nu are nimeni un cont de minecraft pe care nu-l mai foloseste? Chiar as vrea sa-mi iau unul dar parintii mei nu sunt de acord si miau luat si cardul... :( nu ma poate ajuta cineva?
Cum sterg peretii la Sims 2? Am vrut sa fac casa mai mare iar acum nu pot sterge peretii din interior... Am inteles ceva un ciocanel de langa camera foto si camera video dar eu n u am nici un ciocan acolo....nici? (mai mult)
Pot sa dau 18 wos across haulin dupa open gl pe direct 3d
Cum pot primi in league of leagends rio points? Pot doar fi cumparate?
Hei, ce pot sa fac, imi da 'script error' la un joc, cum pot scapa? Nu ma mai lasa sa joc, l-am reinstalat si degeaba. Multumesc!
Cum ma fac GM pe metin 2 united?
Am o problema cu o partitie de la Pc.Selectez toate fisierele si dau proprietati si imi iese cu 11 gb mai putin de cat trebuie. mentionez ca am o partitie de 70gb 12 liberi si folositi 47.7. Exista...? (mai mult)
Imi puteti da un cont minecraft premium sa pot juca pe serverul : horde.nl-mc.com sau imi puteti da un server asemanator la care nu trebuie cont minecraft premium?
Buna stie cineva cu pot sa tin aceeasi km / viteza la gta san andreas total romanesc
As dori un cfg pentru counter stike 1.6 pentru modul hns. As dori sa aiba strafe script 500 fps si developer
Spuneti-mi si mie va rog cateva programe de filmat in jocuri, si un site de unde sa pot sa-l downloadez free
Sall! Puteti sa imi dati un link pentru un CsBesTiaL 1.6, dar sa nu fie de pe site-ul http://www.csbestial.com/download.html pentru ca mi-a expirat licenta si nu pot sa mai descarc pe acest calculator...? (mai mult)
Sall am terminat prototype 1 si acum am descarcat 2 doar ca am o problema, descarc jocul totul k dar atunci cand trebuie sa dezarhivez folderul sa intru in continutul acestuia imi cere o parola imi puteti...? (mai mult)
Daca am sv de metin si in jur de 150 jucatori mi se poate arde leptopul?(i3, 4GB DDR3, 640GB HDD) DAU FUNDA!
Am o intrebare! De curand mi-am scos skyrim de pe Fl...si cand am deschis folderul am vazut ca e de la razor 1911 si are multe fisiere si nu stiu cum sa le fac intr-o imagine ISO (sunt gamer de peste 3? (mai mult)
spuneti-mi si mie niste jocuri cu tiruri care sa mearga pe calculator cu placa video 256 procesor 2.8 rami 512 mb dau funda repede
Buna TPU. As vrea niste jocuri care se downloadeaza. As vrea ceva gen metin 2 dar nu metine private altceva, ceva gen 4 story daca stiti siteuri de 4 story private dati-mi si aveti funda. Dau funda si...? (mai mult)
as dori sa imi dati si mie niste jocuri pentru Samsung galaxy gio cu versiune android 2.3.4 dau (funda )
DAU FUNDA.Hi TPU.Cine joaca metiN.ro, cineva cu experienta ..nu postati va rog daca nu aveti idee cat costa.Cat costa aceste 3 iteme in bani reali...dau funda.Astept pareri, concluzii, arugmentari...? (mai mult)
spuneti-mi si mie de ce nu imi merge 18 wos across haulin si 18 wos across long haol imi da o eroare in care scrie numele jocului dau funda celui ce ma ajuta
Sall. Joc Transformice. Si ...as vrea sa stiu cum pot sa fac rost de capsuni prin telefon. Am incercat de cateva ori dar nu mi-a reusit. Niste indicatii mi-ar prinde bine;).
Imi dati niste moduri ff faine pentru Gta San Andreas/SA:MP. Dau funda celui care imi da cele mai mute linkuri si cele mai bune. (weapon,cars,fonts,hud, bikes, hely)
Buna TPU vreau jocuri gen zuma dar nu sa fie ca zuma... Ceva in gen sa le downloadez si sa fie convenabile dar nu din astea sa plantez flori si cacaturi, din astea sa arunc cu obiecte si nu stiu... Vedeti? (mai mult)
Cum sa fac rost de comenzi la metin 2 ro daca am lv 38 contactati-ma la id: grecuadelin asa cum este scris?
Daca am 1 Partitie Cum Fac 2?
Am o problema de afisare la y. mess. : dupa ce trimit mesajul scris, in "fereastra" de chat, la numele meu, in loc sa apara direct ce am scris eu, e un spatiu *cam de un rand* apoi apare continutul...? (mai mult)
Salutare! Dati-mi si mie niste video toturiale ce programe sunt esentiale la un calculator sau un toturial la fel... Dau funda
recent am descarcat The Sims 3 Pets{inainte am avut doar sims 3}si am o problema intru in el, se incarca, imi aleg orasu ala aplooasa... se incarca un minut si brusc imi iese si imi apare desktop-ul.mentionez? (mai mult)
Daca am jucat Metin2 cu hack, si dupa nu am mai jucat cu hack, se poate sa nu-mi mai dea drop CC la pietre metin? Pt ca am spart cateva ( cu skill gen aura sabiei, tais vrajit) si nu mi-a dat...? (mai mult)
Care ofera host gratuit pentru samp? Dau owner pe server, nu conteaza cate sloturi, puteti sa imi dati si de 20 de sloturi. Va rog frumos.
Cum pot moda un PS2 slim fara sa il duc la cineva..., sa schimbe chipu... ma intelegeti voi. Un tutorial, sau cineva care se pricepe :D
Salut, intrebarea mea este daca exista niste salvari la fifa07, adica un video la fiecare meci. Ceva de genu, vreau sa fac un video cu cele mai tari faze si nu stiu de unde sa le iau. Am atatea, dar...? (mai mult)
Hey.Vreau si eu niste jocuri(oricare)de fete sau de baieti ce-o fi..Ma plictisesc de moarte si nu stiu ce sa fac
Hei in jocul Adventure Quest Worlds la Valnci dati-mi va rog cat mai multe coduri
La sims2 nightlife unde e buy catalog de unde iau masina? dau funda.
A jucat cineva Crashday? Vi-l recomand! Nu imi vine sa cred ca a fost lansat in 2006 si e atat de super-extra-mega-iper tare chiar si acum si peste 10 ani, va fi tot la fel! Voi ce parere aveti? Dau funda...? (mai mult)
Vreau si eu pluginul ala care scrii pe pancarda [Private] si sa nu poata distruge nimeni chestiile pe care le construiesc eu la fel si playeri de rand. Nu-l gasesc.please help
Imi spuneti cum se numeste modul acesta la minecraft ca am vazut ca o gramada il au? http://www.youtube.com/watch?v=Ooz8-in41KQ& feature=related atunci cand deschide inventarul are acolo in dreapta niste...? (mai mult)
Caut si eu un connt pe metin2.us de level 30 cu iteme cat de cat acceptabile stiti de unde pot face rost de un asemenea cont? Daca aveti voi unul si binevoiti sa mi-l dati (sau imprumutati) dati add la...? (mai mult)
Am internet de la nextgen 100mb/s fibra optica si folosesc un router D-Link. Problema este ca pe speedtest imi arata ca am doar 30mb/s download si 10mb/s upload.Imi puteti spune de ce prind atat...? (mai mult)
Cum bag mingi si stadioane de pe siteul asta(http://www.pes-patch.com/) in pes 2012?
Care imi da is mie va rog un cont de imvu mafias, mie nu imi reuseste sa fac? ..varog si daca aveti sa imi dati si un link deunde sa downladez imvu hack (FUNDA)
la gta san adnreas nu mi se aude socoriul de loc numai radioul la masina... mno DAU FUNDA
Unde gasesc mai multe poze asa? http://i45.tinypic.com/2nhp2bm.jpg Funda;)
Sall Priteni Si TPU! DAtimi si mie cateva exemple de metin2 Pvp Si pVm unele mai noi Prefer mai mult pvp cu lever maree krd k ati inteles:)
Sall! Vreau sa imi iau niste jocuri pentru tableta Allview Aldro Spedd, am android 4, cu ram 1GB, dar vreau sa le iau pe PC, dinalea cu (apk)
Http://www.youtube.com/watch?v=Q_5jXdWz1j0 Credeti ca o sa iasa?:-?
Sall TPU, am 2 intrebari tot fac parte albele din aceeasi categorie :)) deci:cine imi poate da un cdkey si unlock code pentru gta4, l-am instalat tot, si acolo cand bag un serial imi zice unlock code...? (mai mult)
La Fifa 12 joc la career mode ca jucator. Ce as putea sa fac cu banii care ii castig?
Sall de unde iau cfg de sarit in continu? Cel mai bun raspuns primeste funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
costy335 întreabă:
kissbacau întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.