|

Buna. daca as vrea sa joc si eu cs 1.6 si il descarc, dar nu am niciun server pe care pot juca online. cum as putea face? trebuie sa descarc si sa bag? daca ii asa va rog dati-mi un link. As vrea un raspuns mai detaliat, nu sofisticat, pe care il pot intelege si urma pas cu pas. Va multumesc. Funda pentru cel ce merita. happy

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde si la ce te referi.
Daca cand dai pe "Internet" (o rubreica de la "Find Server" si iti apare "Could not connect to server" sau nu gaseste nici un server atunci ai de inlocuit Masterserver-ul.

Descarcă de aici ( MasterServers. vdf )

http://www.filehost.ro/435215/MasterServers_vdf/

Apoi deschide folderul în care ai instalat CS, pe urmă intră în folderul "platform", pe urmă intră in folderul "config" şi inlocuieşte MasterServers. vdf care se află deja acolo, cu cel nou, pe care l-ai descărcat. Acum ar trebui sa meargă şi în caz dacă tot nu merge cauta iar un alt MasterServers. vdf pe internet.

In caz ca nu stii cum sa bagi un server cand intri in CS dai pe "FIND SERVERS" dupa la rubrica "Favorites" si alegi "Add Server" (de jos) urmand sa scrii adresa unui server care iti va ramana la Favorite.

Mai poti scriind direct adresa in consola "apesi pe ~ pentru consola) si sa intri direct pe server insa asa va trebui sa faci de fiecare data cand vrei sa intri pe un server mai bine incerci sa pastrezi serverele (la Favorites).

Bafta!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

1.Dupa ce ai downloadat CS il instalezi
2.Cauti pe google servere
3.Intri in cs si apesi `
4.scri : connect (si dupa connect scrii un server de l-ai gasit pe google)
5. apesi enter

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Avand in vedere situatia actuala cu MasterServerele din Romania si anume ca nu exista un masterserver cu servere curate, fara redirecturi, fara servere ce modifica clientul jucatorului (slow-hacking) fara sa aiba ca scop promovarea unei comunitati sau beneficierea de pe urma lui prin a oferi boost am decis intr-un final sa creez propriul MasterServer, acesta a fost creat iar adresele lui fiind: 89.165.182.226:27010 & 89.165.182.227:27010 pentru HL1 iar pentru HL2: 89.165.182.226:27011 & 89.165.182.227:27011 de asemenea am creat si 2 DNS-uri si anume MasterServer1.PGLzone.Net si MasterServer2.PGLzone.Net
Link download: http://www.pglzone.net/download/MasterServers.vdf
 
Ce face acest MasterServer?
Cand intri in Counter-Strike si dai click pe Find Servers se incarca o lista cu servere de Counter-Strike, ei bine acele servere sunt incarcate de pe acest MasterServer.
 
De ce am decis sa creez un MasterServer?
Dupa cum am mai spus si mai sus, vreau sa ofer jucatorilor de Counter-Strike o lista cu servere fara sa isi bata joc de jucatori, fara sa modifice meniul din CS, fara sa iti bindeze tastele cu reclame sau connect catre serverul respectiv, fara sa iti schimbe MasterServerul, fara sa iti puna autoconectare la pornire si multe alte tehnici de slow-hacking cum sunt numite.
Poate va aduceti aminte in trecut cum era MasterServerul Setti, adaugai serverul si in 15 minute aveai serverul full, ei bine asta doresc sa fac eu in Romania, dupa tot ce s-a intamplat in ultima vreme cu update-urile Valve si redirecturile ce au stricat toate astea, nu am de gand sa boostez servere si chiar daca as face-o in viitor voi fi foarte selectiv si nu permit redirecturi de niciun fel sau servere ce modifica vreo comanda sau fisier jucatorilor.
 
Ce servere vor fi in acest MasterServer?
Momentan avem doar ~30 servere, serverele PGLzone evident + unele dintre ele care au fost adaugate la cererea utilizatorilor iar celelalte personal de catre mine din GameTracker (Top25) urmand ca...2004 - 2103 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Intra in consola si scrie connect (un server)(consola e pe butonul`)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează