Stie cineva jocuri virtuale care ingrijesti animale?
De unde as putea cumpara jocuri precum miami night 2, pop superstar pentru telefon?
Vreau servere de minecraft tip jail romanesti.Astept raspunsuri.Ms Funda!
Vreau sa descarc serivce pack 3 pentru windows xp. Am urat pasii de pe un site, numai ca atunci cand ma pune sa merg in windows update se deschide cu internet explorer si spune : The page you are looking...? (mai mult)
Cate misiuni are red dead redemption (cel normal ) pls ziceti-mi funda!
Cum creez un fisier cu transferuri la fifa 07? P.S -> Dau
Dati-mi un metin2 fain la magazin de armuri sa fie otel la arme sirius cel mai bun raspuns funda+vot
Ami dati si mie un link de unde pot sa descarc Plantes vs Zombies original si full?
Cum imi pot face cont pe steam? uitati Id messenger al meu:jamesean.mt02
imi puteti spune si mie niste jocuri faine pc si site-ul lor de downloadare? Plllizzz
Vreau sa imi cumpar un PC nou pentru gaming si nu stiu care este mai buna asta http://www.altex.ro/sistem-it-myria-xactionv6-intel-pentium-dual-core-e5700-3ghz-4gb-500gb-nvidia-geforce-gt520-linux...? (mai mult)
Vreau si eu parole pentru The battle for middle earth 2... fara trainere si alte prostii..doar coduri.(mai ales pentru resurse;)).dau funda:X P.S: ce vers trebuie ca sa joc online:D.
La care metin2 cresti cel mai repede si usor?
Buna TPU vreau sa stiu ce fac cand imi da la hack shield :urmatoarele :" start service error (error code=204) " dau funda la un raspuns bun
Caut server de Metin 2 GM MODE...Va rog din suflet spuneti-mi si mie unul!
Cine imi da un cont de microvolts '? FUnda
Buna as vrea sa-mi fac cont pe Imvu si nu stiu ceva : Stiti atunci cand imi fac cont apare ce vrei sa fi fata sau baiat in legatura cu asta sa zicem ca aleg o fata si nu imi place parul sau hainele le pot...? (mai mult)
Mi-am cumparat Steam,si am luat destory pe cs, doar pentru ca i-am dat hs unui admin :)). Cum pot scapa de destory pe steam?
De ce nu se pot conecta prietenii mei la sv meu de cs, numai eu pot, de ce? dau funda daca ma ajutati
De ce imi apare la hamachi ip + 2620:9b::58b:5558 (ipv6) ? Cum fac sa apara doar ip de la hamachi Mentionez ca am windows Vista Funda
Mie, Assassin Creed Revelations imi merge sacadat, nu conteaza rezolutia, ce sa fac sa mearga normal?
as vrea sa incerc jocul team fortres... poate 2 as vrea sa stiu cti RAM-i trebuie sa am pentru ambele variante! multumesc!
Sall TpU! Cam ce procesor trebuie sa am ca sa mearga jocuri precum : CoD Modern Warfare 2 si 3. Battlefield 3 ca eu am Intel Pentium Dual CPU E2140 1.60 Ghz si este o mare dezamagire deci ce procesor ar...? (mai mult)
Măă pentru aştia care vreţi jocuri: Age of Wonders (November 11, 1999)(5.99) Alone in the Dark - The New Nightmare (June 25, 2001)(5.99) AquaNox (October 12, 2001)(5.99) Arcanum - Of Steamworks...? (mai mult)
Cine-mi zice jocuri cu cont multiplayer dar se pot da si singleplayer cei care dau mai multe conturi multiplayer funda sau singleplayer
Cum pot face bara de start de la windows xp ca cea de la windows 7? As vrea sa pun aplicatii pe ea si sa arate la fel la ca windows 7! Funda!
Cand eu vreau sa instalez orice metin jos imi arata descarcarea si imi da intrerupta descarcarea, de ce? Ca vreau sa ma joc.Dau funda si vot "inteligent"
Sal TPU vreau sa stiu daca exista theme pentru Windows XP sa arate totul ca si cu as avea Windows7?
Sall,cine imi explica si mie cum se instaleaza modu asta:http://gta.jucatori.net/downloads/f129-harta-si-radar-mai-detaliate,ca sunt in franceza si eu nu fac franceza fac engleza
pentru cei ce joaca LOL (League Of Legends), de ce imi apare eroare cand imi fac cont? Indeplinesc toate conditiile si imi da eroare... FUNDA!
Buna, as vrea sa-mi cumpar un calculator nou pe piese, am gasit unul si as vrea sa stiu parerea uni "expert", aici va voi pune componentele pc-ului: Intel Core i5 2550K 3. 4Ghz Box Socket 1155 Asrock...? (mai mult)
Buna ziua TPU. As vrea si eu sa stiu un server de cs cu levele. Am gasit unele dar le-am uitat... Sunt cu klase, ceva de genul, au niste puteri numite Marinac, Sjnaperista, Pro-Sterec, Mitraljezac? (mai mult)
Caut Un Server Metin2 Pvp/Pvm in cautarea staffului - am 17 ani 4 ani exp metin2 vreo 2 ani de GM, stiu regulile stiu comenzi nu toate dar cele importante... pentru mai multe informatii add slk.razzu!
Vreau sa va intreb ceva.In legatura cu MineCraft, doar ppl care joaca acest joc, de ce nu ma pot loga? Ok, am descarcat jocul, si cand trebuie sa ma loghez imi scrie "User Not Premium". Am incercat...? (mai mult)
De unde pot descarca Mt2 Epical fara client oficial>?
Buna TPU Sunt nou si as vrea sa imi spuneti si mie de ce nu imi merge www.4metin.ro.Acum cateva luni imi mergea si acum imi arata ca si cum ar fi off sau ceva de genu. Apropo, folosesc GoogleChrome...? (mai mult)
Am winows xp, 512 mb,(mai multe detalii, intrebati) problema:vreau minecraft cand il downloadez imi da errorri ce sa fac? funda!
faceti-mi un top cu cele mai tari jocuri pentru telefon, dau funda.
Salut..are cineva un avatar de fata pe imvu? Si nu mai are ce face cu el? Imi dati si mie userul si parola pe privat? PLZZZZ Dau funda daca are si credits.(nu promo credits)
Salut,am gta san andreas si aseara i-am bagat masini si mergea,azi i-am bagat modu de skateboard si un tricou adidas,imi intra in joc ii dau new game se incarca ala si imi iese, ce sa fac:o3
E ceva urgent! Ce sa fac>? Jocul spark city world da eroare cand deschid pagina si ma enerveaza pentru ca aveam un avatar super:((Ce sa fac? Fundita cine imi poate zice!
cand vreau sa deschid abesgaara v3.7 si vreau sa ma loghez imi zice conectare server si dupa 5sec imi zice server indisponibil ce sa fac FUNDA
Buna TPU. pe metin2 ro cand dau joaca nu imi apare jocul in meniul principal. ce ce oare si ce sa fac?
As vrea si eu niste servere private de lineage2 in romana sa engleza.Doar in romana sa engleza.
Imi puteti spune si mie cateva site-uri de unde pot sa descarc jocuri pentru un xbox modat? Singurul site bun pe care l-am gasit pana acum e xboxisozone dar de acolo nu pot sa descarc decat...? (mai mult)
Vreau si eu un Key pentru Dirt 2. FUNDA la cine merge!
Cine stie niste nume calumea de team fortres 2? fundita
A aparut jocul pentru pc skate 3
De ce cand fac un xat nu ma da own? Cum fac sa am own pe propriul chat?
imi da-ti va rog un site sa dowloadez Sims 3 si pakuli sms3 supernatural va rogg va rog va rog va rog :*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.