Dau cont pe metin2fun.ro server 1 pe cont lunaris mt2/farmerama/ikariam peste 20k puncte si funda aici.
As vrea si eu sa stiu daca mai joaca cineva Lady Popular? Daca da va rog imi puteti da si mie un cont de nivel peste 20?
Caut un cont stardoll royalty iar in schimb dau 2 conturi stardoll si unul lady popular!
membrii TPU. Eu am GTA San Andreas si doresc sa adaug masini noi in joc. Am urmarit cateva tutoriale pe internet si am facut toti pasii necesari. Eu cred ca am introdus masina in joc. Intrebarea...? (mai mult)
BunaTPU.Am revenit cu o alta intrebare si anume:Se mai joaca VC- MP in Romania? Ieri am zis sa ma reapuc de VC- MP..Am reinstalat jocul si modul multiplayer.Am dat sa ma conectez la un server si mi s-...? (mai mult)
Salut.Îmi poate spune şi mie cineva de ce am la GTA San Andreas Fps Lag când intru intr+ o maşina timp de 2 secunde...Îndeplinesc cerinţele Recomandate. dacă ştiţi plss spuneţimi cum pot remedia...? (mai mult)
De unde pot descarca jocuri pentru mp4? Am un mp4 Joy 888.
Salutare celor care joaca CF EU, ce pistol mi- ati recomanda sa imi cumpar, dar d ela capsule shop ce arma o considerati cea mai buna, eu am m14ebr de la capsule, as dori sa imi spuneti o arma la fel...? (mai mult)
Cine vrea sa joace minecraft cu mine pe sv meu? Nu am cu cine sa joc si singur nu e prea distractiv. Lasa-ti skipe-ul daca vreti sa jucati cu mine!:D
Intrebare pentru toti ce joaca metin2fun. cine imi da si mie un cont de la lvl 60 in sus. id meu este andrei_tc10. (cine imi da cel mai bun cont Ii dau funda)
Sal TPU, CE S- A INTAMPLAT CU DRACULA POKER? scriu pe google ca de obicei dracula poker, apoi la prima imi dadea forumu original cu linkul in el dar acum nu stiu de ce dar imi arata titan poker in loc...? (mai mult)
Hey, TPU! As vrea sa stiu daca la un status pe Facebook, imi pot sterge commu' dar sa nu vada ceilalti... Adica sa nu apara vreo notificare cuiva cum ca eu mi- am sters comentariul. P.S FUUUNDAAA...? (mai mult)
Eu am Sims 3, dar in ultimul timp apare Disc Authorization Failure. Ce trebuie sa fac?
De unde pot downloada un joc cu mig-uri pentru android. dau funda.
Stiti cumva jocuri gen darksiders 2 sau prince of persia pe calculator? ...am terminat si seria god of war...
Stiti cumva jocuri online de fete pe care iti poti face cont? Stiu de lady popular, lagoonia si stardoll. Vreau sa mai aflu. K m-am plictisit de alte jocuri online.
Care joaca Minecraft si stie cum faci rost de un cont Premium?. Vreau sa pot sa joc online.
Am o problema cu un joc pentru calculator zice ca n-am placa video buna dar o am pe cea potrivita ce sa fac pentru a functiona?
ziceti-mi niste jocuri rpg faine gen gothic1-4. Dau funda!:D
Salutare TPU, am jocul ala vechi cu hulk din 2003 si am citit pe internet ca exista coduri la el dar nu stiu cum sa le bag...stie cineva?:Dfunda+ vot
:D Joc Metin2 si as vrea sa imi dati si mie cateva ca eu nu gasesc pe nicaieri si de multe m-am plictisit(Ro,Hammer,Mage,United, Lunaris...)Ms dau FUNDA!
De unde pot downloada un joc cu mig-uri pentru android. dau Funda.
Cate feluri de Sims 3 mai sunt? Eu am Sims 3 Generations si am mai vazut si Late Night... Daca e posibil puteti sa mi le spuneti pe toate?
Ajutati- ma si pe mine! vreau sa- mi iau o pereche de casti, buget 50- 60 ron.castile vor fi folosite numai la cs 16. am o placa audio onboard realtek. vreau sa aud bine cu castile pe care mi la recomandati.am...? (mai mult)
Imi puteti da un link bun de download (sau mai multe) pentru Minecraft Pocket Edition 0.2.1 apk (PENTRU ANDROID)? Am incercat si eu foarte multe dar imi da o eroare la instalare (There is a...? (mai mult)
Dati-mi va rog jocuri gen Roblox, online, nu MineCraft! Sa nu fie virusate. Dau funda! Sa nu fie Demo version! P.S. : Daca puteti si un link... Multumesc anticipat!
Stie cineva cum pot face mai multi tokeni la jocul topeleven de pe facebook fara sa platesc bani?
Hei, cine joaca Sims Social pe facebook? Eu acum am cumparat un apartament si am si casa si apartament cred ca stiti uni despre ce vorbesc.De ce nu ma lasa sa deschid cutiile si sa fac curat acolo? ...? (mai mult)
Cum imi salvez o echipa in fifa 2008 facuta de mine cel mai bun raspuns primeste funda
Cum sa imi sterg contul stardoll de fe facebook?
Sal TPU, caut un joc pe care l- am jucat cand eram mai mic. Nu imi aduc aminte cum ii zice dar era cu niste insule (http://farm4.static.flickr.com/3352/3333918272_a10f01f0e9.jpg) care pluteau in aer si...? (mai mult)
Buna TPU. Am nev de ajutor la o baza de date samp. stiu sa le bag cu xampp sau wamp dar problema e ca cand il pun pe host (gamesiasi) nu reusesc sa fac sa mearga cu baza de date... am intrebat firma asta...? (mai mult)
Cumi imi fac cont pe spam?
Spuneti-mi si mie care este ce mai tare metin cu arme jmechere si armuri
dati-mi si mie o poza mare rau cu ceva legat de WWE ca vreau sa o pun in fundal pe canalu meu! Dau funda... repet o poza mare rau
Vreau si eu un metin pvp cu bonusuri imense!
Cine vrea sa vina la serverul meu de counter strike 1.6? IP este 192.168.1.11:27015(scrie doar atat) sper sa va placa dau funda la cine vine :D
Buna TPU de curand mi- am cumparat un notebook TOSHIBA sattelite c660 si acasa am un pc si un laptop care au net prin wireless si ma intrebam cum sa conectez al doilea laptop adica cum sa aflu cheia de...? (mai mult)
Cum sterg un cont de Kaneva?
La mortal kombat 9 dupa ce il instalezi iti apare ceva sau poti sa intri in joc unu imi zicea ca apare niste imagini cu fatality e adevarat apare imagini sau nu dau funda la raspunsul real.
Ce jocuri cu masini stiti pana in 700MB? La fel ca Rally Championship Xtreme.
ziceti-mi niste jocuri pentru telefon gen MSoko, vreau sa imi pun capul la contributie:).
Funda! intru pe google chrome si imi spune ca a expirat! si nu merge! ce sa fac?
La Tf 2 am Primit Winger si se zice ca este cea mai buna arma la Scout dar eu vreau sa imi fac Pretty Boy care este mai bun? Dau Funda cine imi zice care este mai buna!
am facut un server de samp/am descarcat unu gata facut si am schimbat toate chestiile alea de acolo[config] dar nu merge serverul la alte persoane id meu urse_the_best_of HELPP. Funda+vot!
Dati-mi si mie un joc online gengladiatus sau battlenight
S-a lansat o noua versiune de driver pentru placile din seriile GeForce FX 5*** versiunea 175.40!
Hey, Deci vreau sa va intreb cum pot sa imi instalez pe un laptop Acer TravelMate 4220, driverul de bluetooth? Am windows 7... Dau fundita la cine imi da un raspuns corect...
As vrea sa stiu de unde pot sa dowloadez: Superstar hack. Dar fara virusi sau sarcini va rog!
Cum imi pot face reclama la canalu meu de YouTube >?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!