Ce jocuri mici gen:Hercule, Tarzan, Feeding Frenzy, Poket Tanks Deluxe stiti? Excludem:luxor, zuma, atlantis, karu si jewel quest.
Cum se joaca jocul mount& blade?
De ceva vreme joc Nfs world si doresc sa vand o masina din garaj! Tot ma avertizeaza ca este ultima masina din garaj si nu o pot vinde ...mentionez ca mai am un bmw m3 si audi r8! Stii careva dc? (mai mult)
Dc nu mr NewWorld-Mt2 ca cand intru zice sv indisponibil
am o problema in mozila firefox am instalat win xp sp2 si i-am facut update cu sp3, de exemplu daca intru pe un sit sa zicem de programe tv si dau la lista de programe sa imi aleg programul cand...? (mai mult)
Baii cum dracu fac ca sa-mi pun poz ca mine la img de profil IMVU :S
mi-am pus fifa 2009 si am dat un gol de la mijlocul terenului si vreau sa il arat si uni prieten si nu stiu cum sa il vad pe pc doar in fifa stiu dar pe pc sa il vizualizez nu stiu cum sa fac va...? (mai mult)
Salut, care sa lasat de ro si nu mai are ce sa faca cu contul? mil puteti da mie lasati id mai jos... FuNd@
Sunteti plictisiti si cautati un joc care sa va distreze atunci nu mai cautati si dati click aici : http://nolose.minitroopers.com :)
Cine imi da un site de metin2 privat fff bun ca mondialu ii dau funda si vot!:*:o3
Era un joc in care trebuia sa construiesti un parc de distractii, oamenii comentau de taxa ce ai pus-o pentru toaleta, tot felul de pietris si pamant trebuia sa pui, inghetata. Cand deschideai jocul...? (mai mult)
Ma ajutati si pe mine sa strang niste voturi? :x [ primul care ma voteaza are funda ( restul vot + multumiri :) http://www.xtremestrike.ro/frags/frag.php?player=LoTTo
Salut, mi-am downloadat Nfs World, l-am instalat a, a descarcat ce mai avea de descarcat iar cand dau play nu imi intra in joc. Cine stie ce sa-i fac ii
Vreau niste jocuri multiplayer, dar nu plictisitoare. PS:Sa fie ceve fara descarcat.
Da si mie un mods pentru euro truck simulator de masini id meu m1ha1_b055.
Cine imi da site-ul de la Crazy Metin2 ii dau funda si vot!
Va rog ajutati-ma... Nimeni nu joaca terraria si vreau ca cineva sa joace terraria impreuna cu mine... va roog sunt foarte bun si vreau sa ne distram cat mai multi nu singur. Deci plzzzz
Cum se sterge contul de la farmerama ca nu mai am timp sa intru pe el. dau funtita
Cand o sa mearga metin2 dinamik? o sa mai mearga? daca nu ziceti-mi si mie metine la fel ca dinamik adica cu arme de 65 la maga etc:D
Cum pot sa downloadez jocul volfied! L-am cautat peste tot dar nu merge nimic! Cel mai bun raspuns primeste fundita :* Multumesc :*
Cum se foloseste treiner-ul asta: http://www.gameburnworld.com/gp/trainers/fifa10.shtml? Stiti vreun alt hack sau trainer care modifica unele lucruri (efectul sutului, scorul pe tabela, etc., dar care...? (mai mult)
Daca am ip router pot folosi keylogger?
Pentru jucatorii de Club Penguin: Stiti cumva daca in perioada asta gasesc pe joc barca Capitanului Rockhopper? Si daca da unde o gasesc? Detalii concrete va rog. DAU FUNDA + 3 VOTURI!:*
Vreau să știu și eu când va fi lansat World of Warplanes. Vreau data exactă nu site-uri.
Salut.Com pot juca pes 2009 pe multiplayer?
Tpuuuu`! Intrebarikkkkkk`! Exista si PhotoScape online? Adica... fara downald? Daca da, dati`mi linkul pleaseeee`! Finditaaa maree!
Stie cineva vreun joc pentru PC de genul la Shank?
Buna spuneti-mi jocuri de fete dar nu de gatit sau asa ceva de inregistrat va pup:*:*:*fundita:*
Cum schimbi arena la wwe raw ultimate impact 2011
Cum fac sa fie mai multi bootzi pe cs? funda +vot
Heii LightMt2 Cum iti dai seama cand un sura pe arme magine da cu bug? fundita^^
Salut va rog frumos sa-mi spuneti de unde sa iau si eu salvari de la jocul Bully Scholarship Edition ca un stiu sa trec de misiunea Bully - Mission #19 Prep Challenge de aia imi trebuie salvari ajutati-ma...? (mai mult)
Salut. Am si eu o problema cand intru in metin2 ro de 2 ori imi apare... o erroare albastra cu fatal error system Ce as putea face:|?
Are cineva un server privat de metin2 propriu? daca da cine imi poate da gm pe sv, imi doresc de mult sa fiu, sunt sigur pe mine ca voi fi unul bun, va rog frumos, dau funda!
Caut servere de jb sau de bb care cauta admini am multa multa experienta joc de 5 ani cs;):D
Cine imi da va rog un cont pe XtremeMT2 nu cont lvlu doar sa joc plzz repede dau 5 funde. Ziceti-mi Contu la id: Pufulete. Pufulete92@yahoo.com
Cum incasezi money in da bank in smackdown vs raw 2011 pe xbox 360? nu mia veniti cum raspunsuri eu stiu doar pe pc daca sti raspunsu spuneti-mil.
Salut, ma puteti ajuta care este siteul pentru metin2 oriental ca-l caut te 3 zile.
Spuneti-mi un top 10 jocuri 2010/2011 funda
Sall baieti. Vreau si eu niste jocuri sa fie asa cu training mai mult sau daca nu niste simulatoare dar mai noi din 2009-2010. Cel mai tare primeste funda.
Daca stai pe calculator (PC) dupa cat timp o sa trebuie sa porti ochelari?
Imi puteti zice un metin cu king si otel in magazin?
De unde pot trage the sims 3 late night dar sa se incarce repede?!?!? Ma puteti ajuta va roog?
am cumparat un host de samp pe linux dar am gm pe windows.cum pot baga gm pe host?
Ce este ala Gta Petropolis? dau funda celui/celei care imi raspunde mai clar
Cine vrea cont metin 2 taurus?
Va rog sa-mi spuneti daca imi merge dirt 2 pe ps meu: -2 gb rami -placa video Nvidia 9500 GT 512 MB 128 bitz -procesor 1.80 GHz @430 mersi
De unde iau masini noi pentru nfs mw?
Ce joc este ma cool: A) left 4 dead 1 B) left 4 dead 2 C) dead island D) o idee de la voi
Ma numesc Ana-Maria.Imi puteti spune cum instalez The Sims 3? Pe Windows Vista... Dau o funda mare...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Misteriosul333 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
MarilenaMari90 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!