Cine imi poate da un link cu jocul Mario dar cel vechi care il jucam cand eram mici. Stiu ca era un nivel in care erai in iad si unul in care trebuia sa sari pe nori :x.
imi puteti spune si mie niste jocuri mai realiste gen Counter Strike doar ca ceva cu razboi ca delta force cu grafica buna etc... funda
Sal,am o erore la metin2 ro,care suna asa:"sorry, your system does support 3D graphics,plase check your hardwere and system configuration then try again", ce vrea sa fac mai exact?
Care e cea mai puternica videocarta?
Cine imi poate oferi un cont de imvu?
Care joc din seria Hitman pe PC imi recomandati?
Cum pot pe minecraft(sv LORDSZONE) sa pun Private...pe usa,chest, poarta etc.DAU FUNDA!
Aut lv 5 pe gta pro Romania samp cine zice un cont ia funda + vot+ la ficeare intrebare a mea un procentaj mai mare de a lua funda.
As vrea sa-mi descarc cu un joc, dar sincer nu prea am idee ce as putea sa iau.Ce`i recomandati unei fete de 18 ani? (nu wow,counter, metin.)
:* Cum pot bloca cererile de jocuri de pe facebook? Ma enerveaza sa tot primesc atatea cereri fiindca oricum nu ma joc jocuri. Multumesc anticipat!
Sall TPU pentru metinisti am gasit un client de mt super misto in romana si as dori sa fac un sv faza e ca numi inkap programele in pc deci cine ar dori un sv de mt misto sa ne facem GM sa-mi lase nr...? (mai mult)
Care este cel mai bun MMORPG?
:) cum deblochez super hero in chicken invaders 3 x-mas edition? multumesc anticipat:*
Sal imi puteti zice si mie un joc cu naruto pentru pc(in afara de cele mugen)?
Credeti ca o sa imi mearga GTA 4 fara probleme daca am urmatoarle cerinte e sistem Procesor:Pentium(R) Dual-Core 2. 60GHz RAM:4, 00GB(3, 00 usable) System type:32-bit Am Windows 7, iar RATINGUL...? (mai mult)
Am 4 intrebari: La Metin2.ro 1.Cum fac rost de mingi de fotbal? 2.Primesc ceva daca castig un duel? 3. Unde gasesc mistreti pentru samburi de piersica? 4. Unde gasesc urs negru flamand?
Salut, recomandati-mi o placa video sa-mi mearga Gta 4, Wheelman, Crysis 2. Recomandati-mi placa video sa mearga jocurile astea la o rezolutie cat de cat mare. Ma puteti contacta la ID : cryz_kontakt22...? (mai mult)
Ce jocuri offline pe PC imi recomandati?
As dori sa aflu si eu niste preturi la urmatoarele lucruri: PlayStation2 (la mana intai), PlayStation3(La mana a 2-a). Multumesc anticipat.
Imi puteti da va rog un site de unde sa scot fotbal pe plaja? :D Multumesc!:P
Buna TPU as vrea sa-mi ziceti un joc ca si sims insa sa joci ca si in gta sau alte jocuri adica sa nu controlezi mai multe personaje si sa te joci cu omul in plan orizontal sa ai o persoana a ta si gata...? (mai mult)
Cine are pes 2006 pe pc? Imi poate face si mie o lista cu scheme, dribling etc? Din tastatura!
am si eu o problema cu laptop-u. Mi se tot inchide cand sunt pe un joc. de fapt pe toate jocurile face asa. Ce poate avea? numai pee jocuri face asa in rest merge bine Fundaa care imi spune ce...? (mai mult)
Am un laptop Airis.Nu l-am mai folosit de mult si nu se deschide.Lam pus la incarcat daca cat sal tin la incarcat? Ce sa fac sal deschid?
Stie cineva de unde pot downloada APB:Reloaded? :D ( daca merge sa-l descarc ) --> Fundaaaa! :p
Ajutorrrr..Cand vreau sa instalez gta vice city imizice ca nu am instalat driverul de sunet dar eu l-eam instalata pe toate:((...stiti ce are plzzz?
imi puteti da un link de unde pot downloada instant servar, metin2 chinezesc si ce imi mai trebuie pentru un servar privat de metin2.
Salut Vand cont Samanca lvl 54 cu G1 forta M9 binecuvantare si M8 reflexie: Contul, mai are in afara de skiluri, si iteme: -medalii 12 -cufere 900 -mistret -bratara aur alb+ 9 full bns(bns...? (mai mult)
Imi puteti da un lick unde sa ma inregistrez la EA games la Crysis, imi trebuie un cod de acces, altfel nu pot juca jocul, sau imi puteti da un link de unde pot sa iau jocul Crysis (1) dar fara sa imi...? (mai mult)
Sall, TPU! Ajutati-ma va rog, am auzit de un mod pe nume Shehrozs GT mod v1.0 pentru gta san andreas ca masinile sa fie mai "tunate", sa zicem. Dar l-am descarcat insa nu stiu cum sa il introduc in gta...? (mai mult)
imi puteti da un sait sau un link de unde sa descarc ce imi trebuie pentru un servar privat de metin2 instant servar, metine2 chinezescsi ce imi mai trebuie.
Joca cine va Pirates of the Caribbean Online
Vreau și eu shaiya private server?
am si eu o intrebare am steam si azi am tras un joc shank 2 pe steam... si acum trebuie sa aastept sa se incarece dar intrebarea e cand o sa mai vreau sa ma joc trebuie mereu sa astept?? (mai mult)
Salut am sieu o intrebare cum as putea sa cresc mai repede la metin2 ro ca am vazut ca cresc foarte greu vreun hack ceva sau la metin2 united vreun hack de yang.plz
cine imi poate spune si mie niste servere de minecraft? FUNDA!@
Cine poate sa imi dea si mie un cont de metin? poate sa fie orice metin va rog dau funda!
Am si eu o problema... Dupa ce am instalat Lineage 2, am intrat in joc, dar nu am putut sa ma loghez fiindca mi-a aparut o eroare -153 ..Nu stiu cum sa o rezolv... HELP ME!
Sal TPU ce jocuri stiti Cu Aceasta placa video: dau funda Placa Video:Intel(R) G33/G31 Express Chipset Family
.Cum se fac scheme fifa 11?
Am un Gta San andreas parkour da nu stiu pe ce taste se fac schemele am cautat pe net si mi-a dat ca trebuie sa apesi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 am incercat si eu da nu mi-a reusit
Uitati despre ce e vorbadeci vreau un switchbot (hack shcimbat bonusuri metin2), il am downloadat tot in pc! si nu stiu sa lucrez cu team viwer cine stie sa mil faca dau funda add andy_boy4fun...? (mai mult)
Cine stie vreun sait de jocuri cu dress up virtual Sa fie super! dau funda!
Mi-am facut un server privat de metin2, dar nu stiu cum sa imipun iteme arme si armuri.Va rog imi puteti explica cum? Si imi puteti da codurile pentru armurile de pe lunaris? Dau funda!
Cate arme exista la metin?
Aș avea și eu o întrebare referitoare la Java Runtime Environment. De curând am instalat un program și de fiecare dată când încerc să îl deschid apare o eroare : "Java Runtime Environment...? (mai mult)
Care poate sa imi dea si mie un cont de naruto arena cu cativa caracteri deblocati?
am Volan + Pedale Gembird STR-Shockwave si nu mi-l citeste pc.ce sa fac? e de la driver? daca da, dati-mi va rog un link de download pentru driver daca e alta problema add: deyu_1919@yahoo.com...? (mai mult)
Am o problema la Just Cause 2 cand intru pe el imi da eroarea asta: Fatal DirectX error! Code:15 Result: 0x80070057: E_INVALIDARG The game will now exit.Try starting the game with /failsafe...? (mai mult)
Buna TPU am o intrebare despre metin 2 yoneis.Cum pot sa imi inbunatatesc armele si armura? Sunt super tari la bonusuri da tot sura imi dau o lovitura (1 singura)si mor instantaneu.Va rog ajutati-ma sau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!