Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 8 Ianuarie 2026 sunt:
Vreau sa stiu la MicroVolts, cand creez un accont nickname-ul trebuie sa aiba 10 litere dar am vazut la unii ca au mai mult...Imi puteti spune cum o fac? Ms!
Buna joc un joc numit kaneva va rog imi puteti da un cont sau un hack la messenger sau la kanev a sau la metin sau ceva sa-mi dati sa joc va rog in afara de imvu sau ladypopular please ok ty nb all:*
Ce sv private de metin2 stiti asemanator cu hammer mt2, adica asta insemnand ca sa aiba toate armele la shop-uri, si fara sa donezi ca sa le iei sau sa donezi sa iti iei king. Dau funda+ vot...? (mai mult)
Stie cineva un site de unde pot downloada un joc cu avioane de razboi si sa il joc cu joystick-ul? :D:D mersi!
Cum sparg un cont de metin2?
Imi apare aceasta eroare cand intru in metin2 epical de ce? A problem caused the program to stop working correctly. windowns will close the program and notify you if a solution is available
Pentru cei de la farmerama:Cum pot sa ajung mai repede in Bahamarama?
Heii :) Nu stiu de ce, dar cand intru pe anumite site-uri, de obicei de jocuri gen The Crims, imi scriu numele, parola si dau login dar nu pot intra. Pagina se raincarca singura si nu ma pot loga....? (mai mult)
Stiu ca este un "program" cu ajutorul caruia poti seta calculatorul sa se stinga automat dupa un anumit interval de timp.Ma puteti ajuta cu un link de unde sa-l downloadez sau ceva? Multumesc! fUNDA! :)...? (mai mult)
de unde pot descarca pes 2011 multiplayer pentru wnindows 7 ultimate?
Joaca cineva pokemon leafgreen? urgent
Dati-mi si mie niste skinuri pentru arme la cs 1.6...Funda
Imi dati un cont pandanda member?
Mi-am facut cont pe joc last chaos m-am logat pe net si cand am intrat in joc sa ma loghez nu ma lasa zice ca nu mere. ce sa fac?
Sall cand aprind laptopul trebuie sa stau minute bune sa pot intra pe net, ba chiar mi se blocheaza daca incerc sa intru in my computer sau in orice. ce poate avea? mentionez ca am schimbat windowsul acum...? (mai mult)
am o intrebare! nu stiti daca Wrestling 12 o sa apara in spania in Carrefour? Si cat o sa coste? Pret in euro va rog:D si cine va fi la wrestlemania?
Ceva hack pentru millionaire city pe hi5? :D funda
Cine este proprietarul domeniilor pe internet? Cu alte cuvinte la cine merg banii platiti de mine atunci cand cumpar un domeniu www?
Heii TPU imi ziceti si mie va rog ce pot face ca sa imi mearga metinele private. imi apare aceasta eroare The application was unable to start correctly (0xc000007b). Click Ok to close the application. DAU...? (mai mult)
Stiti cumva cum se face un filmulet gen creative monckeyz cu robotzi vreau si eu sa fac unu dar nu stiu cu ce? Funda pentru cel care imi zice primul si bine.
Buna TPU caut si eu un metin privat care sa nu fie cu hamachi sa cresti foarte repede si areme sau armuri legendare la shopuri dar nu hammermt2 cine raspunde corect primeste funda :D
Aveti idee daca pe HTC Desire sau Samsung Galaxy S am mess in timp real? multumesc anticipat!
O intrebare scurta de tot. Jucam acum 1 an un joc cu o ferma online adica aveai o ferma produceai fructe, lgume si altele si dupaceea dadeai click pe ceva si te ducea in piata unde erau multe tarabe ale...? (mai mult)
azi am o problema am gasit un hack de microvolts si trebuie sa trimit sms ca sa mearga de downloadat se numeste microvolts hack august 2011 uitati aici un video:http://www.youtube.com/watch?v=qVJ_s9p6hrU. bun...? (mai mult)
Cine imi da link la prototype.Scuzati ca cer asa multe linkuri :)
Salz joc aion dar de ceva timp imi da o erroare in care zice ca nu poate sa ruleze "XRenderD3D9. dll" critical error 988 parca si nu imi mai merge de nici o culoare …are cineva idee ce pot face sa rezolv...? (mai mult)
Care imi da o salvare la World Racing 2? Funda!
La Fifa 2011 merge sa transferi jucatorii de la o echipa la alta? Fara a fi in modul manager mod. Daca merge, cum fac sa ii transfer?
Care este activationkey pentru jocul avatar jamescameron the game:ma gasiti la id :co5cosminco530 raspunsuri va rog!
Am un PC extrem de boon... da nu stiu ce Jocuri sa descark... vreo idee?
Ce sa fac sa nu se mai vada sacadat fifa 11? va rog mult help me :)
Buna TPU\deci vand cont de metin lvl 41 iteme super(bani, euro pe telefon)\mai negociem\contactati-ma: maryus_syxx10 :D
Cine are sv de metin2 si cauta GM sa ia id asta cs.dominator... dau fundita cui ma face gm :X repede!
La ce foloseste un serial la FlatOut 2? Dau funda pentru primul raspuns.mersi
Cine stie cum pot sa merg an padurea rosie pe metin2blacknight dati raspunsuri repede pls dau funda!
Unde pot juca septica online da aia adevarata nu aia de pe joci.ro
Hey din nou TPU!, cine joaca Empires & Allies pe facebook? Sa fim prieteni?:D Dati-mi numele vostru la mesaj :D Am nevoie de,, neighbors" D-au funda si vot...
Stiti vreun hack sau trainer care modifica unele lucruri la fifa 2010 (efectul sutului, scorul pe tabela, etc., dar care functioneaza si in modul online-multi player)
Buna imi poate spune si mie cineva niste jocuri online?
am nevoie foarte rapid de plugin dinacela cu pumni pentru. cs 1.6 si pentru. skinuri de jailbreak. Lasati`mi va rog frumos link`uri de download Funda + vot! :)
Spuneti-mi si mie un site sau ceva ca sa fac hecking (sau cum s-o scrie :))). Dau fundita!
Cine se joaca IMVU?
Cum sa fac cont pe metin2 ro? dau funda
Poi si daca intru la,, recovery,, si il formatez.nu se sterg fisierele din,, D,,? :D
Cum aflu un numar de telefon in samp?
Despre jocul Prototype:> Deci as vrea sa stiu si eu cum sa omor oamenii/mutantii super tare ca ghiarele:> stiu si eu destul de multe:PSupnetimi unele noi super tari care sa te dea pe spate:X sa nu imi ziceti...? (mai mult)
La metin2 cand vreau sa fac un cont imi apare cod de recrutare ce inseamna dau funda
Ce jocuri misto stiti care mi se par cele mai bune dau funda?(fara asasin creed, fifa si crisys);)
Care poate sa imi spuna si mie cum sa pun talentele la DK pvp, in wow, pentru two-hand ( o singura arma pentru 2 maini ), de fapt am un Mace, deci pls imi puteti face o poza ca sa le asex exact ca in...? (mai mult)
Problema mea e urmatoarea... Am un cont de metin ro si e-mailul pe care e contul e blocat., si mi-a schimbat unu parola. Pot sa face ceva sa deblokez e-mailul sau sa aflu parola?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
AndreiAdrian002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!