Pentru cine a jucat assassin's creed brotherhood, cum fac sa joc multiplayer? pls ajutati-ma primul raspuns primeste funda
Cine stie sa faca un Broadcast (Radio) sa bage idu meu myhai_mari
Sall TPU, as dori sa descarc un cs. dar nu gasesc unu frumos era frumos counter-strike 1.6 extream v1.1 dar nu mai merge descarcat si best1al nu-mi place, lant final nu-mi place, xtreme nu e frumos...? (mai mult)
Cum se numeau serverele alea de cs care faci lvl la arme.Adica faci de la pistol arma. Daca intelegeti.Am uitat cum se numeau.Si daca puteti dati-mi si un server.
Sall,cum imi pot recupera parola de minecraft pe un server?! va rog ca nu mai stiu parola de pe server
Buna TPU as vrea si eu un server de samp care sa mi se vada si care sa nu mi se blocheze va rog frumos pentru ca laptopul meu nu-i asa performant va rog.Dau fundita
Va rog ajutati-ma cu niste jocuri pentru PC in afara de cele de tip metin 2 si cs ZIceti din orice categorie! PC-ul meu e foarte slab are 1 GB RAM si video 256...
Am un mp4 si l-am conectat la calculator se poate incarca ca are sus un buton de on off si tot nu merge dc.e stricat?
Va rog eu mult daca puteti sa imi dati un build foarte bun pentru WuKong la League Of Legends! am incercat foarte multe dar nu pot sa iau mai mult de 700 dmg...
Buna de unde pot descarca Wolfenstein pentru windows 7 pe 64 biti vrea un link funda
Am o intrebare am descarcat lord of the ring conquest si l-am instalat si cand ii dau play imi apare pe un sfert dn monitor o fereastra stie careva?
Cum fac credite pe IMVU? Vreau cat mai multe solutii.
Buna TPU am si eu o problema cu metin2ro intru pe el si imi da ceva o eroare cu hack shield intru in joc si stau vreo 5 min si ma da afara dc l-am instalat pentru ca ma crezut ca merge dar tot din 5 in...? (mai mult)
Pe Imvu pot sa-mi aduc prietenul in casa? Scz categoria...
Cine imi spune ninste jocuri gen cs minecraft? Adica sa mearga si online dar si fara internet. Funda si vot.
SAlut! Cum pot sa trimit masini cadou in Car Town? FUNDA!
Cum pot face poze pe jocul Battle Raper 2(screenshot-ce tasta?)
Cum sa instalez java sau sa pun jocuri pe Vodafone 455?
Salutare la toti, as cauta niste jocuri multiplayer care sa ma joc si nu mai gasesc nimica.Ma puteti ajuta ceva gen Crossfire Sau Mtein2, minecraft Ceva gen aceste jocuri va rog ziceti-mi.
cum se cheama texture packul asta?(minecraft) http://www.youtube.com/watch?v=6NgrtkIRASk Funda
cum fac sa pun un videoclip pe youtube? funda
vreau si eu un joc pe net dar sa respecte cerintele: 1)Sa fi 2D 2)Sa fie cu inpuscaturi 3)(Asta nu e foarte importata cerinta)Sa fie multyer ex:Strike Force Heroes Raze Raze 2(Dau...? (mai mult)
Cine stie niste jocuri online?
In Counter Strike 2d am descarcat Cheat Engine pentru speed hack dar mereu cand dau viteza mai mare de 1.3 ma scoate din joc si spune ceva despre Unreal Software.de.Ce sa fac sa dau viteza mai mare...? (mai mult)
Ce ziceti de antivirusul,, Bitdefender Antivirus Free Edition", este bun? scuzati categoria.;;)
Este adevarat acest text? buna sunt TERESA FIGAGLO azi implinesc 27 de ani de cand am murit. Daca nu trimiti acest sms la alte 20 de persoane o sa dorm cu tine mereu si daca nu crezi du-te pe google si...? (mai mult)
De curand mi-am facut o pagina pe fb si nu stiu cum pot pune tag la o pagina, adica sa numai pun linkul paginii, doar numele si sa dai click pe el. Cine ma poate ajuta? Funda :).
La ps vita in ps store unele jocuri sunt demo si au aceeasi marime ca cele full. deci pot downloda demo-ul in loc sa cumpar jocul?
Salut, cum descarc metin2 mondial? Miam facut cont, si cand am dat la download, imi zicea sa aleg Mirror1 sau Mirror2, am luat 1, mi-a aparut, gold downloading si regular downloading, am dat la regular...? (mai mult)
as vrea sa-mi zicti de ce nu-mi merge call of duty 4 modern warfare sigleplayer.Imi zice not responding de fiecare data.Dar multiplayeerul imi merge.De ce.
Cine stie un servar de minecraft 1.2.5 super tare :D am si eu unu cu hamachi dar este inchis pentru 5 zile. id:Mc-Element_28 (1-30) pass:123 ip:5.133.100.136 PS:Nu este al meu sv...
de curand mi-am reinstalat windowsul si nu imi mai merge metinul. Imi apare urmatoarea eroare:"Sorry, Your system does not support 3D graphics please check your hardware and system configeration...? (mai mult)
Salutare tuturor celor care jucati( ati jucat ) metin2ro. Am si eu o intrebare, cum fac fata mai bine v2? Am lv 65 am colier 2 k pv, papuci 2 k pv, dga + 9 full + 3, coif 21 + 9 scut 61 (leu) + 9,...? (mai mult)
Cine face karate si la ce club e.Si cine a fost la cupa Judgement Day la Stadionul Rapid? pe 17 si 18 Iunie
Vreau si eu sa joc League of Legends dar nu imi merge. Uitati am facut un videoclip. Indeplinesc toate cerinte de sistem, am dat si update la Windowns dar tot nu merge, stiti vreo rezolvare? Video...? (mai mult)
Cum pot obtine steam pe counter strike? plz repede dau funda(scuzati categoria.nu stiu daca este cea mai potrivita)
Salut, va rog imi raspuneti si mie la o intrebare?:D...dau FUNDA! La cs in fisierul startmenu cum fac sa am acolo un scris si cand apas pe el sa ma duca pe o pagina web? eu am incercat asa dar na mers: { "label"? (mai mult)
Ce metine private PVP extreme stiti? Adica sa fie king la shop foarte ieftin, arme legendare, scuturi legendare, sa cresti rapid sau sa mergi la cineva si sa-ti dea lvl maxim, etc...
Buna TPU ce jocuri mai jucati?
Salu'tare TPU mi-am luat splinter cell pandora tomorrow demo am facut 1 misiunea (CEA CU TRENUL) si cand e sa ma dea la a 2-a misiune ma scoate din joc... FUNDA + FOT LA CEL CARE MA AJUTA SAMI MEARGA? (mai mult)
Astazi mi-am trimis laptopul la reparatii, cu garantia la Bucuresti din Constanta, problema laptopului nu era prea grava si as vrea sa stiu cam cat timp ar putea sa dureze pana cand il voi...? (mai mult)
Am un cont metin2x si am donat am king 2 si mai multe cine il vrea gratis sa imi zica :)
Poate cineva sa-mi spuna cum se cheama programul de editat poze de pe video asta? VIDEO:http://www.youtube.com/watch?v=qQVwtLQIUVw&feature=related
am cea mai mare problema! cum schimb viteza la nfs pro street am ajuns la a-3-a misiune, e cea cu drag races si nu stiu cum sa bag in a 2ua viteza.pe ce buton apas? va rog spuneti-mi FUNDA!
AM O MARE INTREBARE/RUGAMINTE ADRESATA JUCATORILOR DE MINECRAFT! Va rog din not tufletul sa imi raspunde-ti daca stiti, cum pot sa imi fac un cont premium. Am incercat tot felul de variante pe youtube...? (mai mult)
Pute-ti sa-mi recomandati niste jocuri pentru NDS?
Salut cine are un cont cu goliath poate sa mi-l dea si mie pls sa ma joc putin, dupa care poate a schimbe parola
Tpuuuuuuuuu cum pot sa fac mai multi bani la city ville
Ziceti-mi si mie niste patch-uri pentru fifa 2007, mda sa fie bune, dati-mi niste link-uri plzzz!
am hypercam 3 pentru tutoriale video si cand vreau sa vad filmarile, ele sunt cu susul in jos, ce pot sa fac? funitsa.:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
costy335 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?