Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 19 Ianuarie 2026 sunt:
daca as vrea sa joc si eu cs 1.6 si il descarc, dar nu am niciun server pe care pot juca online. cum as putea face? trebuie sa descarc si sa bag? daca ii asa va rog dati-mi un link. As vrea un raspuns...? (mai mult)
Imi spune cineva de ce mereu cand joc GTA SAN ANDREAS MULTIPLAER mereu cand merg la aeroport ma prinde politia si ma duce la inchisoare? Cel mai bun raspuns primeste funda
.am si eu fifa 07 cu transferurile din 2012 si dupa un sezon imi da eroare.ce sa fac? ....stiti un fisier care merge sigur.:(:(:(
Exista un facebook gadget pentru win 7 care sa functioneze? imi puteti da linkul de unde il pot descarca? multumesc
Cine are XBoX si ce va mai jucati in ultimul timp?
Ip generator De ce am nevoie si cum fac? Imi puteti recomanda un tutorial care functioneaza? mersi
As dori niste metine private pvp cu iteme noi, armuri de toate felurile la fel si arme si tot felul de animale de calarit. Dati-mi si siteul jucului de unde ma inscriu si de unde pot downloada metinul....? (mai mult)
Joc metin 2 de vreo 2-3 ani.Am jucat pe ro, private si mi-am dorit mult sa devin gm.Nu am reusit... Daca imi ziceti si mie un server la care devii gm usor, sau esti gm direct dau funda! P.S:Sa? (mai mult)
Ce jocuri asemanatoare cu metin sau gta stiti?
Care este cel mai bun metin? si de unde il pot downloada f r e e?
Hey...pentru cei care au sims 2 vroiam sa va intreb ce lucruri speciale faceti in joc? Sau ce famili faceti...ce slujbe luati, sau cati copi faceti? Cate cammere aveti in casa, daca le faceti vila sau? (mai mult)
Stie cineva ce s-a intamplat cu metin2 val mondial sau cand se va redeschide?
Salut vreau sa stiu si eu dc nu imi merge pes 2012, adica imi merge da cand sa imi aleg avataru ma scoate mentionez ca am windows 7 la laptop am asa procesor Intel I3 2, 53ghz 4 gb ram si placa video...? (mai mult)
vreau sa fac parteneriat cu youtube! intru pe http://www.youtube.com/yt/creators/partner.html dau Get Started si imi zice:This feature is currently not available in your country. Learn More Puteti...? (mai mult)
In legatura cu metin... Am o problema la misiunea orfanul cu parintii lui Wonda-Rim Imi zice ca trebuie sa omor orc luptator pentru a obtine informatii ....am tot omorat si nu imi? (mai mult)
Sal TPU poti sa iti faci propriul server 4story? si daca da cine ma ajuta sa fac ca nu ma pricep de loc
Sall TPU, stie careva de unde pot face rost de dlc editor pentru portal 2? sau ce trebuie facut ca sa imi apara si mie in portal2 comunity test chambers? dau funda garantat
Intrati: 109.96.16.94:27015 conect sv cs.
Sal TPU ieri mam prostit cu iubita prin pat si a spus ca isi doreste sa joace un joc pe calculator (e cam game-ra) pe steam iar eu nu am jocul si i-am spus ca am itemele pe el jocul se cheama team fortress...? (mai mult)
imi spuneti si mie un joc la fel ca midnight club los angeles (nu test drive unlimited), si sa fie pe pc si sa pot face tuninguri si grafica sa fie ca la midnight club la.dau funda si 2 voturi...? (mai mult)
Buna TPU. Vreau sa-mi iau un calculator si as vrea sa stiu ce sa aiba ca sa mearga jocurile foarte foarte bine.Se poate sa ma duc sa la zic sa-mi faca o unitate cum vreau eu si de aia va intreb.Dar vreau...? (mai mult)
As vrea sa va rog cu stima, sa ma ajutati la ceva ce priveste jocul IMVU. De fiecare data cand intru in el imi apare o eroare ceva gen :"It appears that IMVU has crashed. Would you like to restart...? (mai mult)
Poti sa instalezi pe un telefon Nokia X2-00 Google maps? daca da dati-mi si mie un link da unde sa descarc programul, funda +vot+bag la favorit. Multumesc anticipat.
as vrea ssi eu niste metinuri stil empire:)
Ce jocuri ca si metin mai stiti?
As dori si eu niste metine (private) care sa sustina clasicul, adica, sa nu aiba otele, semi-om, otravita, mania, batalie, etc, in shop-uri, CEL MAI IMPORTANT SA FIE NON-STOP! Astept...? (mai mult)
Dau rib + 9 pe cont de server taurus regatul albasru metin 2 ro dau funda! urgent
Cine joaca jocuri din animeuri gen Bleach heat the soul 7 sau naruto ultimate ninja storm gen 2? :D
Cum aflu daca am ip static sau dinamic?
Acum cateva zile mi s-a stricat windows-u si se vedeau culorile ca in paint, iar jocuri 3d (Metin2, GTA, NFS, etc...)nu mai functionau, apoi am reinstala blaca de video si si-au revenit culorile ? (mai mult)
Heiii :) Cum poti sa-ti dai seama daca cineva te are sau nu la "ignore list" la messenger, daca nici nu-l mai vezi online?
va rog din tot sufletul sa am ajuta-i! Dau funde si vot.Am descarcat Assassins creed revelation(+ Skidrow).O problema mare a fost ca atunci cand ma uitam in fisierul unde l-am descarcat imi aparea...? (mai mult)
De unde download chicken invaders3 sau 4 full? dati link Funda!
Sal TPU spuneti-mi cat mai multe servere de cs normal cea mai lunga si buna lista PRIMESTE FUNDĂ!
Cum poți sa te casatoresti in Sims 3?
spuneti-mi si mie niste trucuri la fifa da nu din astea cum sa faci braziliana sau bicicleta pe teren dstea cum sa recuperezi mingea mai bine cum sa pasezi mai bine cum sa se duca suturile la poarta...? (mai mult)
Cine imi da va rog mult si mie un link de unde pot descarca Trade Hace pe Metin2 Ro! Sa mearga pe Gemini! Dar sa mearga linkoul si Hackul sau sa imi dea cineva instalarea pe mess sau nu stiu!...? (mai mult)
Care se ofera sa ma ajute si pe mine cu instalarea unui emulator bun pentru PSP/PS3... :D am win 7 64bit..MULTUMESC ANTICIPAT FUNDA!
Vreau sa va intreb daca imi merge 4x4 humer pe pcul meu si va dau cateva date AMD Sempron(m) Procesor 2600+ 1, 61 GHz 1, 00 GM of RAM? Primul raspuns funda!
Sal.dati-mi un site de unde pot descarca un call of duty modern warfare, nu conteaza care, dar in afara de 3. l-am jucat. funda
de curand mi-am luat Windows 7, l-am instalat totul a fost bine pana cand am incercat sa deschid un folder, si asta este problema nu pot deschide nici un folder si nici butonul de start....? (mai mult)
vreau cel mai rapid raspuns de-pe planeta! unde pot juca sims3 online? ca pe facebook nu merge... [Funda!]
Care stiti un server roman de Mu Online? ^^ ..asa ca de jucat in timpu verii:)) :D ..Play4Fun
Stiti cat ar costa battlefield 3? sau vreun magazin de unde se poate cumpara din Neamt sau Burcuresti? FUNDA!
Am o problema la cs : cand intru in el merge si cand daw sa intru pe sv sau sa joc cu Boti ma skoate si imi da urmatoarea eroare : FILE READ FAILURE! cine stie ii daw funda
Bun TPU! Am si eu o intrebare. Cine imi poate da si mie plugin-ul pentru GunGame care voteaza la inceputul fiecarei runde TeamPlay! Dau funda si daca jucati cs va dau si admin! pe server Y! M : dany_cena54@yahoo.com...? (mai mult)
Care imi zice si mie niste jocuri multiplayer cu lv?(nu fifa si nfs ca le am)fundita+Folositor
Cine stie un server de metin2 pvm dedicat. Rate 150%-300%, sau maxim 500%. Sa fie multi playeri si la shop sa nu fie battle sau otel si din astea... (Sv roman daca se poate :D)
URGENT! Ce joc sa ma mai joc ca mor de plictiseala zicemi orce joc ori care tare slab ca am PC de jocuri imi merge tot da nu stiu ce dracu sa ma mai joc ziceti orce da multe
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogdănel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!