Spuneti-mi si mie niste jocuri bune cu masini (minim anul 2010) in care imi cumpar singur masina si ii fac upgrade-uri.(funda cele mai bune); D
recent am downloadat un metin numit energy metin2. cand intru pe el dupa cateva minute imi apare o chestie care imi inchide metinul. chiar daca apas pe ea x sau ok tot il inchide. stiti ce sa...? (mai mult)
Saluuuuut TPU! Vreau sa incerc si eu sims 3 ( ma cam plictisesc) si vreau sa stiu daca pot rula un stuff pack in acelasi timp cu un expansion pack?(prima intrebare) CE Expansion Pack imi recomandati...? (mai mult)
Unde gasesc jocuri ps2?
Ce jocuri cu masini si tiruri merg la placa G33/G31 Procesor Intel celeron CPU E 1500 @ 2.20 Ghz si 2 GB RAM.
Cine imi face unj fix pentru ps3 la jocul call duty mw 3 fix pentru 3.55,, funda!
AJutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Mia instalat Nfs The run reload si cand vreau sa ma joc im zice~Need For Speed The Run. exec - Entry point not found~The procedure...? (mai mult)
Cine stie un site de pe care pot descarca Photoscape? De vazut, am vazut multe. Dar vreau sa stiu care nu are virusi. :-? Funda.
Buna,unde pot gasi cheia pentru angry birds spaces level 16? Dau Funda"
HELP DAU FUNDA! Ce inseamna out of memory la minecraft si care ar trebui sa fie conditile sa mearga? REPET FUNDA!
Cine stie un joc cu varcolaci ca genu diablo2 dar mai ceva cu sange ceva sa te transformi si sa vanezi sa sfartici :D (uitati ultimul cuvant) poate champhions dar vreau ceva rpg cu sange
Am internet de la Romtelecom (clicknet)...Am incercat sa fac un server de cs. Dupa ce l`am facut am intrat pe el dar alti jucatori nu puteau, problema era de la internet, nu accepta conexiuni sau asa ceva....? (mai mult)
Eu mi-am facut un blog de curand. Se numeste: Secretele Stardoll. Si ma intrebam cum sa imi fac mouse-ul sa fac sclipici sau chesti in genul?
Cine joaca Grepolis ma poate lamuri si pe mine va rog ce minuni este cel mai bine sa-mi fac?
De ce pe internet nu-i merg jocurile 3d soramii? Urgent...
Cine poate sa imi spuna de unde sa iau un fisier cu ultimele transferuri pentru fifa 2010?
Are cineva un cod de invitatie pentru World of Warplanes?
Anul acesta cum il pot gasi pe Rockhooper in Club Penguin?
Sall ca sa joc samp trebuie sa am san andreas pe calculator sau decat descarc samp si joc!( funda )
De curand m-am apucat cs si mi-a placut. Imi puteti spune si mie niste nickuri smechere :D?
As vrea sa descarc Sims 2 sau 3 gratuit, insa am incercat toate linkurile de la alte raspunsuri TPU la intrebari cu aceeasi tema si nimic. A mai descarcat cineva de pe net si merge? In cazul acesta...? (mai mult)
Imi spuneti si mie niste hack-uri pentru metin2 ro case sa treaca de hackshield si sa NU AIBA VIRUSI!
uit eu am la calculator 4 CPU 2.52 Ghz si 0.99 Gb Ram imi merge ok NFS Underground sau sacadeaza? Funda
Caut un server de Minecraft, nu neaparat romanesc, creative, survival in care poti griefa si spawnul daca vrei, va rog ajutati- ma, sa explodeze tnt, sa aiba si kituri dmd! va rog, ps:...? (mai mult)
Am si eu o mica intrebare. Am un joc pe PSP SmackDown VS Raw 2011 (Wrestling). Cand cineva ma pune jos si ma numara nu stiu sa ridic umarul. Pe ce sa apas?(Scz. de intrebare) Dau
Am o problema la Fifa 2010 atunci cand termin un sezon nu mai pot sa il continui zice ceva de genul ca jocul nu e original. Cum pot rezolva asta?
Intrebare pentru cine joaca LOL.Care e mai bun dintre Jax si Phanteon? Cu Jax am experienta si joc mai bine, cu Phanteon am jucat cateva jocuri si e bunicel(dar nu la fel de bun ca Jax)Intrebarea este:sa...? (mai mult)
SAlut imi ziceti de unde pot descarca the amaizing spider man?
Salut stiti de unde pot descarca "The Amaizin Spider-Man"?
Vreau sa ma conectez la un server de metit2 dar nu merge aceasta este pagina de inregistrare http://192.168.1.5 am pus tot si in Fisierul mc dar eu nu pot intra nici pe pagina de inregistrare altii...? (mai mult)
Pe nfs world prima data mi-a disparut profilul din cont,apoi a trebuit sa imi fac altul, si dupa 2-3 zile iar imi vad primul profil si al doilea a disparut.Cum fac sa pastrez primul profil?
Sall in legatura cu Street legal racing de unde pot downloada modul MWM? Funda+VOT!
Dau iteme si moduri pe metin2 TDL, pentru iteme bune pe orice server de metin2 RO :)
Am un skin pentru Minecraft dar nu stiu sa il bag in joc. nu stiu in ce folder al jokului trebuie. Dati-mi un link sau explicatimiu cum il fac sa mearga si FUNDĂ!
am o intrebare despre Minecraft, ma pot juca singur dar mutyplayer nu merge, arata ca se incarca dar incontinu....lam lasat 30 minute si nu aparea nici un serve :( Este din cauza ca n-...? (mai mult)
SALL TPU! ziceti- mi un Metin fain lvl max 200- 255 cu rate in jur de 500- 2000 cu mape speciale pentru crescut.(PVM- PVP) Nu vreau metine ca Lunaris Steel Hotsyle Hammer si Mage. Pentru cel mai bun...? (mai mult)
Sallut.Mi- am facut un site si mi- am facut si meniu la ell dar as vrea sa adaug si niste submeniuri dar nu imi iese deloc.Nu ma prea pricep asa ca luatima usor. As vrea sa fac un submeniu de tip drop...? (mai mult)
Stiti era un site : Mkleon sau mckleione numai stiu sigur care putea sa iti dea GM pe server de metin2 private! Stiti voi cumva cum este siteu?
Cum pot juca meciuri in liga pro sport?
Cine joaca Goodgame Mafia(Viata de mafiot) sau Gladiatus?
Vr un metin misto cu ratie mica (apropo care e ratia de pe ro) si la metinu meu va roooog sa fie multe iteme la mag si sa evoluezi repede itemele si sa ai multe mapi noi si neaparat lvl mare a si sa ...? (mai mult)
De unde pot cumpara Sims 2? Adica din ce magazin din Bucuresti? Cat costa? Fundita! :)
Cum pot sa imi personalizezfacebook-ul [ex. sa il fac roz...]? Multumesc Dau funda, dar vreau sa imi explicati pas cu pas :*!
Schimba cineva steam cu mine cs 1.6? Am nevoie sa iau admin pe un server de cs. Si am ban pe steam group! Funda cine face schimb. Edit : Daca se poate sa nu fie toate numele : Andrei, Marius, Ca Id...? (mai mult)
Stiti servere de minecraft 1.3.2 non premium
Salut Vrea sa joc NFS most wanted in LAN adica cu alt PC.si nu merge. Ma puteti ajuta cu un raspuns Va multumesc dau funda pt.cine imi poate zice raspunsul :D
Hei... Imi spuneti si mie va rog niste servere private de Metin2, mai misto, gen: TDL, Darkness etc? Multumesc
Intrebarea de azi este una despre Minecraft din nou:) de fapt e despre un mod de la Minecraft. Daca stie cinava din voi daca stie de unde pot descarca modul Herobrine pentru versiunea...? (mai mult)
Salut all....stie cineva un metin pvp (gen yoneis)...dau Funda la cel mai bun raspuns.Multumesc anticipat
Ok, m-am apucat de metin. Sunt la lvl 9, si am caracterul Ninja Lama. dar tot nu am inteles cum imi pot folosi atacul combo, din competentele standard. Pe celelalte stiu sa le folosesc :3
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?