Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
Va rog mult de unde pot descarca hack uri la naruto arena va rog mult raman dator dau funda si vot
Joc metin2 ro demult am observat ca o gramada de jucatori cauta ajutor Eu ajut cu placere cine vrea nu oblig nu fur fac doar ce mi se spune cresc daca e nevoie Adresa de emal e alexutzuu_yoo32;...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cine joaca naruto arena cand selectez echipa mea am numai genini dar adversarul meu are adversari avansati gen naruto in modul eremit dar avem acelasi lvl cum as putea debloca personajele?...? (mai mult)
Cand instalez sims 3 imi apare : The setup has detected that no version of The Sims 3 is installed. This update requires that a previous version of the aplication be installed....? (mai mult)
Cine imi da un cont de "MicroVolts"?
Cum trag FIFA 2007 full game fare tornet nu stiu cum voi da?
dati-mi si mie 20 de raspunsuri la intrebare ca atunci va dau funda dati-mi si mie niste jocuri dar cu ca alea alui nelul pa pa!
Vreau și eu un program de editat poze online gratis
De la ce ine prescurtarea "joc MMOG "?
Sall ma TPU! am o intrebare. ce jocuri imi sugerati sa joc ca mi-a zis si nelul dar nu imi plac dati si voi macar 6 raspunsuri al 20 daca e bun primeste funda dar astept macar 10 raspunsuri sa vad la 20...? (mai mult)
am si eu o intrebare prosteasca, cum fac sa stau pe partea din dreapta la sa-mp adica sa nu conduc eu ci celalalt sau sa stau in spate au apas enter dar il dau pe cel de la volan jos deci intrebarea...? (mai mult)
La wwf no merci 2011 de ce jucaotrul respectiv nu da proprtia manevra care ma ajuta p[irmeste funda si vot
Exista vreo metoda de a face jetoane foarte repede in Top Eleven Be A Football Manager pe Facebook in afara de hackuri?
As dori un wall pentru cs 1.6 dar sa mearga fara grafica open gl:) va rog frumos daca stiti vreunul lasati-mi link:P
ce need for speed vi se pare mai fain? as vrea sa joc dar nu stiu ce sa aleg si ma gandeam ca poate ma ajutati voi;;) ofer fundita:*
La jocul TDU(Test Drive Unlimited1) am facut toate cursele si am dus toate fotomodelele si toti autostopistii dar la progress in arata doar 64%. De ce oare? Funda...;)
Zicet-imi si mie instructiuniile la warriors orochi 2 va rog funda :X
Dati-mi si mie site-uri cu Jocuri Full vechi adica din 2005-2008...MS
Stiti jocuri asemanatoare cu lady popular si miss bimbo dar fara bani?
Ce jocuri mmo asemanatoare cu metin2 stiti? cel mai tare raspuns primeste funda + vot
Am si eu o problema cu cs :))! Jucam pe un server si am luat crash, cica aveam cod, dar n'aveam, si acum cand intru pe un server nu pot sa intru, cand apas pe "click" imi scrie pe chat "am...? (mai mult)
Sall, dati-mi si mie un client cu 8magii si sa se vada MAI NORMAL nu ca si "clientul ergon"
mi-ati putea zice un sv de wow pe care e perimis hacku, cum ar fi serverele fun, vreau un sv la care sa primesti direct lvl 80, da sa ai voie sa folosesti si hack, pls care imi zice un sv...? (mai mult)
Am jocul Scarface si imi da 3 erori, de ce? Uitati-va la imagini. ATENTIE! Primul site este imaginea 1 al doilea site imaginea 2 si al treilea site imaginea 3... 1- http://imageshack.us/f/851/64875864.png/,? (mai mult)
De unde pot descarca GTA vice city si cum pot instala acest joc :D
Sal TPU cine stie un joc gen wow sau runes of magic pe care sa joace multi romani, cine imi da si site dau FUNDA
FUNDA! dati-mi un link pentru. The Guild 2 in engleza va rog frumos...Mersi!
Salut, as dori cateva pareri in legatura cu un Laptop Dell Inspirion N7110 cu procesor Intel i7 (mai multe aici) (http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-dell-inspiron-n7110-cu-procesor-intel-174-coretm-i7-2630qm-200ghz-4gb-640gb-nvidia-geforce-gt-525m-1gb-microsoft-windows-7-home-premium-sp1-diamo
am pe metin2 un saman. as vreasa imi spuneti tot ce ar trebui sa fac ca sa fie un caracter cat mai pur=ternic si eficient. orice sfat este bine venit. dau funda iar celorlalte raspunsuri vot.
Care ma creste pe leonis lumea albastra am lv 36 plsssss
Cum ma fac creator pe imvu plzzz spuneti-mi si mie dau funda+vot
:-* La lady popular am cumparat o cabina de dus, dar nu stiu unde e depozitata si nu stiu cum sa o pun in baie. Ma puteti ajuta?:*
Dati-mi un link de unde pot sa downloadez Cheat Engine 5.4 FARA VIRUSI! Dau FUNDA SI VOT!
Sall, ziceti-mi si mie un server de metin2 PVP cu bonusuri mari! Inafara de metin2 Hummer (( e naspa raww ))
Am luat Team Fortress 2 si cand intru in el imi da aceasta eroare : failed to lock index buffer in CMeshDX8::LockIndexBuffer Ce trebuie sa fac sa imi mearga. FUNDA
Dati-mi un cs bun.
Care imi da un hack de MD ca sa iau inelul experientei ca sa adunci cata mai multa exp si o frizura!
Buna TPU cum pot pune un filmulet pe youtube? cel mai rapid raspuns vot+fundita
Http://www.bestelectronicrewards.com/free-ipad-2/faq.html Salut TPU.ro, va rog frumos sa dati un click. E singura mea sansa pentru a castiga un Ipad2:o3. Daca dai click vei participa si tu la acest concurs.Multumesc.Va...? (mai mult)
Salut, Va rog care puteti sa ma ajutati am probleme cu Microfonu am facut tot ce au zis alti de pe net am cautat am facut nimic nu stiu cum sa il fac va rog cineva daca stie, ca la alte calculatoare merge...? (mai mult)
Care imi da si mie un site de unde pot downloada trade hack pentru metin2 united?
Care imi zice si mie un site de unde pot downloada hack trade pentru metin2Fun?
Heii.:*As dori niste siteuri de jocuri fanatastice.Cum sunt jocurile diamond rush, bubble trobble si nu stiti un site unde pot juca ciken invader fara sa il descarca? Va rogg sa imi spuneti ce site este...:)Dau? (mai mult)
Imi puteti da si mie un site une se descarca Cs.1.6 (dar sa pot juca pe net ) pllsssss
Imi puteti da si mie un link de downloadare pentru raw total edition 2008? Am cautat peste tot si nu am gasit! Ma puteti ajuta? Va rog frumos! :D
De pe ce site pot sa downloadez gta 3 original? va rog sa-mi raspundeti.
De ce nu merge metin2 empire? Imi zice eroare server si le-am incercat pe amndoua! Al meu este in italiana! FUNDA
La ce ora ieste episod nou cu naruto shippuuden pls cineva sa imi raspunda pls ca nu stiu
Salutare TPU care ma poate ajuta care stie vreun metin2 tare cu mc txt sa vie bestial nu pvp cu rate sa cresti tu singur si cu itm bune la magazin dau funda
Dau cont pe mijagi metin2 de lv 229 cu deff pe all items pentru unul de lv 30 pe ro sv Pegasus
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?