TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6588
  • 6589
  • 6590
  • 6591
  • 6592
Neghinitza12
în 2 Iulie 2012 | Neghinitza12 întreabă:

Cine imi spune primul niste jocuri singleplayer si multiplayer de fotbal pentru pc are funda. Vreau un raspuns elaborat!

1
Răspunde Raportează
IasMin1
în 2 Iulie 2012 | IasMin1 întreabă:

Ce joci +7 imi recomandati? Funda si vot

1
Răspunde Raportează
IasMin1
în 2 Iulie 2012 | IasMin1 întreabă:

Cand salvez pe dekstop o poza si cand o sterg se sterge din calculator? Funda si Vot

3
Răspunde Raportează
Mihail2020
în 2 Iulie 2012 | Mihail2020 întreabă:

BUNA TPU! Am cs 1.6 bestial si nu merge sa-i fac setarile, in retea nu merge (lan, internet) ce setari trebuie facute sa mearga nu vreau sa-l schimb ca-mi place cum arata si este mai misto asa. Vreau...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
alexRE
în 2 Iulie 2012 | alexRE întreabă:

As vrea sami achizitionez o placa video noua dar nu prea ma pricep foarte bine la lucrurile astea si nu as vrea sa fac o gresala.Placa pe care o am acum in pc este una foarte veche nVIDIA 5200 gt si as...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
ZCXCV
în 2 Iulie 2012 | ZCXCV întreabă:

Cat costa un clopot cer si pamant pe Metin2RoSpeed? Dar o lama fier rosu?

2
Răspunde Raportează
eugen222
în 2 Iulie 2012 | eugen222 întreabă:

Cine imi poate crea un cont de world of worcraft

3
Răspunde Raportează
RoMaNiaa
în 2 Iulie 2012 | RoMaNiaa întreabă:

Buna TPU la gta san andreeas cand trebuie sa fac missiunea ma duc in cercul rosu si zice Come back between 22:00 and 06:00 ce trebuie sa fac misiunea de la 22:00 ina in 06:00?

1
Răspunde Raportează
kruzy
în 2 Iulie 2012 | kruzy întreabă:

pentru cei care joaca ourworld, imi puteti spune cum pun haine create de mine in joc, si cum le creez cu ce program, mersi mult :) ma numesc kruzy pe joc bagati-ma la prieteni :) mersii:)...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 2 Iulie 2012 |

deci...stiti un metin la fel ca ro-u in care iti da cal militar si ca sa faci g-uri si p-uri trebuie sa stai sa pici la metine? era un metin de genu asta metin2night da nu mai merge:((si ratele? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Yanis_Caraene_1996
în 2 Iulie 2012 | Yanis_Caraene_1996 întreabă:

Sall.Am un router wirless vreau sa ii pun parola ca vecinii mei fura net de la mine..va rog sa ma ajutati. FUNDA

3
Răspunde Raportează
C_Mihut_1997
în 2 Iulie 2012 | C_Mihut_1997 întreabă:

stie cineva driver pentru orice placa video Intel?

1
Răspunde Raportează
Alex33A
în 2 Iulie 2012 | Alex33A întreabă:

Parintii mei tot ma bat la cap sa le downloadez jocuri de pe net gen Zuma. Faza e ca, ei au terminat deja Zuma simplu + toate expansionurile, Zuma 2, un joc asemanator. numai stiu cum se...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
catalin19999
în 2 Iulie 2012 | catalin19999 întreabă:

as vrea sa am foarte multi tokens la top eleven si dupa cum se pare cinstit nu merge! asi avea nevoie de hack. cel mai bun raspuns primeste funda si vot!

0
Rogerpk
în 2 Iulie 2012 | Rogerpk întreabă:

Hei,am o intrebare...Cum pot sa fac sa mearga youtobe-ul pe Motorola ex128? dau funda a si scuzati ca am pus la categoria jocuri pc da nu stiam care e mai buna :-s

1
Răspunde Raportează
PlayerRaduBoss
în 2 Iulie 2012 | PlayerRaduBoss întreabă:

Salut TPU. Va rog ajutati-ma sa remediez problema la jocul wow freakz. L-am descarcat si cand vreau sa intru pe el zice pe o fereastra This application...? (mai mult)

0
DarkOrbitul
în 2 Iulie 2012 | DarkOrbitul întreabă:

Cine are si vrea sa imi dea cont full elite DarkOrbit goli sau venge stiti e un joc browser sa imi lase contul si serverul la id : norbertninja aveti suflet vreau doar un cont.

0
M?nig_Rare?-Gheorghe_1993
în 2 Iulie 2012 | M?nig_Rare?-Gheorghe_1993 întreabă:

Salut am o intrebare despre metin2ro, cand intru in autopatcher se incarca putin si imi da o eroare cum ca un fisier nu s-a dezarhivat complet si ma scoate(am incercat reinstalare la metin si dezactivare...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SunshineJepu
în 2 Iulie 2012 | SunshineJepu întreabă:

Sall! vreau si eu un metin cu lazi de bos la mag general ieftine la 1 yang! 9 cozi, inger coasa din astea! si sa fie lv max 127 sau 150 nu stiu in niciun caz lv 250! Funda + Vot cel mai bun metin! repede...? (mai mult)

0
betmen
în 2 Iulie 2012 | betmen întreabă:

Pentru cei care joaca aventurequestwords, cum tastez codul de pe cartonase, si unde il tastez?

0
kosmynaky
în 2 Iulie 2012 | kosmynaky întreabă:

Care imi da si mie un fich boot functional in momentul de fata pe metin 2 ro si fara keylogger sau de astea ii dau funda GARANTAT.

1
Răspunde Raportează
GabriEll_PGM_1990
în 2 Iulie 2012 | GabriEll_PGM_1990 întreabă:

Salutare tuturor! De unde pot downloada gratis si full Adobe photoshop si sa mearga?

3
Răspunde Raportează
Alexbossdeboss
în 2 Iulie 2012 | Alexbossdeboss întreabă:

am fifa 2012 pe pc si nu stiu cum sa ma de exemplu Spania contra Germania adica nu stiu cum sa ma pun tari numa cluburi stiu imi puteti zice cum sa fac?

1
Răspunde Raportează
CosmaP
în 2 Iulie 2012 | CosmaP întreabă:

Hei Salut stiu ca e un pic cam mult ce va cer dar are cineva un cont de minecraft premium si din intamplare nu mai joaca si poate sa imi dea si mie? daca nu vreti e ok mersi ori cum :D

1
Răspunde Raportează
AugustinFiltru
în 2 Iulie 2012 | AugustinFiltru întreabă:

Hi TPU.! Vreau si eu un metin2 cu rate cat mai mari! Daca se poate 1000% sau cel putin 500%! Scuzati categoria dar este vizionata! Dau funda!

2
Răspunde Raportează
B530Mihai
în 2 Iulie 2012 | B530Mihai întreabă:

cine stie sa faca un server pe ip metin2 si ma ajuta prin teamviwer ii dau cont de 67 cu iteme pe Metin2 Ro si un multi hack care e inca functionabil numai pe metinurile oficiale cum e si Metin2...? (mai mult)

0
mihaii2
în 2 Iulie 2012 | mihaii2 întreabă:

cine imi poate spune si mie cum sa joc bine fifa 12 pe ps3 am si eu niste intrenari :1) cum dau cu efect. 2)cum dau scarita. 3)cum driblez 4) cum fac duble 5) cum bat fazele fixe 6) cum bat penaltyiuri...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MisterReady
în 2 Iulie 2012 | MisterReady întreabă:

Cine Imi Da si mie va rog un cont la wizard 101 care are si crowns pe el va rog fiti buni cu mine cine e serios poate sa-mi-l dea pe mister_ready22 multumesc!

0
anonim_4396
în 2 Iulie 2012 |

Va rog mult sa ma ajutati. Am bagat si eu Realtek si imi apare aceasta eroare "EAccessViolation" cand dau drumu la pc si nu pot umbla la el, iar daca conteaza am Windows XP SP3. Va rog, ce as putea face?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cipriantatarusanu
în 2 Iulie 2012 | cipriantatarusanu întreabă:

Am descaracat fifa street 2012, si in winrara imi cere o parola ce o are poate sa mi-a dea si mie? Va rog sa ma ajutati! Multumesc!

3
Răspunde Raportează
Cucu_gabriel_1998
în 2 Iulie 2012 | Cucu_gabriel_1998 întreabă:

Placa de baza Asrock H61M-HVS suporta placa video Sapphire Radeon HD 5450 512MB DDR3 Silent va rog raspundeti-mi dau funda si un vot urias

2
Răspunde Raportează
alex550121
în 2 Iulie 2012 | alex550121 întreabă:

As vrea un sv cu lasere gratis shop meniu dar vreau un sv din acela de poti pune mitraliere pe jos iar svul sa aiba gloante imfinite adica su nu reincarci va-ti prins voi dar va rog raspundeti cat mai repede...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SunshineJepu
în 2 Iulie 2012 | SunshineJepu întreabă:

Sall! as vrea si eu un metin misto cu lv 99 si otel la mag si sa se dea GM/GA/SGA pe sv! funda+vot

3
Răspunde Raportează
AlexXPoK
în 2 Iulie 2012 | AlexXPoK întreabă:

Cine vrea sa cumpere steam original? Sa adauge roker_alin Vreau persoane serioase sa nu creada ca poate sa imi dea teapa sau ceva de genul! Nu intru pe pc la voi sa vil arat doar va dau 2-3 poze sa vedeti! add...? (mai mult)

0
ratdud
în 2 Iulie 2012 | ratdud întreabă:

Vreau sa intru in minecraft si nu pot imi da o eroare ceva in genu:Bad video card drivers. ceva cu OpenGl..Repede ajutati-ma.Dau o mare Fundita! Repede!

3
Răspunde Raportează
alin_9439
în 2 Iulie 2012 | alin_9439 întreabă:

Sal TPU deci azi m-am chinuti ceva timp sa fac rost left 4 dead 2 sacrifie si cand sa intru sa joc imi apare aceasta eroare"Can't fund background image 'materials/console/background02.vtf" pai eu am crez...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
sUperCoLL
în 2 Iulie 2012 | sUperCoLL întreabă:

Jocul Free Jack e online? Neaparat trebui descarcat?

1
Răspunde Raportează
Mitzu2013
în 2 Iulie 2012 | Mitzu2013 întreabă:

Ce se intampla daca am sters Visual Studio 2008 va rog ajutati-ma dau funda

1
Răspunde Raportează
Annonymus0000
în 2 Iulie 2012 | Annonymus0000 întreabă:

Va rog mult sa imi raspundeti daca stiti la intrebarea asta. : http://www.tpu.ro/adolescenti/acum-vreo-4-5-ani-ma-jucam-un-joc-pe-pc-dar-nu-era-online-era-cu-armate-iti-alegeai-o-tara-si-iti-construiai-cu-bani-pe/....? (mai mult)

0
grytly
în 2 Iulie 2012 | grytly întreabă:

Care este codul de instalare la farming simulator 2009

4
Răspunde Raportează
RatuscaCeaUrata
în 2 Iulie 2012 | RatuscaCeaUrata întreabă:

cine`mi da si mie un cont de metin2ro lv 30+ Va rog am facut lv 35 si dupa 2 zile dupa ce am luat armatu mi-a dat ban joc pe acel cont de 5 luni, [Stiu ca e cam mult, dar nu am experienta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CLD
în 2 Iulie 2012 | CLD întreabă:

am si eu o intrebare:de ce nu imi apare tinta pe harta unde trebuie sa merg cand fac level la cal la metin2ro? ...am lvl1 la cal si vreau sa imi fac armat dar nu imi apar tintele pe harta...imi? (mai mult)

0
Mitzu2013
în 1 Iulie 2012 | Mitzu2013 întreabă:

Am o intrebare cum se face un Server de Metin2 pe ip add myhai_mari daca stiti

1
Răspunde Raportează
CrushBoy89
în 1 Iulie 2012 | CrushBoy89 întreabă:

Stie cineva un joc in care poti sa iti construiesti propriul tau oras? Sa fi ca un presedinte..Nu stiu daca exista dar cu siguranta mi-ar placea foarte mult:) Multumesc;)

6
Răspunde Raportează
Margarina1
în 1 Iulie 2012 | Margarina1 întreabă:

Scz nu stiu unde am putut pune asta :Cine Vrea sa Facem site De Anime sa imi dea un pm sa rasp cu da eu ma voi ecupa de site ce sunt Interesat: Traducător Pentru a traduce anime-uri/manga, trebuie să...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SunshineJepu
în 1 Iulie 2012 | SunshineJepu întreabă:

Ciao! Vreau si eu un metin cu lazi cozi sau inger demon la magazin general cu 1 yang! ofer funa + vot :D repede

4
Răspunde Raportează
Artemis94
în 1 Iulie 2012 | Artemis94 întreabă:

Salut :) pentru cei care au cont si sunt mai experimentati pe www.shutterfly.com, cum sa fac ca alti sa imi vada pozele fara sa isi faca cont? funda, voturi of cours;)

0
anonim_4396
în 1 Iulie 2012 |

Salut tup eu si prieteni mei vrem sa ne jucam boobmerman multiplayer si nustim cum Link sau ceva ori dacanu un joc tare multiplayer. :Multumes: Dau funda!

1
Răspunde Raportează
klSilent
în 1 Iulie 2012 | klSilent întreabă:

..Cine imi poate da un ROM de IMVU m-am apucat de 2 zile si este misto acum caut un server de romani pls rasp rapid

2
Răspunde Raportează
Sp3LLParK0uR
în 1 Iulie 2012 | Sp3LLParK0uR întreabă:

Ce jocuri sunt asemanatoare cu 9Dragons,War of the Immortlas, Age of Wushu sau Metin2 ceva RPG... FUNDA! xD

1
Răspunde Raportează
  • 6588
  • 6589
  • 6590
  • 6591
  • 6592
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Xena20
    trimisă pe 21 Ianuarie

Xena20 întreabă:

Voi ce ați alege intre: un venit de aproximativ 1500$ pe luna sa zicem dintr-o activitate independentă sau un salariu de sa zicem 2000$ pe luna ca angajat? Argumentați va rog.
    24 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 20 ore

Aurel100009 întreabă:

In urma cu foarte multi ani, mi- am pierdut vederea la ochiul drept, m- a lovit cineva cu un fier in ochi, am avut dezlipire de retina, vreo 8 operatii la Bucuresti, tot de dezlipire de retina si...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 21 ore

9PM întreabă:

De ce unele tipe poarta ochelari de soare iarna? Sau sunt de vedere? Pe unii i-am văzut și cu masca!
    18 răspunsuri
  • Alexandragabriela93
    trimisă acum 16 ore

Alexandragabriela93 întreabă:

Bună seară daca puteți să mă ajutați va rog... Tatăl meu a murit acum aproape 4 luni și cei de la Digi i- au spus mamei mele că trebuie să plătească 4000 lei ca sa închidă contractul deși...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.102
  • Întrebări: 3.955.397
  • Răspunsuri: 17.671.527
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
Frozen

Frozen

Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.

Start quiz
Categorii
  • 652.129 Adolescenţi
  • 55.641 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.908 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.488 Benzi desenate
  • 55.149 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.480 Conversaţii