TPU am o problema cu hackul bonusswitcher de la metin2 :) La`m luat am urmarit un tutorial bun de pe net am facut cum trebuie si mi-a aparut casuta aia unde schimb bonusurile am pus bonusurile care...? (mai mult)
Imi spuneti si mie un site bun de cs care ii bun si mic la mb in afara de bestial va rog spuneti
(Funda,vot etc etc) Hyo TPU, cine joaca IMVU si are multi credits, imi poate da si mie 9.000 sau 12.000 de credits, va rog? Ma cheama Guest_CrispyPupkim
Salut TPU,spuneti-mi si mie niste jocuri simulatoare,Nu nfs gta cs sanandreas etc, Pt sistemu meu:cpu2, 53ghz, 2gb ram, placa video 256mb:D
Buna imi puteti da si mie un server de cs de jb ( jail break ) care sa mearga si sa fie frumos? va rog nu dati de alea care gasiti pe google... daca imi place tare veti fi recompensati :P
Imi puteti da un sait in care sa pot descarca jocuri fara instalare? funda
Buna TPU as dori daca se poate sa-mi ziceti cv jocuri gen Prototype sau Spider Man sau Assassins Creed insa sa fie cu un om costumat in robot sau cyborg ceva in genu sa fie mecanic
am si eu o intrebare legata de Metin2. Stie cineva cum se modifica ServerFile? Sau un link catre vreun tutorial.
Am si eu o problema:Cand deschid samp-ul imi face ecranul alb si apoi se deshide gta normal... Aveti idee de ce face asa? :((( pls ajutati-ma. Cel care ma ajuta are fundaaaaa!
Buna TPU. :d Pentru jucatorii de Kaneva, ma puteti ajuta si pe mine :-s? In primul` rand de ce nu pot cumpara emotii, haine si alte chestii? Dau pe buy si nimic. Aa. am lvl 5 :-? Se poate cumpara...? (mai mult)
FUNDABuna TPU am jucat mai demult un joc cu un melc care avea viteza si trebuia sa trec de mape puteam sa iau ceva si puteam si sa trag. sper ca stiti despre ce vorbesc PS: Jocul trebuie downloandat...? (mai mult)
De ce ma scoate din metin2guabina? imi apare o casuta unde scrie? Adica imi apar semnele intrebarii!
Care este cel mai usor joc din lume?
Sall! Cine stie un metin cu lazi 9 cozi la mag general cu 1 yang! DAU FUNDA + VOT repede
Dati-mi si mie niste filme de actiune din 2009 pana in prezent......Scz de categorie P.S:Fara siteuri
Heii, heii! Am si eu o problema. :-s La calculator (Windows xp) am conectat boxele, dar nu se aude nimic :(. Nu e din cauza boxelor, sunt bagate in priza, iar volumul nu e dat la minim. De la ce ar...? (mai mult)
Cum fac o aplicatie facebook imi spune si mie cineva?
Salut.cresti usr pe metin2 hakuna
Care imi da si mie un cont gol de lvl mare pe Metin2 ro. Dau Funda!
Am o problema cu desktopul..Inmaginea E PREA MARE SI NU SE VEDE CLAR.nU E DE LA REZOLUTIE CE SA FAC?:)
Buna TPU. Imi puteti da si mie ip-ul sau numele de la serverul de cs 1.6 pgl?
De curand mi-am luat fifa 08 si am descarcat gameranger. Mi-am facut cont. Cand player-ul da start, imi intra in joc iar apoi imi scrie [nu iese din joc. tot in joc scrie ]. You informer account...? (mai mult)
Cine stie sa faca sv de mt2 no hamachi sau pe id dati-mi id-rile voastre Va rog! xD
Ce jocuri cu motociclete de descarcat stiti cel care da cele mai multe funda
Poti sa faci un fel de campionat in fifa 2012 daca merge spuneti-mi si mie cum funda :D
Cine imi da cele mai multe site-uri cu jocuri primeste de la mine o fundita+vot inteligent+cerere de prietenie! PWP! O zi buna!
Ce aplicatii sau jocuri frumoase stiti pentru android!
ziceti-mi si mie jocuri, shootere care merg si online in afara de cs, si alt gen. Sistemu meu: 4 gb ram procesor 3, 2 ghz placa video 1gb nVIDIA
Ce jocuri de lunga durata stiti care sa ma tina ceva timp sa-l termin si gen acctiune si sa fie de descarcat! FUNDA la cel mai smecher joc
Sal, TPU imi ziceti si mie niste jocuri rpg de actiune sau aventura oricare sa fie cat mai multe va rog, celui care scrie cele mai multe jocuri are funda.
ce site-uri cu jocuri online stiti?:)
Cum pot sa devin membru al unui grup pe DerivantArt.com?
Care stie un joc fain cu Box? Acum m-am uit at la Real Steel la film si mi-a venit chef sa joc Box. Ma refer la jocuri cu 2 boxeri gen kickboxing ma rog... sa nu fie pe strada ci in ring in afara de wrestling!? (mai mult)
De ce cand dau drumu la Fifa 2012 imi scrie asa The program can't start because d3dx9_41.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. Care imi spune...? (mai mult)
De unde pot lua un Metin2 foarte misto privat..cu rata mare cu arme bune la fierar..cu rata mare la yang cu armuri si accesorii de lv mare. Funda si multumesc anticipat
Careva care stie jocuri ca un fel de League of Legends.Primu care a raspuns are funda.
As dori sa fac un server de cs cu un baiat serios. Astept.
Ce coduri pentru drakensang online stiti? dar sa fie valide, sa imi meraga. dau funda codurilor bune:D
Va rog sa nu radeti de mine. As vrea niste jocuri cu pokemon care se instaleaza...nu imiplac cele care se joaca direct pe site-uri. Cel mai bun joc primeste funda! Multumesc anticipat!
Salutare spuneti-mi si mie un metin foarte tare unde sa cresc foarte foarte usor si sa fac usor iteme super (cum ar fi king4)
Ce Inseamna BFF? Funda,
Stie cineva unde pot s-a gasesc o harta din cs 1.6 zombie? zm_de_dust_christmas, paremise ca asa se numea harta, pe harta de_dust e iarna, e noapte si peste tot decor de luminite colorate, am jocat...? (mai mult)
Cum sa imi bag wall la counter-strike.Am vreo 4 si la nici unu nu merge. Si sa imi spuneti si ce fel de counter sa folosesc.
Salut am si eu o problema cu placa video daca ma poate ajuta cineva.Cand joc warcraft/league of legends si multe alte jocuri imi iese din el si imi apare o eraoare"display driver has stopped working and...? (mai mult)
Hei TPU am o intrebare deci mai demult ma jucam un joc incare erau 4 caractere (jucari) si il puteam juca online era si versiune zombi dar nu mai stiu cum se numeste cine imi zice numele ia o funda a si...? (mai mult)
Incerc de o gramada de timp sa imi fac minecraftu dar nu merge Am incercat mai multe feluri de minecraft unele au mers dar trebuia sa imi fac cont am facut cont dar tot nu mere si pe yahoo...? (mai mult)
Cum pot să cresc sănătatea si energia calului meu pe Horwse? Am terminat toate tutorialele, nu mai am puncte de îmbătrânire, şi la ţesălare. hrănire etc. le am negre. Fundă!
Ce este Nvidia PureVideo? Stiu ca reda filmele HD, Blu-Ray fara a stresa prea mult procesorul. Eu am un GeForce 210 si are "tehnologia VP4", dar procesorul este la 100% ( AMD Sempron 140 ) cand vizionez...? (mai mult)
Jocul Euro Truck simulator e in retea? Dati-mi voi exemple de jocuri cu tiruri in retea.
Salut ce placa video imi recomandati sa fie ddr2 de 1gb? ca vreau sa joc nfs world si am placa de 96
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Xena20 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.