Sal se pricepe cineva la webhost am un cont pe un webhost free si nu stiu sa pun resurse pe el pentru un sv_download pentru sv de cs! ma ajuta cineva? dati-mi add alynut99
De unde pot sa descarc locomotive pentru trainz simulator 2006, plz. mersi.
Stie cineva ce inseamna appling multi csc la telefonul mobil? am Samsung galaxy young? ce trebuie sa fac? apropo se inchide mai mereu telefonul.
Tocmai am instalar carmageddon TDR 2000 si cand ii dau sa joc, dupa ce ajunge la jumate imi da o lista luunga de errori cu cevade genu "Extra totto" si sunt multe din astea in eroarea aia. Ce...? (mai mult)
De ieri joc 4story si am lvl 12, un evocator.Am auzit la unii oameni spunand ca nu e bun evocatorul. Voi ce spuneti? Sa las evocatorul sau sa il schimb? Fundaa :D
Salut,este legal sa-mi schimb adresa de ip? http://hack-team.myforum.ro/-vp371.html de pe acest site? pot urma acesti pasi fara probleme si fara griji?
Sal TBU imi spuneti cum nu imi merge nicio versiune de minecraft ex>1.0.0 si cam asa 1.9 ma rog am Java am si alte aplicati si tot nu ma lasa dau funta celui mai bun raspuns.
Care joaca samp pe rpg.j2p.ro? sa imi dea nick-ul Cine are cel mai mare lvl primeste fundita :D
Va implor dati-mi si mie linkuri din care pot descarca hack metin 2 united oricare!
De unde instalez dirt2
Salut imi spuneti niste jocuri gen max payne sau total overdose?
Salutt! Vreau sa va cer si eu o parare daca windows 7 ruleaza destul de bine pe configuratia : CPU: Intel Pentium 4 de 3 ghz, 2Gb ram ddr2 si placa video de 128 mb
Mai are cineva laptop Toshiba satellite L500-1EQ? Daca da ce placa video are integrata sau dedicata? Multumesc!
Salut.Cine imi da si mie un cont Mt2 Hydra preferabil?! Add jh0nny_78@yahoo.com va rog mult;)! Multumesc
mi-am tras nation mondial 2012 si cand intru pe el nu pot pune iteme pe mine nu sunt negustorii etc cum pot rezolva asta este alt client daca da dati-mi siteul DAU FUNDA urGEnt
Stie careva cate jocuri tip RED ALERT sunt? era un joc pe care il cautam asemanator.era ceva in care trebuia sa cuceresti ceva castel-turn.nu mai tin bine minte.era acu 6 ani...era foarte frumos...(stiu? (mai mult)
As dori sa va cer parerea. Am nevoie de un program care sa poata scrie diverse mesaje pe videoclipuri. De exemplu in timp ce ruleaza un videoclip, sa apara la un moment dat un mesaj pe ecran. Ce...? (mai mult)
Mt2 mage am dat din gresiala am uitat parola si nu mai stiu raspunsul secret va rog frumos dau funda! Daca sti cum sal recuparez va rog raspundeti dau funda! promit...
Cine se joaca farmerama si e dispus sa imi zica noutati in fiecare zi(ex:coduri bonus,eventuri, etc)sa ma bage in lista lui de mess id meu e:bogdan_al2000.DAU FUNDA!
Metin2united,care sabie e mai buna pentru sura AM: Sun sau exca?
Cine imi zice cum pot sa joc tf2{team fortress 2} multiplayer?
Salut TPU! Am 10 ani si 1 luna si ma atras o categorie de jocuri The King Of Fighters (Regele luptelor) Si vreau sa descarc cea mai noua versiune The King Of Fighters XIII am incercat sa-l descarc...? (mai mult)
Va rog dati-mi si mie un cfg foarte bun la cs pentru bhop foarte bun.va rog sa fie f bun.lasatil aici sau id:florin_ronald099.dau funda va rog dati-mi
Imi da si mie cineva conturi club penguin? dau funda
Salut tpu..am o problema..acu cateva saptamani am trmis un program(bitcometu) prin messenger...ce o sa patesc? ce sa fac?
Cum adaug arme noi CS (nu se le inlocuiesc )
sunt noua pe lady popular si nu stiu ce sa fac pentru a o culca / a face baie. please help me! funda!
Cand m-am jucat Modern Warfare 3 la un momentdat mi-a aparaut "Reliable command buffer overflow". Este vreo problema la instalare?
Am o problem la Metin2Ro. Am facut rost de un cont vechi si nu ma pot conecta pe SITE, ma pot conecta pe server cu caracter alea alea, si cand sunt in metin sa dau la item shop la moneda de...? (mai mult)
Soo..pentru inceput buna:) apoi..am o MAREE MAREEE problema :| acum 3 saptamana m-am despartit de iubitul meu :-j si de atunci intruna imi intra pe unul dintre id-uri :@ stiu sigur ca el mi-a schimbatparola...? (mai mult)
dau funda. Ma joc TDU 2. Si as vrea sa ma ajute si sa ma invete cineva un mod rapid de a face bani multi, caci m-am plictisit de curse si vreau pur si simpllu sa am multe case si masini. Cum...? (mai mult)
Stie cineva daca imi merge GTA 4 pe PC-U meu? Windows Xp service pack 3 Processor: Intel(R) Pentium(R) D 2. 80Ghz 512 mb RAM Placa video NVIDIA GeForce 7300 GS (i-am facut update mereu)...? (mai mult)
Cum fac un server de metin fara hamachi si de unde iau toate programele? P.s:VREAU SA IL FAC SA MEARGA NON-STOP si raspunsul corect daca va intra pe server va primi SGA
Vreau si eu un program pentru a lua gratis: -clopotei pe siteul clopotel -monezi/monede facebook -bani si experienta run stick pe facebook funda nu trebuie toate -una -doua sau -trei
Cat costa netu' pe telefon? Sau, daca imi fac optiunea pentru yahoo : yahoo mobile costa ceva? Sau pentru facebook, nu conteaza. Va rog sa imi spuneti si...dau funda la cel sau cea care ma ajuta.
Ma ajuta si pe mine cineva cu un joc? :) Este destul de vechi, dar inca mi se pare genial. Nosferatu: The Wrath of Malachi. Mi-l poate da cineva? Sau un link BUN de pe care sa-l downloadez FULL, nu pe...? (mai mult)
Salut TpU...Sunt un jucator de Top Eleven Be A Fotball Manager...totul bine si frumos pana azi dimineata cand am intrat sa-mi verific rezultatul si cand dadeam " click " pe aplicatie, Va dau un link sa? (mai mult)
Care joaca Battlefield 3 MP? Adaugati-ma la prieteni : BCosmyn! Dau funda primului care ma adauga! :P
Care sa cumapar:http://www.philips.com.au/c/headphones/shp8000_10/prd/ SAU http://www.sony.ro/product/hps-extra-bass-and-dj/mdrxb500l.ae,eu sunt copil de 13 ani.
Care stie de unde pot descarca Drop hack..care are LINK FUNDA!
dati-mi si mie conturi de naruto-arena.com cu toate caracterele deblocate, dati-mile prin mesaj privat
Raspuns Urgent. Buna am cs 1.6 pe windows 7 Home Premium inainte cind apesam pe H ca sa adaug boti mergea sa-i adaug dar adoua zi cind am incercat sa bag boti nu mergea acum nici meniul nu-mi apare si cind...? (mai mult)
Care este cel mai bun sistem de operare pentru gaming?
SALL! Dc nu merge Mt 2 Europa? cand dau pe metin 2 client da o eroare care zice asa : UNKNOWN_ERROR (errorCode=100) DAU FUNDA RPD :x
Stiti niste jocuri tari, dar nu cu impuscaturi si nici de strategie
Cine imi da si mie conturi conquistador funda+ vot?
Sall Cine imi da si mie patch cu comentariu in limba romana pentru pes 2012? Funda
BUNA joc GTA san andreas.Mi-am facut o iubita si cum o invit la pizza, club?
Vreau si eu cont pe DC Universe Online plzzz
La messcum imi fac adresa neaparat sa scriu la toate punctele si de ce nu-mi merge cand dau sing in nu merge spuneti ce sa fac va rog
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.