Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 23 Ianuarie 2026 sunt:
Deci, mi-am luat un cablu de date pentru Nokia(eu am Nokia 6120 classic), am conectat la PC la telefon si mi-a aparut sa instalez ceva de vreo 5 ori, apoi dupa ce am instalat alea cand bag cablul de date...? (mai mult)
Imi apare o eroare "program too big to fit in memory" cand incerc sa instalez Assassin's Creed 2....imi apare intr-o fereastra cmd......acm 3 saptamani imi mergea. daca stie cineva primeste funda
Cei care aveti aplicatia GameRanger instalata, va merge in momentul asta? Incerc sa instalez dar da eroare la descarcarea update-urilor. L-am mai avut instalat, deci era ok.
SAlutare all :* Care este cel mai tare mt2 si cine imi poate da un cont pe el :X id : waganduri Va multumesc... P.S : cel care imi zice cel mai tare mt2 si imi da un cont cu cv itm primeste funda.
SALL TPU! Imi puteti da si mine un site gta? Nu conteaza care este! PLZ! DAU FUNDAA!:))
Am si eu niste iteme plus cont de 82 sura bm si war 76 ( 91% exp ) pe METIN 2 ARENA, link cu itemele : https://www.youtube.com/watch?v=SQT7CIrQMjE& feature=plcp, vi le arat si in joc daca e cineva dispus...? (mai mult)
Sunt pe Google la aparatul acela(stiti voi) si sunt la litera "e", nu pot rezolva.Help! Fundita cel mai detaliat raspuns!
Cand intru in NFS Wolrld apare loading si nu se mai intampla nimica, se tot invarte cerculetu ala...ma poate ajuta cineva?
Va rog spuneti-mi ce program au folosit cei de la digi sport pentru a editata clipul promo de la wimbledon 2012.Promo-ul acela cu reportera aceia(Iulia o cheama) care joaca cu djokovic, nadal...? (mai mult)
am o problema cu conexiunea de la internet....am prelungit internetul si am marit viteza de la 2 mb la 8 mb dar a fost pus 6 mb acum am 5 mb http://www.speedtest.net/result/2024849897.png si a? (mai mult)
Faceti-mi, va rog, un top 10 cele mai tari jocuri pc.
As dori cateva jocuri in care sa fii politist, sa rezolvi cazuri, sa te poti plimba cu masina ( fara true crime new yokr / la, max payne). 'SA MEARGA PE URMATOARELE CERINTE : 1 GB RAM, 3.0 GHZ,...? (mai mult)
Salut imi puteti spune si mie ceva jocuri pentru pc-ul meu? Processor AMD de 900mhz ram:1gb placa video:128 mb? cele mai multe si cele mai frumoase primesc FUNDA!
Care este site-ul unde ma inregistrez pe mt2 valmondial
Imi spuneti niste jocuri cu masini asemanator cu NFS Underground 2?
Cui iiplace jocul asta http://www.jocuri-zuma.net/jocuri-online/446/Loveste-Maimuta
:) Imi puteti da si mie niste jocuri online de aventura? Cu multe nivele :D. Si sa fie daca se poate pentru fete. Dar nu gen barbie, etc. Sau daca nu jocuri prin care sa mergi pe diferite cuburi...? (mai mult)
Cum se face un sv de cs?
Salut. stiu ca am mai pus intrebarea aceasta dar nu am primit raspuns:de unde pot descarca jocul donald goin quackers fara bani si fara timp? dau funda
Imi spuneti ceva jocuri cu masini asemanator cu Nfs Underground 2?
Care stiti un metin2 PvP-FuN in afara de Hammer si TDL, cel mai tare server primeste funda+vot, Multumesc anticipat.
Schimb cont steam counter strike 1.6 pe unul cu, counter strike source!
Dati-mi si mie un sv de cs 1.6 cu mod zm(sa fie calumea) si unul cu mod paintball(sa fie populat)
Buna ziua va rog ajutati-ma sa fac vizualizari la http://mt2mix.ucoz.com Data de lansare este 3.07. 2012 Pt mai multe detalii intrati pe site..Va multumesc
Cum se face un server de counter strike Funda la cel mai bun raspuns
Ce sa fac la mta 1.3 san andreas cind ma joc pe un server se pune jos joaca si ma intreaba daca ii dau voie sa faca restar la joc dar deamu face in triuna si ma enerveaza ca nu ma pot juca ce sa fac?
Buna TPU imi spuneti niste jocuri rpg ca the elder scrolls repede Funda
Funda+ Vot:o3! Era un joc in care calatoreai cu o insula plutitoare, iti puneai pe ea arme etc... puteai sa zbori si erau 3 tipuri de persoaje 1. un extraterestru mare 2. o fata si 3. un savant cu ochelari.? (mai mult)
Spuneti cateva metine romanesti la care faci lv max in maxim 6 zile repede funda +vot
Imi spuneti niste jocuri ca the elder scrolls v skyrim MRS.
Cine este faimosul/faimoasa SKIDROW, pe langa faptul ca e o persoana sau un grup de hackeri?! Peste tot, au expuse jocuri piratate pe toate siteurile posibile si nu-i opreste nimeni sau nu-i poate aresta?...? (mai mult)
Salutare cine imi poate spune cate capitole/nivele s-au niveluri are jocul Max Payne 1. Multumrsc anticipat.
Salllll TPU parintii mei pentru ca am avut rezultate bune la scoala au zis ca imi cumpara ce vr eu si nu stiu ce sa aleg intre un Nintendo ds xl si niste jocuri wii gen ufc unidisputed 3 sau wwe 13 ce spuneti?...? (mai mult)
Am un LG ku990i si vreau sa stiu cum pun acele teme. Sa imi ziceti o metoda usoara pls. Sau, sa imi mai ziceti ce mai pot face cu el.
De unde pot descarca sims 2 sau 3?
Buna cum este the sims 2 seasons ce pot sa fac in el? sunt si anotimuri? sau in sims 2 open for business? cat costa sims 2 seasons si ct costa si sims 2 open for business? dau vot si fundita la cel mai...? (mai mult)
Ce jocuri imi recomandati pentru urmatorele cerinte de sistem: -Ram 256 MB -Placa video 64 MB -Pocesor de 1.4 GHz -Service Pack 3 -Win XP -Sunt unele jocuri mai mari ca imi merg de ex: GTA San Andreas...? (mai mult)
Va rog dati-mi si mie niste jocuri gen 18 whells of steel, eurotruck, nu neaparat cu camioane.cu masini normale daca stiti.Ma refer ca sa pot baga benzina, sa repar masina, etc.
Mai se poate juca jocul bakugan dimension online? Daca da de unde il pot juca?
As dori Evil hack pentru 4story EG.
Cum pot schiba nr de geimuri\seturi in virtua tennis 4?
vreau si eu un mt2 rate EASY,lv maxim 250, armele sa evolueze si fara lag va rog dau fundita :D
BunaTPU! Imi spuneti va rog frumos niste jocuri ca the elder scrolls v skyrim! Funda! Mrs...
VAND STEAM CU 3 JOCURI : Counter-Strike 1.6 Counter-Strike 1.6 Condition Zero Counter-Strike 1.6 Deleted Scenes. PRET : 5EURO COSMOTE! id - mihairostrafe
As vrea si eu sa stiu cum fac aia pe Metin2 de lvl1 magazine cu iteme foarte bune. De unde pot ei lua itemele respective la lvl1, daca nu le transfera de pe un cont mai mare?
Salut tuturor. Am nevoie de un raspuns rapid va rog. Vreau si eu sa stiu cum pot sa ma fa GM/GA pe lunaris. Unde trebuie sa intru si ce trebuie sa fac. Daca stiti va rog sa-mi explicati detaliat. Chiar...? (mai mult)
Comunitate TPU dau funda pentru cel mai bun raspuns la intrebare :ip meu este 92.168... iar cel de la net este 192.168...; daca fac ip static prin www.no-ip.com care ip devine static cel cu 192 sau cel? (mai mult)
Bunaaaaaaa! ce site`uri asemanatoare cu facebook stiti dau funda
Banuiesc ca majoritatea dintre voi ati auzit de jocul Stubbs The Zombie este un joc destul de vechi uitati problema mea am windows 7 am downloadat jocul l-am instalat si cand intru in el...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TipaAia369 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Cleo96 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!