TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6566
  • 6567
  • 6568
  • 6569
  • 6570
hulkwirine
în 5 Iulie 2012 | hulkwirine întreabă:

spuneti-mi va rog citeva siteuri second hand italiene unde pot gasi hdd 2.5! ar fi de dorit din padova sau veneto! mersi funda!

1
Răspunde Raportează
Adrian98765
în 5 Iulie 2012 | Adrian98765 întreabă:

Ce jocuri stiti cu fotbal sau cu masini care imi merg pe sistemul meu: Procesor AMD Sempron 2600+ 1, 6GHz Placa video nVidia GeForce FX 5200 cu pixel/vertex shader 2.0 Ram 512MB DDR1?

3
Răspunde Raportează
lllPauLlllCostylll
în 5 Iulie 2012 | lllPauLlllCostylll întreabă:

! Cine are un cfg bun care nu sare tinta si poate sa mi-l dea si mie?:o3;;)Dau Funda! Multumesc

3
Răspunde Raportează
Blablabla0012
în 5 Iulie 2012 | Blablabla0012 întreabă:

Buna TPU. A-si vrea si eu niste comunitati/forumuri populate care accepta servere de GamesZone. De preferat vbulletin. Cine imi arata cele mai frumoase forumuri primeste fundita.

3
Răspunde Raportează
cosminpanait6
în 5 Iulie 2012 | cosminpanait6 întreabă:

astazi am instalat jocul 4 story nu avea nici o eroare si imi scrie ``fisierul client a fost modificat!`` ce trebuie sa ii fac?

1
Răspunde Raportează
Andrei2121
în 5 Iulie 2012 | Andrei2121 întreabă:

Am o mare problema.NU imi merge sunetul la PC.Eu am instalat driver-ul dar degeaba tot nu a mers. Odata l-am desfacut si l-am sters de praf apoi am vazut ca merge dar cand bag o melodie sta 44...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ronaldo12345
în 5 Iulie 2012 | ronaldo12345 întreabă:

Vreau si eu jocuri cu sport mai ales cu fotbal. Dar nu vreau fifa 12/11 sau pe 12.11 pentru ca nu-mi merg cel mai bun respuns primeste o FUNDA :X

4
Răspunde Raportează
EduardEdy1
în 5 Iulie 2012 | EduardEdy1 întreabă:

Caut un program in care sa pot sa suprapun poze. adica am o poza ( a mea) si sa pot pune peste o alta poza...Intelegeti? Ofer funda!

2
Răspunde Raportează
dumitru99radoi
în 5 Iulie 2012 | dumitru99radoi întreabă:

Cine stie sv metin2 pvp?

4
Răspunde Raportează
KosmYnTDR
în 5 Iulie 2012 | KosmYnTDR întreabă:

La ce nfs-uri pot sa joc cu un cu un pc game controller in forma de volad de la serioux si la ce jocuri nu pot...Inainte sa le download-ez trebuie sa stiu daca merge!

5
Răspunde Raportează
LoveMetin2
în 5 Iulie 2012 | LoveMetin2 întreabă:

Dati-mi si mie niste sfaturi cum as putea incepe de jos un razboinic pe Metin2RO.Unde sa dropez unde sa cresc etc.Cel mai bun raspuns care ma ajuta primeste funda.

2
Răspunde Raportează
DraGfirE
în 5 Iulie 2012 | DraGfirE întreabă:

Toti care jucati si numai jucati ikariam va rog sa imi dati add pe id meu musicfunn [cei care aveti un cont ce nu va mai trebuie pe lumile xi/omikron/my sau celelalte dar in special cele 3, primul primeste...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SweetFashion
în 5 Iulie 2012 | SweetFashion întreabă:

Care MT2 vi se pare cel mai tare?:)

8
Răspunde Raportează
Adelutza_9120
în 5 Iulie 2012 | Adelutza_9120 întreabă:

Buna TPU :*. am o problema cu browserul google chrome, nu stiu cum sa-l fac sa-mi salveze datele de logare... nu imi apare nimic... mersi anticipat!

1
Răspunde Raportează
donnie112
în 5 Iulie 2012 | donnie112 întreabă:

Îmi puteţi spune şi mie nişte jocuri PC gen Fast & Furious? în afară de NFS FUNDA

9
Răspunde Raportează
betoko
în 5 Iulie 2012 | betoko întreabă:

SALL TPU! sall am si eu un servar de cs si vreau ca azi la 14:00 sa il fac full...ma puteti ajuta sa intrati si voi sau sa aduceti oameni plz dau admine la cei care aduc playeri connect live.atocs.ro plzz? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Generation22
în 5 Iulie 2012 | Generation22 întreabă:

Sall TpU! Cine imi zice si mie de unde as putea cumpara RAMI ( as vrea 2 giga ) precizez ca am Windows 7 si DDR2... si cum aflu frecventa ( Mhz ) ca sa stiu cu cat sa iau! Dau funda la primul raspuns bun? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Smekerutzul
în 5 Iulie 2012 | Smekerutzul întreabă:

Am si eu chat engine 6.0 5.6.1 si 6.1 si nu pot sa fac nimic cu ele. intrebarea este:ce sa fac cu cheat engine? k atunci cand dau sa castig experienta sau bani intr-un joc imi apar prea multe funda!...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
tonybest
în 5 Iulie 2012 | tonybest întreabă:

Deci joc metin2 unde cade bratara lacrim de cer de 54

4
Răspunde Raportează
Adrian98765
în 5 Iulie 2012 | Adrian98765 întreabă:

Imi va merge Pro Evolution Soccer 2011 pe sistemul meu: Procesor:AMD Sempron 2600+ de 1, 6 GHz Placa video:nVidia GeForce FX 5200 128MB cu pixel/vertex shader 2.0 si directx 9.0 Ram:512MB DDR400 adica...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
1Bogdan7
în 5 Iulie 2012 | 1Bogdan7 întreabă:

TPU de cateva zile nu ma mai pot uita la niciun videoclip pe calculator si nu stiu de ce si ce program trebuie sa instalez.Va rog spuneti-mi, dau funda si vot!

1
Răspunde Raportează
adsx
în 5 Iulie 2012 | adsx întreabă:

Schimb Cont League Of Legends nivel 30 cu 22 campioni pe un cont de darkspore nu conteza nivelul. Cine este interesat?

1
Răspunde Raportează
JhgfdGirl
în 5 Iulie 2012 | JhgfdGirl întreabă:

Heii.....deci nu mai pot ma plictisesc de moarte ce sa ma mai joc sau nu stiu ce sa mai fac daca este dati-mi idei de jocuri care sa nu trebuiasca sa le downloadez pls:D fundita;)

3
Răspunde Raportează
Antonio112
în 5 Iulie 2012 | Antonio112 întreabă:

Ce coduri pun in metin2 TDL la transformare ajutati-ma cu cateva dau funda!

1
Răspunde Raportează
xgd
în 5 Iulie 2012 | xgd întreabă:

Ce monstri trebuie sa bat la gladiatus provincia 1 sa pice mai rapid piese din costume? :| de mai mult de 3 luni am doar 2 piese, iar la unele costume nimic [am lv 63] dau funda :o3

0
Răspunde primul Raportează
Denisucu55
în 5 Iulie 2012 | Denisucu55 întreabă:

Cine stie un site de unde(site) se pot cumpara bmx-uri ieftine ( sa nu depaseasca suma de 300 lei) am cautat pe Okazii dar sunt prea scumpe.

1
Răspunde Raportează
xcristix
în 5 Iulie 2012 | xcristix întreabă:

Mi-am luat hosting free de la 000webhos, am descarcat apache server, am pus la domain name, numele subdomenului pe care l-am primit de la 000 webhost(epicalsite.uphero.com)la server name, am cautat pe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Stefan1219
în 5 Iulie 2012 | Stefan1219 întreabă:

SAlut TPU! Am o problema la cs 1.6 pana azi mergea perfect dar astazi cand am intrat pe un server si am inceput sa joc mi se bloca in continuu, lag nu am si nu am idee de la ce ar fi.l-am reinstalat am...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
warGamer
în 5 Iulie 2012 | warGamer întreabă:

Daca imi fac un servar de triburile e ilegal schimb nume si restul interfata etc. Si daca pot sa pun pe un host servarul cu domeniu.tk dau funda care ma ajuta

1
Răspunde Raportează
RândunelPisică
în 5 Iulie 2012 | RândunelPisică întreabă:

Asta e pentru cei care joaca Metin ro eu am lvl 65 si am lama fier rosu cu paguba medie 61% si multi au aceleeasi arma ca mine dar mai scazuta. si decat la mine am vazut cu 61%. si o am + 9. pana...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
KzO
în 5 Iulie 2012 | KzO întreabă:

Cand intru in jocuri mi se vede imaginea miscata in dreapta si in stanga un sfert de ecran e negru.Cum pot sa rezolv asta si sa pot juca fullscren linistit?

3
Răspunde Raportează
radutu1299
în 5 Iulie 2012 | radutu1299 întreabă:

Am o problema la pc.Imi apare o eroare BSOD(Blue Screen Of Death). Adica cand deschid PC imi da Start Windows Normaly si cu Launch Windows Startup.Cand dau ori pe una ori pe alta mi s-e restarteaza...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MrXandrei44
în 5 Iulie 2012 | MrXandrei44 întreabă:

VA rog frumos dati-mi si mie un site de unde pot sa iau minecraft scuze de categorie dar asta este cea mai viz plzzzzz dau funda spuneti-mi la id:rockdeath49

2
Răspunde Raportează
liviuleu
în 5 Iulie 2012 | liviuleu întreabă:

Cine stie e lvl este maxim pe jcul epic duel:funda:X

4
Răspunde Raportează
ZOUKYE
în 5 Iulie 2012 | ZOUKYE întreabă:

Ce jocuri in afara de A51 stiti u extraterestrii?

5
Răspunde Raportează
ronaldo12345
în 5 Iulie 2012 | ronaldo12345 întreabă:

As dori un joc cu fotbal pe pc dar sa fie frumos jocul dar nu fifa 12 /11 si nici pes 12/11 ca nu-mi merg Eu ma un Pc destul de bunisor... Cel mai bun raspun primeste o FUNDA? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Georgestaff08
în 5 Iulie 2012 | Georgestaff08 întreabă:

Exista moduri pentru 18 wos across america

2
Răspunde Raportează
Neghinitza12
în 5 Iulie 2012 | Neghinitza12 întreabă:

Imi ziceti si mie ce jocuri mi-ati recomanda pentru PSP? Vreau un raspuns lung!

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Iulie 2012 |

dupa cum am mai auzit sunt incepatori de Metin RO sau private. Am jucat toate metinele. nu ca as vrea sa ma laud sa no luati ca pe o lauda dar vreau sa va ajut cu anumite intrebari. Daca sunteti...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CheetahQueen
în 5 Iulie 2012 | CheetahQueen întreabă:

Cum pot sa sterg mai multe email-uri deodata? Funda urgent va rog!

5
Răspunde Raportează
FlorinDGF
în 5 Iulie 2012 | FlorinDGF întreabă:

Scuzati categoria dar e cea mai vizitata :D azi ma jocam pe mt2 si mi s-a blocat mouseul am dat rr la pc si cand l-am deschis mi-au disparut icoanele de pe desktop de fapt inca sunt acolo doar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
loliu
în 5 Iulie 2012 | loliu întreabă:

Buna TPU cum pot sa ma sarut in sims 3?

1
Răspunde Raportează
Ker0s3x
în 5 Iulie 2012 | Ker0s3x întreabă:

Niste scheme la Fifa 2003? adik...cum dau cu capul, cu calcaiul, etc. Spuneti-le pe toate care le stiti ( Poate merg si de la alta versiune de fifa cum ar fi 2008 sau 2007 etc.) FUNDAA la care? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ricky19
în 5 Iulie 2012 | Ricky19 întreabă:

.DAU FUNDA.Hi TPU.Cine joaca metiin, cineva cu experienta ..nu postati va rog daca nu aveti idee cat costa.Cat costa aceste 3 iteme in bani reali...dau funda.Astept pareri, concluzii, arugmentari...DAU? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Raresanomin
în 5 Iulie 2012 | Raresanomin întreabă:

As dori sa intreb daca exista vreun hack bun pentru top eleven.Eu am downloadat multe dar cateva imi cer parola altela nu merg.Deci stie cineva vreun hack functional fara parola sau alceva?

1
Răspunde Raportează
HashuFlashu
în 5 Iulie 2012 | HashuFlashu întreabă:

Salut! Cum pot schimba locatia instalarii unui joc? Adica jocul solicita instalarea in disk C dar eu vreau sa se instaleze in disk D dar nu stiu cum sa fac asta. Ma puteti ajuta? P.S. Am...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Alexandru567
în 5 Iulie 2012 | Alexandru567 întreabă:

Spuneti-mi si mie niste jocuri tari gen san andreas dar sa le pot downloada gratis de pe google.Si daca nu va suparati as vrea si un vidoclip cu jocul.Cine da cele mai tari jocuri si siteurile de...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Lifewhacker
în 5 Iulie 2012 | Lifewhacker întreabă:

Sall, Cine stie un site cu un server zombie plague 1.6.1 advanced cs, gata facut, comolet 100% si cu HLDS tot nu cstike, addons si atat cu toate fisierele dau sa dau hlds. dau funda!

2
Răspunde Raportează
anonimys
în 5 Iulie 2012 | anonimys întreabă:

Vreau si eu un joc online de ex. cum e counte strike, metin am incercat sa descarc altele dar cand le descarc ciuciu nu merg si daca stiti linkul de unde descracati gta sa datimil am nev pentru sa -mp ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
NesTea12
în 5 Iulie 2012 | NesTea12 întreabă:

as dori si eu set pentru Sura universal adica si pentru war si pentru ninja merge? va rog ajutati-ma

1
Răspunde Raportează
  • 6566
  • 6567
  • 6568
  • 6569
  • 6570
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 19 ore

9PM întreabă:

Exista oare oameni mai r?i dect psihopatii ?i sociopatii /narcisi?tii? In sensul oameni foarte r?i, ur?i l?untric da care nu fac r?u nim?nui, doar au o furie ?i r?utate n ei de nedescris?...? (mai mult)
    26 răspunsuri
  • Femeiastelară
    trimisă acum 13 ore

Femeiastelară întreabă:

Formez un ntreg mpreun? cu alt hibrid, l visez, l simt, energia lui e n mine. Dar l ur?sc. Cnd spun hibrid nseamn? c? nu mai sunt 100% fiin?? uman?. Cu greu mi g?sesc locul...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • costy335
    trimisă acum 22 ore

costy335 întreabă:

Salut TPU! Am o intrebare pentru baieti si o nelamurire mai "delicata" sper sa nu deranjeze pe nimeni. Prietena mea insinueaza ca inca este virgina dar stiu din mai multe surse ca nu mai este (nu m- ar...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 19 Ianuarie

LisaJulie întreabă:

Va place cum traduce Google translate sau folosi?i altceva?
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.062
  • Întrebări: 3.955.374
  • Răspunsuri: 17.671.842
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 39 minute
Ce zici de un quiz?
Personaje negative din filme

Personaje negative din filme

Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?

Start quiz
Categorii
  • 652.126 Adolescenţi
  • 55.637 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.907 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.145 Carieră
  • 20.378 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.475 Conversaţii