Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 19 Ianuarie 2026 sunt:
Cine vrea sa ii fac sv de metin2 :D pe IP... add zupy. dani98. sa nu aiba router. :|
La gta 4 la unlock code ce trebuie sa pun dati-mi un link ceva sa stiu ce cod imi trebuie si daca se poate si un serial! Multumesc!
Am vrut sami downloadez un wwe raw 2011 dar nu s-a incarcat ce as putea sa fac fundita
Buna TPU:am instalat sniper elite v2, imi intra in joc da apare ecranul alb si asa sta nu apare start game, option etc doar alba. ajutati-ma va rog :D:Dfunda
Cum pot instala metin2supreme? P.S: Nu prea stiu sa folosesc Hamachi
Salut Va rog ajutati-ma plsplspls deci am un cont pe you tube si vreau sa mi-l populez plz like daca iti place comm daca vrei sa spui ceva si subscribe daca vrei mai multe videouri pls pls pls dati subscribe...? (mai mult)
Stie cineva un metin GM MODE? Multumesc.
Cauti un server de Sa-Mp? Vino alaturi de noi pe Ready2Play Comunity! Serverul nu este foarte populat de aceea vrau sa il populam. HostName: Ready2Play Roleplay Comunity. Address: 80.96.216.230:7777 Players:...? (mai mult)
Am si eu o prb cine stie si joaca earth mt2 sa imi raspunda si mie la intrebarea: de ce nu merge earth mt2 sv1 Pythia de ce este inchis si pentru cat timp dau funda + vot! Plz un raspuns repede. ...? (mai mult)
Dc Cand vreau sa fac o mapa de dota (warcraft) imi spune the game was not found? Ce sa fac? Dau vote +Funda va rog mult! Is Incepator... daca puteti sa ma ajutati...
Cum fac si eu inregistrare la metin2modial?
Salutari, am si eu un config pe care mi la dat cineva pentru counter strike, vreau sa imi spuneti si mie unde trebuie sa il pun, miar place mult daca mi-ati da un video, uiti configu. rate 25000 cl_updaterate...? (mai mult)
care stie tot felul de metin2 servere private si pvp si pvm dau funda ca ma plictisesc rau de tot seara si nu am ce face
Am descarcat jocul City Of Heroes Freedom si mi-am facut cont dar nu pot intra pe el fiindca imi zice ca nume sau parola sunt gresite! Ma puteti ajuta voi cu un cont gol sau cum sa`mi fac si eu...? (mai mult)
Cine imi da si mie un link de unde pot descarca NFS undergroun2 fara sa ceara CD 2 sau din astea va rog dau funda!
De ce cand intru in Cs. xtreme v5 boti mi se incarc si mi se blochez joc ce trebuie s fac. Cine imi zice ce sa fac dau FUNDA!
Salut as vrea si eu un servar de metin2 gen PVP-PVM sa zic rata 500 ceva de gen si sa aive cal militar mounturi gen leu, tigru etc sau ceva pvm dar mai usurel Dau funda cel mai frumos metin!:)
Cine imi poate spune cum imi pot sterge contul de pe poezie.ro? Va multumesc.
Joaca cineva de aici FreeJack, vreau sa cunosc mai multi romani care joaca si sa ma invete unele comenzi si trucuri sa fiu mai bun :)
Dc candcand bag un USB in calculator imi apare Windowa Explorer has encountered a ploblem and needa to clouse. We are sorry for the inconvenience... Pleace tell Microsoft about this problem... Ce trebuie? (mai mult)
Am luat un set cu 2 microfoane de la Playfect pentru Wii/Xbox360/PC/Play Station2/PS 3. Cum sa le conectez ca sa joc cu ele DJ Hero 2 pe XBOX? Cand intru in joc imi spune sa apas butonul A,...? (mai mult)
Intreb si eu, imi merge FIfa 12? Am windows XP, procesorul este Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E 2160@ 1.80 ghz 1.80 ghz, 2.93 GB RAM si placa video 512 nVidia GeForce N8400GS. Daca nu la...? (mai mult)
Cum sa fac sa nu mai vada nimeni toate cometariile ce le postez pe FACEBOOK? deci ce e scris, sa ramana acolo, sa nu fie afisat pe pagina mea sau sa le apara la ei pe wall...cine imi da raspuns cat mai? (mai mult)
Mi se misca ecranul la Gta IV ca si cum as fi beat dar nu inteleg jocul merge bine ma poate ajuta cineva?
Buna TPU Da-ti si mie jocuri virtuale va rog frumos?
Salut vreau sa va intreb ceva :), vreau sa vad daca imi merge pess 2012 :) am asa : Intel(R) Pentium Dual CPU E2140 @ 1.60 GHz 1.60 GHz, 1.00 GB of RAM Physical Address Extension
Am descarcat de pe un site minecraft am vazut pe youtube cum sa fac si aluia i-a mers si mie nu imi merge l-am descarcat si am intrat si mi-a zis sa imi fac cont, mi-am facut si dupa ce m-am logat mi-a...? (mai mult)
Salut vreau sa fac un sondaj de opinie si vreau sa ma ajutati. deci intr-o lupte decisiva intre Naruto VS Sasuke CINE CASTIGA? daca se poate argumentati si de ce multumesc
Ce trebuie sa fac aici? http://freeminecraft.me/? ref=1353298 PLS Help dau
Salur, vreau un link in care gasesc un cfg bun de cs :D Funda
Stie cineva un sv de metin mai mult pvm classic chair sa aiba si king1, king2 :D si arme pana la sirius :D dau funda (ianfat de mt2tim)
De unde pot stoca si eu multe caterogii de poze (pentru photoshop). Pentru a le face avatare? Adica gen -Ghotice -Cu dragoni -Anime etc... ce le place copiilor din ziua de azi. Sa le downloadez sub? (mai mult)
Cine-mi da un link de compilare a pluginurilor?
Cu ce e mai bun Need For Speed The Run Limited Edition fata de Need For Speed The Run normal? Dau funda+vot
Ce jocuri stiti gen our world? Adica sa pot sa vorbesc cu alte persoane in joc, sa-mi cumpar haine etc.Si sa nu-l descarc...adica sa-mi fac cont. Multumesc!:*
an un laptop Dell inspiron n5110 i3 2350m 2. 3ghz are 4gb ram ddr3 si o placa nVIDIA geforce gt 525m 1gb
Stiu ca la GTA SAMP este un hack sa pui boti pe un player.Fac tot ce face el si u le dai numele.Cum se numeste Hackul PLSSS.
Probleme cu CS 1.6 ....cand trebuie sa-mi apara New game Find Server si alea alea imi apare o eroare. Un cod lung si la sfarsit Memory could not be readed, Ce trebuie' sa fac? DAU FUNDA
Salut cine imi spune un metin bun PVP sa mearga in afara de lightmt2 sau hammermt2.
in afara de toata seria mortal kombat de la mk1 pana la mk4 PC mai exista alta versiune sau versuni pentru PC dau funda.
Va rog ajutati-ma! Am instalat fifa 11 si gameranger dar cand sa apas "start" imi apare urmatorul mesaj : "Please insert fifa 11 original CD"... CE SA FAC? Va rog raspundeti repeede:) FUNDA:D? (mai mult)
M-am reapucat de metin2 si am o intrebare pentru cei care joaca Energy Mt2 si anume voua va merge instalarea la versiunea noua?
Sunt un fan al jocurilor multiplayer online care nu cer neaparat descarcare si nu mai stiu jocuri tari care sa nu fie violente cum ar fi de exemplu Monkey Quest sau ceva de genul. Ma puteti ajuta?...? (mai mult)
Please set some widgets to show from Appearance -> Widgets. Cum rezolv problema asta?
Buna TPU am si eu o intrebare:cine stie niste moduri de gta vice citi misto cu masini misto sau drift sa mi-l dea si mie de preferat nu modul ci gta facut direct cu mod ca eu nu am gta normal fara mod sa...? (mai mult)
Care stie un metin sa aiba armuri pana in king1 sa nu aiba arme 2010, 2011, 2012 etc... de ex max sirius sa fie ca unu classic dar sa existe si king acesta este pe placu meu dau funda lasati? (mai mult)
Exista GTA si NFS Shfit pentru PS 2? Dau funda!
cine-mi zice niste jocuri cu conturi online adica fara downloadare cele mai multe funda
Intrebarea asta e pentru toti jucatorii de cs experimentati (ca si mine) Pe serverul meu de CS (ip: 93.114.228.172:27015, fara host, functional pe Non Steam) am 71 de pluginuri + Statsme (pentru cei...? (mai mult)
imi puteti spune jocuri de simulare inafara de sims m-am plictisit de el. Multumesc anticipat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogd?nel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!