Auziti? Imi da cineva un cont de minecraft care sa mearga, fiindca mereu cand voiam sa joc nu ma lasa fiindca scrie user not premium. si nu vreau sa intru pe alte site- uri sa fac contul premium. Daca...? (mai mult)
Cine mai joaca duel master sa-mi dea id lui de mess si jucam dau funda
Imi dati si mie un patch pentru PES 2013 Demo fara virusi care sa contina echipele din Liga 1 si, eventual, setari?
Heey` TPU, am o problema cu jocul "Metin2 ro ", vreau sa ma reapuc pe server. Draco doar ca atunci cand ma loghez imi scrie " Eroare la conectarea la server." tin sa mentionez ca doar pe server. Draco,...? (mai mult)
eu ma joc prizee gold si mai vreau cupoane gratis ca sa joc si nu prea stiu cum sa fac rost ca trebuie sa le platesti si vreau sa bag cod ca sa iau niste cupoane gratis stitii codurii?
mi- am instalat camtasia studio 8 si vreau sa fac un walktrow la jocul mafia 2 am deschis camtasia si am intrat in joc insa cand ma uit la videoclip nu- mi apare jocul pe tot ecranul imi apare...? (mai mult)
o intrebare despre metin2fun, shaman:Eu vreau sa imi fac un shaman ff bun in pvp, si ma gandeam toate buffurile la p, si bns cu pv cu int cu viteza farmecului...Deci este bine? Daca credeti ...? (mai mult)
Salut acum 3 ani m- am apucat de metin2 mi- a placut dar am devenit dependent de el nu ma pot lasa de el acum mi- e stricat pc si am laptopul dar pe el nu bag jocuri dar 100% cand voi avea alt pc iar ma...? (mai mult)
DAu cont METIN2 Ro pe Hydra. Ninja lv 36(pe lame ), Warr lv 32(corp), Sura lv 9, Warr lv 22(corp) Il dau la schimb sau pe iteme de ninja sau pe bani; ; ). Yahoo id :dj_greenstar@yahoo.com astept...? (mai mult)
Cum pot pune Bot-s la Counter-Strike 1.6, pe harta nu pe server? dau funda.
Sall TPU, ma intrebam daca la nfs world se poate schimba id de mail de la un cont pe alt id de mail.
Ce jocuri cu masini si tiruri merg la placa G33/G31 Procesor Intel celeron CPU E 1500 @ 2.20 Ghz si 2 GB RAM.
Cum ma pot intoarce acasa in Sims 2 bon voyage din vacanta? am incercat sa ma duc la telefon si sa chem taxiul insa imi apareau destinatiile exotice pe care puteam sa le vizitez, dar nu casa.
Stiti vreun joc asemator cu prototype, assasin creed da sa nu fie plictisitoare si cu impuscaturi
Am si eu o problema. Vreau sa conectez boxele de la pc la combina muzicala prin mufa jack insa nu stiu cum sa fac sa se auda muzica atat in boxele combinei cat si in cele pe care le conectez.adica...? (mai mult)
Care stie un metin2 fain ori pvp-pvm ori pvm dar sa nu fie greu rate mai mari sau pvp. Dau funda Mersi
Cine imi da un cont pe metin2 pandora (poate fi orice lvl) lasati id de mess contul care merge funda si vot.
Buna TPU.Am nevoie de nero (acel program de facut CD-uri) si nu-l gasesc.Imu puteti da un link catre un download bun.
Puteti sa imi spuneti si mie niste jocuri care se joaca in 2 players? Sa fie impuscaturi pentru PC, adica sa imparta ecranul in doua si sa fie unul sus si unul jos.Sa se joace cu gamepad. Dau...? (mai mult)
Imi puteti spune cateva browsere in care poti fii manager la o echipa de fotbal? Cum este Top Eleven dupa facebook. Funda.
Care imi spune cum sa fac sa imi mearga pefect cs 1.6 pe windows 7? adica sa ruleze cum trebuie,multumesc, dau funda cui imi raspunde corect.
Ce jocuri merg pe sistemul asta: Procesor AMD 1, 4 Ghz Ram 2 GB Nvidia Geforce 5500 fx? Funda!
In legatura cu m2BOB Hack de metin! Cum se foloseste up item cine imi zice funda + vot!
Buna ziua TPU! Nu mai pot pune comentarii pe facebook,mi se spune ca unul dintre comentariile mele au fost raportate ca spam, desi eu nu am facut spam.Ma puteti ajuta?
Buna TPU Am o problema. sunt anumite perioade, cand imi merge sau nu- mi merge Facebook, atunci cand nu- mi merge imi apara in coltul din stanga sus un lacatel cu un X rosu!, Si nu stiu ce sa fac? ...? (mai mult)
Cum poti castiga la jocul Slender?
Dati-mi si mie un servar de minecraft. Dati-mi IP si numele ca as vrea sa joc si eu :)
Caut un metin 2 fain privat fara hamachi, si vreau sa mai intreb GX de ce nu imi merge imi da eroare cineva cu un link cum se dowlandeaza, Vreau lista si linkuri cu 5- 10 metine faine fara hamachi....? (mai mult)
Http://mt2-freeyang.yolasite.com/? formI17Posted=true Este Hack mt 2 ro yang primesti 50kk in maxim 24 ore intrati! NoN Virusi
cine imi spune si mie niste boxe de pc la un pret de 350 lei si cu o putere de 150w in Timisoara?
Stie cineva de ce nu mai merge sa imi fac buletin de prima spune ca aplicatia momentan nu e indisponibila
Cine imi zice numele melodiei de aici http://www.youtube.com/watch?v=sTuvwD8rAMU&feature=player_embedded mai pe la primul sfert are FUNDA!
Heii exista cod sa faca adolescenta copil? sau sa ninga? sau copilul mic sa mearga la gradinita, sau este cod pentru a aparea lucruri noi, sau sa mearga oameni la vecini si eu sa vad cand merg si sa ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste servere de metin2 misto dar sa fie cu arme noi 2011, 2012 si armuri!
Sall TPU:) cum pot sa fac bani (credits) pe imvu? am incercat aceea cu invita un prieten si ..imi spune email send dar respectivul prieten nu a primit email.ul..sau nu stiu poate am scris ceva gresit dar...? (mai mult)
Cum imi conving mama sa ma lase sa joc "IMVU"? Nu vrea sa inteleaga ca eu vreau doar sa imi cumpar haine si sa vorbesc cu prietenii pe el...
Buna vreau si eu un site de pa care pot descarca tot jocul 4 elements 2? ma puteti ajuta va rog? Funda la cel care imi dau un site unde pot descarca tot jocul!
Buna TPU de o vreme ma plictisesc pe calculator.Imi puteti da niste exemple de jocuri dar nu {ikariam, pandanda, 1100ad, club penguin, jocuri- cu- cai.ro, caine virtual, amazonia, metin2, woozworl,...? (mai mult)
Dati-mi si mie un mt2 gen gth adica sa te omori sa-ti faci itemele da sa cresti repede
Dati-mi si mie un Hack Trade sau multi hack pentru metin 2 RO Daca merge Hacku se e bun va dau FUNDA>!
Stie cineva cum sa repar metin2 adica cand adun monstrii si ma pregatesc sa ii bat ma scoate in log out promit funda si vot cui imi spune cum se poate rezolva.De asemenea daca aveti solutii pentru lag-...? (mai mult)
Vreau sa-mi fac un id nou si sa fie ceva cu numele alexandra :D Plz ajutati-ma :o3 Funda la cel mai bun :X
Imi poate spune la minecraft ca vreau sa joc single player si dau pe surviver si cand vreau sa sparg ceva se reface si tot asa si nu pot sal distrug cine- mi spune cum pot sa rezolv repede dau...? (mai mult)
Salut,cum se instaleaza WORLD RACING 2? De mult vreau sa aflu cum se instaleaza! Dau funda!
Cum pot sa fac parkour in gta san andreas? Ce cleo trebuie sa instalez sau alt program asemanator? Vidoeoclip de instalare va rog! funda
Salut, Dupa ce descarc de pe youtube un video nu pot sa-l pun in movie maker, ce sa fac sa pot pune?! Funda+vot.
Salut.DAU FUNDA. Stie cineva cum pot sa joc Star Wars battle Field Online? Sau alt Star Wars online? Prin pe programe? Multumesc
Imi spuneti si mie va rog scheme de la wwe raw vs smackdown 2009 pentru pc de ex:cum sa ies din numaratoare, cum sa fac tag-ul etc. Multumesc anticipat!
Revin di nou cu o intrebare. Stie cineva jopcuri gen brawl busters cu plusari de arme, sa iti faci caracterele sa plusezi costumele. Ceva mai nou dar sa nu fie fantastic gen metin. Sa faci meciuri...? (mai mult)
Cum dau o funda? ofer funda la cine ma ajuta altfel nu dau ca nu stiu
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?