Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 19 Ianuarie 2026 sunt:
Hei! Salut TPU! In legatura cu jocul metin 2. Cine-i doritor si cauta jucatori pentru o breasla eu as vrea sa intru in acea breasla :). Is lv 22 pentru informatii;). YM: pfloo2012
In metin2 ro. intru in joc si dupa un timp ma scoate. imi apare o fereastra in care scrie ce va gen :" DETECT_HACK... C:\windows\system32\..." ce sa fac?
Sall cand se redeschide metin2 energy (adica data) dau funda!
Ca sa te joci counter strike 1.6 online trebuie sa ai steam?
Salur stiti cum pot sa fac si eu o pagina pe facebook ca demotival, statusuri originale etc. FUNDA
Ma imi puteti spune diferenta dintre procesoarele Dual CPU, Dual Core si Intel Core 2 Duo niste caracteristici pentru fiecare si care e diferenta intre ele plz plz plz
Sall... Am o intrebare mai merge metinul acela Hammer daca da mai are LAGUL acela enorm... FUNDA + VOT LA CEL CARE MA AJUTA (--_--)
Pentru cei ce joaca LoL.Cata exp e nevoie ca sa ajungi de la lv 29 pana la lv 30?
cum pot sa tai statusul ca in imaginea asta, http://i43.tinypic.com/34ecaya.jpg.?
SAL TPU am si eu oo problema la ucoz vreau sa imi pun chat si cand vrau sa dau la template-uri si dupa la generale dupa ce dau la generale imi apare asta In aceasta sectiune puteti modifica un template...? (mai mult)
Cum se face un server de metin2 privat? am incercat tutoriale de pe net dar nu reusesc. va rog lasati un id de mess sa ma ajutati. Ofer funda +vot daca lasati aici un raspuns bun care sa ma ajute.
Cine se joaca metin 2 ro taurus regatul albastru? Sunt disponibil sa cresc urgent va implor dau funda:)):x
Cum pot sa-mi sterg contul de pe twitter?
Cat este temperetura normala pentru o video placa? De exemplu Sapphire Radeon HD6790
mi-am luat un controller PC ca sa ma joc fifa 08, va rog imi puteti spune cum pot da mingea cu efect la lovituri libere?
Va rog dati-mi programe cu care se fac jocurile:) ...? (mai mult)
Dati-mi si mie un link de unde pot doqnloada multi mess va rog! Multumesc anticipat! Dau fundita raspunsului corect!
Buna TPU nu imi mai merge facebook-ul [de acum cateva minute] scrie: Cont temporar indisponibil Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please...? (mai mult)
Care imi poate da si mie silent aim setat pe piept dar sa nu sara tinta funda!
Heiii :*, am aplicatia Whatsapp messenger dar n`am cu cine sa vorbesc..am prieteni care nu au sistem Android sau ISO:(, care vrea sa vb cu mine sa`mi lase mesaj pe privat :d.Multumesc :)!
Va rog sa imi spuneti niste programe cu care faci un joc si va rog daca aveti si siteul de unde le pot downloada... Multumesc!:)
ma puteti ajuta si pe mine? As vrea si eu niste jocuri care sa se potriveasca la un volan Infinimax.Va rog am pc destul de bun...Deci sper sa ma puteti ajuta! Multumesc
Salut TPU! Mi-am instalat Counter Strike Source si am vazut playeri care si-au creeat propriul spraypaint.Intrebarea este cum si-au facut propriul spraypaint? Ma poate ajuta cineva?
Am o propunere... va pot ajuta si nu mint, :D eu pot sa va fac bani multi cei cu conturi de Club Penguin cu membership, bine pot si pe conturi far adar e mai complicat. Uitati lasati-mi pe? (mai mult)
Cine stie cum ma uit stanga/dreapta pe 3d instructor.Cn stie un 3d instructor cu masini noy dau funda rpdddd.
Ce coduri aveti la sims 2? care imi da cele mai multe si sa fie si bune primeste... FUNDA! :D :D
TPU cand incerc (in orice minecraft) sa intru imi apare incarcarea aia si nu se incarca mai ramane putin si la un moment dat se face totu negru si nu mai pot face nimic decat sa il inchid! FUNDA LA CEL...? (mai mult)
Salut, care ma poate ajuta cu un sv de samp dar tot timpul deoarece eu mai cu cativa colegi facem o comunitate si vrem sa facem si un sv de samp stunt. cine vrea sa ne ajute sa ma contacteze la skype...? (mai mult)
Am o problema cind intru in counter strike 1.6 am o problema. http://scr.hu/5c3/gb0yu Va rog ajutati-ma!
Cum semnalizez pe 18 wheels of extreme 1
Buna seara TPU! :* Pe Pixie Hollow, pot sa cumpar diamante cu telefonul mobil? Adica stiti voi, cum e la Lady Popular, Stardoll si celelalte jocuri. Eu sa scriu acolo numarul de telefon, si sa imi...? (mai mult)
Cum pot face un videoclip din mai multe scene? Cu Windows Movie Maker?
Dati-mi un metin in genul lui. http://metin2aspire.blackburn.ro
Am instalat GTA IV si imi apare o chestie cu gta 4 serial code entry am incercat mai multe chesti si nu ii dau de cap! l-am mai avut instalat dar data trecuta nu mi-a facut asa!
Ce jocuri pe miniclip.com mai sunt unde pot sa castig credite in afara de pool8?
Joc C.S. 1.6 de ceva timp şi m-am plictisit să văd cum dau alţii gag, bann, kick, slay aiurea. Aş vrea şi eu să scrieţi aici cei care au server de C.S. 1.6 hostat, şi care mi-ar da şi...? (mai mult)
Va rog frumos TPU! Am Windows 7 ultimate si si am o problema cu Microsoft Net.Framework cand incerc sa downloandez un joc de exemplu Metin2, hackuri metin2, jocuri... imi da eroarea asta: To run this? (mai mult)
Cum sa fac ca sa imi mearga League of Legends mai rapid? In timpul jocului imi merge cu incetinitorul si se blocheaza, am incercat Gamegain 2, Cheat engine si nici un rezultat. Nu am banii ca sa-mi...? (mai mult)
Salut TPU, Administrez un site(magazin on-line). As dori sa stiu cum pot pune un banner. Dar vreau un banner de genul, cand intrii pe site, sa iti apara reclama de sus, jos, stanga sau dreapta, si...? (mai mult)
Salut lumeee :X :X am nevoie urgenta de un ajutor! vreau sa descarc ceva de pe linkul asta http://tinyurl.ms/5gkn si nu cam merge :(( ma ajutati va rog! e urgent a da si scuze de categorie dar e cea mai...? (mai mult)
Ce email au cei de la simetex Galati?
Cine imi da o instalare pentru Rampala Pro Bass Fishing?
-cei care joaca tanki online-cum transfer un cristale de pe un cont pe alt cont de joc?
Cine site un mod mai usor de-a descarca metin 2 luanris? ca mie imi ia vreo 2 ore sa se descarce, sau daca nu stiti ziceti-mi de ce se descarca asa greu
Eu am descarcat acum cateva zile un metin2 si imi aparea o lista cu programele care il pot deschide.Am ales Opera am dat OK si dupa nu mai puteam deschide nimic de ex:Mozzila, Explorer, un joc...? (mai mult)
Are cineva un Tutorial Hattrick Organizer? sau stie cineva sa-mi explice cum functioneaza?
Ce jocuri pentru PC imi recomandati? Sa fie de actiune-aventura. FUNDA!
R3 TPU;) As vrea sa imi explice cineva cum fac sa folosesc un cfg pentru cs;) Va rog fiti cat mai detaliati;)
Buna seara la toti mi-am descarcat pes 2011 si vreau sa invat sa joc pes de pe gamepad momentan il am pe acesta nu-i foarte bun dar pot juca pes cu el http://i.imgur.com/XXgNV.jpg cum pot sa invat...? (mai mult)
Am o problema la un joc cunoscut de multi: S4 League. Sunt mai multe update-uri in iunie 2012 si eu stau foarte mult sa le iau. Mai mereu mi se blocheaza. Va rog dati-mi un link sau o explicatie cum pot...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogd?nel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!