As vrea sa fac un server de samp dar nu ma pricep asa de bine.Da ca cineva se pricepe si are gm sa-mi dati buzz la id de mes jamesean.mt02@yahoo.com.Am comunitate si host fac rost.Dau funda+ vot+...? (mai mult)
vreau si eu sa download-ez farming simulator 2013 sau 2012 dar nu gasesc e cineva care poate sa imi dea si mie un site de unde sa-l iau va rog mult...cine ma ajuta
Salut, TPU am un calculator cam rabla dar o sa il fac sistemu meu : placa video 256 mb, shadel 1, 4, pentium 4, 1 gb ram, 3GHZ,
Salut, recomandati-mi o placa video sa-mi mearga Gta 4, Wheelman, Crysis 2. Recomandati-mi placa video sa mearga jocurile astea la o rezolutie cat de cat mare. Eu am urmatoarele : Processor AMD Sempron...? (mai mult)
Cine imi da un cont de membru valabil pe club penguin ii dau un cont de GM. FUNDA
Cum montez Bonkheads cu Dosbox? Am incercat, dar nu reusesc. Funda
Sall cine stie de unde pot descarca jocuri de curse gen nascar online?
Era un un joc vechi, adventure cred ( single/multiplayer) micut, cu 2 oameni, unul imbracat in alb, altul in negru sau rosu, nu imi amintesc clar. Trebuiau sa culeaga niste chestii galbene si erau...? (mai mult)
Vreau sa intru in minecraft si nu pot imi da o eroare ceva in genu:Bad video card drivers. ceva cu OpenGl..Repede ajutati-ma.Dau o mare Fundita!
imi dati si mie un site unde pot gasi un joc cu vampiri unde imi pot face cont. funda :-bd
1.In wwe 2011 pe ps2...cum pot sa imi tatuez superstar incat sa arate fain! Stiu si eu! De exemplu cum are Randy rton pe brate...sau CM Punk! Ar fi chiar fain! 2. Ce miscari de final ati inventat... spuneti? (mai mult)
Am Windows 8 Customer Preview si vreau sa ii fac upgrade-ul la Windows 8 Release Preview.Am toate cerintele de sistem cerute respectate dar imi spune ca nu este compatibil CPU-ul meu.Am procesor...? (mai mult)
Cum aflu ce placa video am?
Joc cs 1.6 si nu stiu care e comanda aia din consola care ma opresc din incarcat si trag. Cineva?
imi puteti da si mie un simulator super dati-mi si link plz dau funda!
Exista la sims3 un serial in care sa contina anotimpuri.Numai petru Sims 3 ca la Sims 2 exista. Exista si un staff care contine ornamente de Paste, Craciun etc...
:p va rog ziceti-mi si mie niste jocuri MMORPG (gen metin2) va rog sa fie max 1GB scuze pentru categorie am inteles ca e cea mai vizionata:) deci va rog fara comentarii din astea:D...? (mai mult)
..aceasta nu este o intrebare dar mai mult o cerere de ajutor... As vrea daca puteti sa imi faceti si mie reclama la acest channel: http://www.youtube.com/user/Gfsdigf12?feature=mhee eu? (mai mult)
Sunt jucator 4STORY de 2 ani.Am conturi mari: (lv 34.40 si 29) dar am o problema si va rog din suflet sa ma ajutati... Pai ieri mi-am bagat Windows...XP sau mai bine zis o combinatie din Windows? (mai mult)
Buna TPU am si eu o intrebare vreau sa-mi raspundeti URGENT... stiti foarte bine hack-ul de metin2 "BonusSwitcher", mie imi apare o eroare la el cand il deschid, nu stiu motivul, asa scrie in eroare? (mai mult)
Cei care jucati lagoonia cum fac sa am mai multe perle fara sa le cumpar pentru ca imi trebuie energie.Deci cum fac?
Stie cineva cum pot sa sterg cu totul imaginile virtuale? Deoarece am acolo o gramada si as vrea sa ma mai scap de ele.
Dati si voi siteuri de jocuri mmorpg de descarcarca rog eu ca mam cam plictisit de metin2 chiar daca am lvl 240 la metin2 steel ma plictisesc de metin :( dati si voi cateva site cu jocuri mmorpg de descarcat...? (mai mult)
am si eu o intrebare. La ce magazine din Tulcea pot sa gasesc mai multe tablete? Adica unde gasesc mai multe modele ca sa imi aleg una. Si ce tablete ati vazut si sunt foarte bune Dau funda...? (mai mult)
Am gasit un joc numit RayCity as vrea si eu un link de unde pot sa il descarc si un link de unde sa imi fac cont! Dau funda daca ma ajutati!
Am descarcat sniper ghost warrior si trebuie sa extrag cu freearc si nu se incarca deloc ce sa fac ajutati-ma va rog
Am o problema cu M2BOB hack intri in hack apas pe butonul PLAY imi intra in joc dar fara hack va rog ajutati-ma
Buna TPU. Eu joc dinamik mt2, si tot aud playeri care zic " care vine in nm3?" UNDE ESTE NM3?
am o mica problema cu cs1.6 uitati-va aici http://s17.postimage.org/qkhfy6yun/F_r_titlu.png va rog sa ma ajutati
Sallz pe sv meu de cs, deathrun, ma cand joc cu cineva ma pune pe mine sau pe el de 2 sau de mai multe ori tero stiti de ce?
Am instalat Metin2 BM si imi da o eroare cu C:Windows/Microsoft.Net/Framework/v2.0.05727/could not be loaded ce trebuie sa fac? PLsszzz dau funda
Buna, TPU! Joc de ceva timp Metin2RO si m-am cam plictisit de el.As dori sa ma profilez pe servere private de Metin2.Imi puteti da niste servere cu conditiile: EXP: 200% Drop Yang:150% Drop Iteme:150% Fierar:50% NO...? (mai mult)
SalUt Am un server de Cs deschis Curand si daca doriti sa jucati un cs connect TheXzoNe.zapto.org dau admine pe (redirecte/donatii) cine vrea add adytza. just4fun
Buna youtube. as vrea sa imi spuneti si mie linkul pentru niste fonduri faine a si daca e printre ele fala neverwinter sper ca ati inteles fonturi pentru mess;) funda la cel mai fain font! :x
De ce nu se mai incarca jocurile pe facebook?
Dragi jucatori de mt2 stell va rog frumos sa ma ajutati, vreau un hack de bonus-uri.Va rog nu mai pot sa joc asa toti au hack si ma omoara de parca as fi cel mai slab, cu toate ca am king 3 si item bune,...? (mai mult)
Salut, am luat destroy pe un server de cs, am reinstalat cs, si cand intru pe serveru respectiv am lag numai pe serverul unde am luat destroy, pe alte server n-am, cum pot sa numai am lag pe serveru...? (mai mult)
Ma scuzati am o intrebare in jocul Ninja Saga pe facebook unde trebuie sa intru ca sa dau examenul de la level-ul 20? Please FUNDA :X
Spuneti-mi si mie un joc sa il pot descarca pe pc in care sa fiu elev sau profesor,
Cumpar Steam Repede! Cumar Steam Urgent! IDU MEU Dj.Don112 Plizzz Repede dau funda plus vot! repede plz
Ce jocuri gen grid stiti? Dau funda+vot. (jocurile sa fie singleplayer si fara nfs sau test drive unlimited)
O sa apara World Of Warcraft Mits Of Pandaria ( http://eu.battle.net/wow/en/game/mists-of-pandaria/) pe WoW Freakz (http://wow.freakz.ro/index.php)
Nu stiu cum sa-i casatoresc pe cei de la Sims Freeplay.Sunt parteneri si i-am mutat impreuna in aceeasi casa, si am incercat multe metode dar nu am reusit.Imi poate spune cineva cum se face, ca...? (mai mult)
La Garry`s mod nici la multiplayer nici la singleplayer nu pot sa deschid playx. cand bag un video in console scrie: Browser Message: Uncaught TypeError: Cannot call method 'getAttribute' of null - (null):63 pot...? (mai mult)
Am si eu o intrebare! Am luat Rugby Challenge(joc) si pe laptop si pe pc si dupa ce il instalez imi spune ca un fisier nu este si ca trebuie reinstalat prima data cand mi-a aparut aceasta chestie...? (mai mult)
Dati-mi si mie un server privat de metin2 pvp-pvm, care sa fie si populat.In afara de candylonjgu.lunaris,mondial,asura hammer.
Stie cineva cum pot sa schimb numele unei pagini pe Facebook?
Sall, spuneti-mi si mie va rog un fishbot pentru metin2 private in special metin2tim imi trebuie neaparat dau funda!
Sall TPUmai demult pe C.S 1.6 am jucat tin eu minte pe un server strain cred si era o harta in care playerii erau mici ca soarecii ne dadea printr-o bucatarie enorma, pe politai tin minte ca ii dadea intr-un...? (mai mult)
Sall! Vreau sa fiu GM/GA/SGA pe un server de Metin 2 cine are si ma poate ajuta lasati pm aicea;) funda...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!