Am vazut pe multe site'uri cs'uri hns zm... cine stie cum se creaza un cs?
Sal vreau sa facun videoclip si sa-l bag pe you tube.Dar nu stiu cum mi-am facut cont dar nu stiu cum se pun vidioclipurile. Help. Funda
Am o problema la jocuri :( pc- ul meu este special de gaming intr- un fel s- au altul De exemplu ma joc warcraft 3 DAR cand sunt multi la batalie cu magi etc se vede in reluare si nu numai la warcraft...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu 100% daca exista God of War pc. Daca stiti 100% ca nu exista macar spuneti-mi niste jocuri similare!
SALL. 1 De unde pot downloada Street Legal Racing Redline 2.2.1 MWM. 2 Pot iesi cu masina in trafic?
am si eu o intrebare ce hack- uri sunt pentru voturi particip la un concurs si cine aduna cele mai multe voturi castiga daca stie cineva cum sa fac sa ma votez de mai multe ori in acceasi...? (mai mult)
Sallut TPU! Azi mi-am instalat battlefield 2 bad company...si as vrea sa stiu si eu cum pot sa fac sa joc singleplayer nu multyplayer...
Salut, Cei care joaca Top Eleven stiti cum se poate sa pic in acelasi campionat cu un tovaras ne avem la prieteni, daca e posibil?
Caut prieteni pe florensia cine vrea? spuneti serverul si numele personajului.
am nevoie de niste sfaturi/pareri referitoare la Youtube. De curand am inceput sa postez clipuri pe youtube, clipuri cu desene. As vrea sa cresc dar nu prea stiu cum sa imi promovez clipurile (am...? (mai mult)
Sall! Cum rotesc NOS-ul in Street Legal Racing Redline? Si cum ridic masina pe cricul acela de pe rampa? Si cum fac masina mai inalta sau cat mai joasa ce suspensii sa ii pun? FUNDA.
Cine stie parola pentru cheat engine1.3 pentru Dragon City [ DE PE FACEBOOK ]
Unde gasesc un server de Minecraft 1.1.0?
Ce numa sa-mi pun pe Metin2.ro?
Ziceti-mi niste programe cu care sa fac poze si sa filmez in fifa 09. Snapserver imi scoate pozele si videoclipurile negre iar fraps nu funcioneaza deoarece am windwos8. DAU FONDA.
Salutare as dori si eu sa stiu cum pot face un ninja lama perfect mentionez ca servarul este privat dau funda celui care ma ajuta cel mai mult id meu este aurel_prundu sau...? (mai mult)
Vreau o metoda sa fac bani pe metin2 ro (nu fishbot, nu minerit ) vreau cv eficient (5kk cam in 2-3 zile) dau funda unei idei stralucite sau pickup hack cat mai rapid va rog
ziceti- mi si mie un mt2 misto cu otele + 9 la magazin si toate armile de lvl65 + 9 la magazin. Fara kinguri fara arme epice decat otele si arme de lvl 65 atat.Si nu vrea hammer, tdl, united, ...? (mai mult)
mi- am downloadat nfs word si cand dau PLAY sa ma joc imi apare no DirectX device found! am instalat mai multe tipuri de Dirext x- uri am intrebat niste prieteni care joaca nfs word dar nici...? (mai mult)
Care Gamepad credeti ca este mai bun: Canyon CNG-GP1 sau CNG-GP3?
Care sunt cele mai bune arme din tf2 pentru:scout, pyro, demoman?
Ce jocuri misto cu grafica buna stiti? mentionez ca vreau pentru ipad 2
Poate cineva sa-mi dea va rog un cont frumusel in Metin 2 Steel? Sau macar sa intre in joc sa-mi dea ceva iteme frumose de war va rog?! Dau mega funda :) Va multumesc
Aceeaisi problema cu tastatura dar pres any key for boot from cd cum o rezolv?
Ma numesc Toni si am nevoie de un nume tari la CS! DAU FUNDA!
Stiti servere de Counter-Strike 1.6 steam only dar din alta tara?
Mie nu im merge trackmania 2. Am totu bun, am Windows 7 Ultimate si cand intru in joc dau "ramai offline" (ca am dat limba in romana) si zice "ACEST JOC NU ESTE BUN DE JUCAT" si intra in...? (mai mult)
Am si eu o problema cu The Sims 2. Cand pun oamenii sa gateasca, se duc pana langa aragaz iar apoi se opres, am incercat sa il mut in alt loc sau sa pun altul, dar tot nu merge. Ei iau alimentele...? (mai mult)
Stiti cumva de un magazin second hand de electronice? Eu nu vreau sa cumpar ci sa vand o consola (un PSP slim cu accesorii, card SD si destul de multe jocuri, i stare foarte buna). *Preferabil este...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie un nfs fain va rog pentru windows 7 si nu prea multe cerinte cum ar fi 2gb ram, 2 procesoare de 1, 7:D! DAU FUNDA!
Incerc de ceva vreme sa descarc Sims 3 dar nu pot. Cine ma poate ajuta?
Salutare, Am counter pe steam. Si cand fac switch din 1 pe 2 (de exemplu)vreau sa- mi apara arma direct, (de exemplu la deagle:sa nu mai apare cum se invarte pe deget, sa apare direct) Stiti cum ...? (mai mult)
imi puteti zice si mie coduri sau faze video cu buguri pe brawl busters mi-ar fi de mare folos :D dau funda!:X
..stie cineva de unde pot lua si eu un hack pentru jocul de pe facebook Township? ID meu este candrey2000 pentru cei ce vor sa ma ajute:D:D
Cine joaca Metin2 Black Night-Online. spuneti-mi si mie unde cresc de la lvl 80;)
Imi dati va rog si mie un cont pe Howrse? :( Am avut unul de peste 140 de zile dar am avut calculatorul defect o vreme si fiindca nu am putut intra mi l- au sters:( Acum chiar nu vreau sa incep de la 0:(...? (mai mult)
Cine are cont pe stardoll si howrse si un cod webkinz nefolosit
Spuneti-mi niste jocuri de downloadat
Imi puteti spune niste jocuri care sa mearga la pc-ul meu,am un gb ram si placa de 512, nu conteaza genul jocului numai sa fie bunicel, dau funda!
Care joaca Aion si e noob?=))
am auzit de la prieteni si am jucat demo la un prieten ca jocul battlefield 3 e tare in multiplayer as vrea sa stiu daca se poate descarca de pe torren sau cumva jocul dar in multiplayer ca in...? (mai mult)
Cine joaca Test drive unlimited 2. Cum vi se pare voua stiti cum pot juca online avand in vedere ca nu este cumparat ...eu zic imposibil dar poate exista o sansa:))
Buna, am nevoie foarte mare de ajutor.Din greseala m- am deconectat de pe facebook si am intrat pe alt cont, iar cand am intrat nu mi- a mai mers facebook- ul.imi aparea: Facebook | Error ...? (mai mult)
Dau cont epic duel in schimb la cont filest
Deci am si eu un server de minecraft si cand ai dau drumul lumea poate intra pe el dar eu nu... imi scrie in consola ip meu :63579 lost connection... plzzzzz ajutat- ma Y! M : johncenavaly_99@yahoo.com...? (mai mult)
Heii,stie cineva de unde pot descarca jocul Shrek? Multumesc, funda.
Am o intrebare si spr ca poate cineva sa imi raspunda. De ce atunci cand descarc ceva mi se descarca cu 200 kb? Altora li se descarca cu mul mai mult kb cam de 2 ori mai mult sau trei. Are ceva...? (mai mult)
vreau sa- mi spuneti si mie niste jocuri platforma ca mi- a dat cineva un stick de 1gb si a zis sa fie full de jocuri. Pana acum am bagat jocurile astea de platforma:capitanul claw, aladin,...? (mai mult)
Recomadari pc-uri bunee repede (funda)
la jocul tow truck simulator cum agat masina sa o pun pe rampa? dau fundita :d
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Regele Leu
Ai urmarit si tu impresionanta poveste a lui Simba? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!