Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 23 Ianuarie 2026 sunt:
Daca am sims 3 downloadat de pe internet si imi cumpar un expansion pack mi-l pot instala pe sims-ul downloadat? Daca da cum pot:as vrea pasii pe rand si expliciti.Multumesc!
Imi poate da si mie cineva folderul Locale din jocul Drive San Francisco? Am cautat toate ziua... si nu am gasit nimic :(.
Cine imi poate da un cont de transformice? Daca poate fii de fata.Dau funda`
Salut la toti, as dori si eu daca stiti un server de World Of Warcraft Wrath Of The Lich King ( LK ), versiunea 3.3.5 sa fie scriptat ce si ce din ICC si sa fie un numar de playeri acceptabil. Multumesc,...? (mai mult)
Am 504 mb RAM. Daca ma joc pe un joc de 512mb se strica calculatorul?
Sall! Dece nu imi mere terraria imi da o eroarea aia cu dont send si send error report :|.Ce ar trebui sa fac ca sa-mi mearga?
Salut as dori si eu niste jocuri pentru un pc mai slabut am cpu: Intel 3.06 ram:512 gfx: Ati radeon 9250 astept raspunsuri funda :D
TPU care se joaca farming simulator 2011? de unde il pot downloanda gata facut cu moduri sa nu le mai bag eu?
Cum imi fac clan pe microvolts
Hei salut nu stiti si voi un joc cu masini in care doar sa conduci pe toate drumurile
Cumpar cont metin2 Ro level 60++++ de preferabil warrior, ofer bani pe loc fata in fata de prefelabil in Pitesti.
Cum se numeste jocul in care trebuie sa mori intr-un anumit timp?
Ofer cont wow freakz rogue + priest full vicious amandoua iar roguele are engineering full cu tot cu mail pentru un cont pe molten-wow pe oricare dintre realmurile de lich king.
ziceti-mi si mie niste jocuri gen Counter-strike cu impuscaturi online player vs player:)
Cum deblochez arme in the godfather 2?
Cum descar Metin2 Energy imi apare o foaie alba adica dau clinet program si imi apare o chestie alba am dwonloadat-o si nu stiu cum sa-l instalez. ajutati-ma va rog!
Salut all.please dati-mi conturi nu conteaza metin2-iu:osiris,hammer,king,pandora,united,yoneis.Funda.
Am o intrebare legata de SA:MP... La chat cum pot sa fac sa apara inainte sa vorbesc in paranteza ora? Ex: [15:14:15]Andrei: Salut, ce faci? Funda :)
Mai am un frate de 8 ani, care se uita la H2O, si care ma enerveaza ca mereu-mi intra-n cont!
Niste jocuri gen flatout 2...
Am aflat ca exista Sims 3 SUPERNATURAL. Daca stiti cumva de unde sa-l downloadez...
De unde downloadez Supple? Oriunde dar nu pe iWin.
Buna TPU. As vrea un metin 2 privat care sa aiba lvl max 250 sau mai mare. As vrea ca ratele sa fie peste 4500. Si sa aiba iteme faine... si sa nu te dea la lvl max direct ca de ex: hammer.
Cum ma pot conecta cu telefonul la wirles de ex:am wirles (modem) cum ma pot conecta la el cu telefonul am android la telefon
Cum fac sa joc GTA 4:San Andreas BETA adica este un mod sau ceva? ce trebuie sa descarc ca sa-l pot juca gta 4 sau gta san andreas dati-mi un link si explicat-mi plss! FUNDA!
nfs most wanted sau nfs most wanted black edition?
Joc metin2 fun:D si azi cand am deschis calculatorul nu mai mergea:D pur si simplu ma logheaza si cand aleg caracterul iese metinu automat. e ceva de la firewal? Pls raspuns.Dau Fundita
Cum pot pune pe telefon o aplicatie android(joc)
Cunoaste cineva vreun joc in care sa faci afaceri?(rpg de preferat). Astept raspunsuri :D
Cine se joaca Lagoonia? Care este numele vostru de utilizatir? Eu sunt gtandreea.
Stie cineva metine faine ca HAMMER? Lvl max, gold max sau sa mergi la cineva si sa-ti dea lvl max, etc... Dau funda!:)
FUNDA! Sal TPU! Ma joc raw 2007 pe pc. Cand al prind umar la umar si dau sa al lovesc scrie GR, AT, AS. Si cand joc eu vs pc face o miscare SP si nu stiu cum s-o fac cei care va jucati raw puteti sa-mi...? (mai mult)
Sall TPU, astazi sunt foarte obosit deoarece am fost la football, dar nu conteaza asta, am o intrebare: care stie un server de metin 2 privat cu ratele peste 2000, lvl max 250, si sa fie mai bine...? (mai mult)
Vreau si eu niste jocuri PC cu cerinte mai mici...cam pentru un AMD Sempron(tm) Procesor 3000+ 1.80 ghz, 512MB ram.
Ce aplicati android pentru telefonul LG-p690 dati-mi un site
Vreau si eu niste jocuri gen Tarzan Santa Claus in trouble again! cine stie? Dau Fundita!:*
Am gta iv, are nevoie neaparat de windows live si rockstar social club? ca vreau sa le dezinstalez si nu stiu daca mai merge jocul dupa.
am o intrebare legata de metin2. dati-mi niste nume de Ninja :P dau funda da sa fie mai multe :))
Hey! Vreau sa gasesc o modalitate in care sa cresc in puncte la ladypopular intr-o zi, in afara de jocuri ca le-am folosit. Dau o fundaaaaa mare! {scuze categoria}
Ce bonusuri si ce pietre pot sa-mi bag in itemele de ninja pentru a rezista unui sura pe arme magice. Ma refer la Hammer metin2. Va rog ajutati-ma! Funda + vot
ce jocuri cu masini cu damage realistic stiti?
Cine joaca DarkBlood online?
Care stie parola la Bus-Simulator 2012?
Heii... ziceti-mi mai multe informatii despre jocul euro truck simulator :) adica ce trebuie sa fac [funda]
Am nevoie de un ajutor urgent. Cine joaca Travian si ma poate ajuta si pe mine cu o chestie? Am dus eroul din capitala, intr-un sat (nu intrebati cum am facut asta :)) habar n-am, sunt incepatoare) si...? (mai mult)
Ziceti-mi niste jocuri de downloadat multiplayer si sa fie cu level dau funda pliiiz dati macar 2 3 pliz fundita
Cine imi trimite un mesaj cu un cont de lv 1 la metin2gx.
TPU cum fac daca la iphones 4s imi zice ca ca sa intru in menu imi trebuie cartela pot evita sa cumpar cartela?
Am o problema cu browser-ul opera. Am intrat ieri pe mai multe site-uri ca sa ma uit de ceva cadouri pentru mama, ca se apropie ziua ei de nastere. Dar astazi m-am gandit ca poate ea ar putea...? (mai mult)
Salu TPU! Am un Samsung galaxy fith si as vrea sa scot niste jocuri.S-ar putea in cazul in care nu am internet pe el?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TipaAia369 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Cleo96 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!