imi spuneti va rog cum se instaleaza server file doar sa-mi spuneti, Cel mai bun raspuns primeste funda!
Am si eu o intrebare- Deci, ma joc un joc, IMVU, cred ca ati auzit de el. Si trebuie sa imi aleg un caracter. Mi-am ales o fata emo, dar nu stiu ce nume o sa ii pun. Ma ajutati? Fundaa! (pentru...? (mai mult)
Cine i, i spune si, ie de unde pot downalda haine si coafuri pentru sims 3
am o problema la jocul mafia1 misiunea #4 Ordinary Routine dupa ce ia gentile alea trebuie sa te duci printre blocurile alea ce sunt la o benzinarie la tara nu merge merg intre blocuri merg in...? (mai mult)
Am nevoie de un joc online ..in care sa pot merge, ca intr-o lume reala gen metin2, Funda pentru cine imi spune unul asemanator! Si daca se mai poate sa imi dati un site cu jocul minecraft...? (mai mult)
Ajutor TPU! Mi-am luat jocul FreeJack, mi-am facut cont dar am o problema.Cand intru sa joc o cursa online imi dau kick! De ce? Nu am hack pentru ca nici nu am apucat sa joc.Va rog sa imi spuneti.Fundita.MS ...? (mai mult)
Dati mi si mie niste jocuri cv de genu ca asta :http://www.youtube.com/watch?v=xH1LA3A3p88 multumesc
am si eu o problema am un router de la totolink si vreau sa am internet si pe calculator si pe laptop...pe calculator imi merge fara probleme, dar pe laptop se intrerupe foarte des...din ce cauza? imi? (mai mult)
Salutare TPU, Am nevoie de AJUTOR...am un Dell studio 1537 si pe windows 7 nu mi se vad jocurile pe toata imaginea doar pe mijloc, ce trebuie sa fac, tin sa mentionez ca am facut setarile pe normal...? (mai mult)
as vrea sa v spun ca sunt un njucator inrait de SAMP si eu joc acest joc pe notebook, un Acer extensa si imi merge incredibil de rau (merge scadat, m-i de blocheaza ceasul de multe ori, si...? (mai mult)
Intrati pe http://configcs.myforum.ro si postati-va configul / addonsul cs Va rog ajutati-ma sunt la inceput!
cine imi da si mie un cont de metin2 ro care sa aiba peste lvl 30
Joc gta san andreas si as dori sa-mi dati cateva "moduri " ca pe langa radar (mini-mapa) sa-mi apare viata, armura, iar sus in dreapta sa-mi apara arma si gloantele ca in gta 4.
mi-am facut un server de SA-MP si daca stie cineva sa faca scripturile si ma poate ajuta buzz la addresa b.petrosceac Voi stabili pe mess detaliile cu acea persoana! Dau funda...
Am de ceva timp la mess o bara, o extensie sau nu stiu ce si degeaba am dezinstalat programul ce continea bara respecitva..Am incercat sa reinstalez si messenger'ul dar fara rezultat...ce pot sa fac avand? (mai mult)
De unde pot face rost de un cont rezident pe ourWorld de nivel mare sau doar un cont de nivel mare la ourWorld
Dati-mi si mie metin2 PVP in afara de hammer. Dar sa le fi jucat
Am o problema cu redirectele de cs Deci..inainte sa imi reinstalez windows'u redirectionam pana in 400 intr'o saptamana sau doua.acum nu mai redirectionez deloc. Netul meu eu zic ca e foarte bun si nu...? (mai mult)
Sall TPU, cine imi poate da si mie un cont metin2 lunaris? nu conteaza levelu,va rog frumos :P,a si apropo, gta 4 merge si pe windows 7 64 biti?
Am mouse a4tech x747h si mousepad mp500 si as vrea sa-mi schimb mouseul cu un kinzu... Pt asta ar trebui sa schimb si mouse padu? mouse padu e in conditii foarte bune... astept pareri
Va rog frumos spuneti-mi mai detaliat cumse face uns et universal metin2. plzz plzz dau vot+funda
Cand downloadez un joc client download direct de pe site fara cu download mirror mi se inchide wirelesul si trebuie sa-l scot si sa-l bag din nou si ma chinui cam 3 ore un joc de exmeplu dynasty warriors...? (mai mult)
Am Gta San Andreas... Eu vreau niste masini mai Romanesti sau daca nu, mai frumoase. Cum fac sa-mi bag masini Romanesti sau Frumoase. De ex. Lamborghini, Logan. Etc.
care are sa imi dea si mie un cont de metin2arena asa de lvl 50-70 dau funda!
Cine imi poate spune daca Rift online va aparea full, nu doara pana la level 20.
Salut, vreau hackuri pentru AQW, (Adventure Quest World), dar sa NU fie de genul: Aqw bot, sau darkmystic, sau aqwxiii, ca le am, vreau un hack care da gold sau ac+ linkul.
Vreau un hack pentru jocul Brawl Busters preferabil hack pentru bani (bp) / tokens. Contactati-ma la id de mess szabo_adelin.Desi am pus acest anunt sa zic asa sunt sigur ca nu are voi primii...? (mai mult)
Vreau si eu Battlefield 3 demo si Call of Duty MW 3 demo. Ma intereseaza cele 2 jocuri in varianta demo. Am mai gasit dar la dezarhivare imi cere parola. Pleaseee care stie de unde pot sa descarc sa...? (mai mult)
As vrea sa instalez sau sa cum par "The Sims 3 Late Night" de unde l-as putea comanda sau descarca? Dau funda:o3
Ziceti-mi si mie un server de metin 2 privat care cresti foarte repede, fara hamachi!
Hei! Salut TPU! In legatura cu jocul metin 2. Cine-i doritor si cauta jucatori pentru o breasla eu as vrea sa intru in acea breasla :). Is lv 22 pentru informatii;). YM: pfloo2012
caut de ceva timp digimon masters money hack, de unde il pot descarca fara questuri?
imi dati niste lincuri de unde pot downloada metin2 chinezesc, instant server si ce imi mai trebuie pentru un server privat de metin2
Am o intrebare despre Metin2! Deci: Cum pot sa am la lv 37 2 magii cu M1... si celelalte cate un punct! Cum este posibil?! Daca stiti cum sa fac spuneti-mi va rog dau funda la cel care? (mai mult)
Ce sa cumpar pentru pc sa prind wireles?
am un laptop Dell inspiron n5110 are 4 gb ram procesor de 2. 3ghz i3 si 1gb placa nVIDIA geforce gt 525m ce jocuri mi-ar merge?
Cum pot sa dau funda pe TPU?!
Hey,TPU imi puteti spune cateva servere de minecraft Romania? Va rog...
Care imi face sau imi da un cont de Runes of Magic pls dau funda.Sa fie de lvl 1
Cum pot baga champions league in fifa 12? Funda rapid.
imi puteti spune niste jocuri cu pokemon pe cont care trebuie downloadate
Cine stie un metin 2 care sa fie privat cu magiile in p direct si cu arme pana in 75 macar sau 65 si lv maxim 250 si sa cresti repede dau funda +vot
Cum as putea sa-mi creez propriu server de minecraft va rog raspundeti
Sal'tare fratilor! As dori sa-mi dai linkul de le patchul cu care se poate juca Modern Warfare 3 multiplayer! Ofer FUUUUUNDAAAAA!
Cum pot sa pun jocuri de ps2 pe CD sau DVD dau funda
Cine ma poate ajuta sa fac un server privat de Metin2? Cu tutoriale care pe voi v-au ajutat, etc.
Ce telefon imi recomandati? stau mult afara si nu vreau cu touch ca ma enerveaza (Nokia preferabil)
Pt cine joaca pandanda: stiti cand mai sunt zilele de membru de elita? Ultima a fost sambata, 30 iunie, imi puteti spune care este urmatoarea? Msss mult :*
e ora 23:17 e noapte si eu am chef de o runda de League of Legends astept raspuns pana la 01:00. Daca nu se joaca nimeni cu mine ma culc.Va astept :D
Deci am router Edimax si cand sunt conectat cu wireless nu mai pot juca fifa08(direct ip) nu mi se conecteaza (FUNDAAA!)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!