Sal imi merg jocuri gen crysys call of duty assasin creed fifa 2011 pes 2011 etc pe un laptop cu dual core 2.3 ram 3 gb ddr3 placa video 512mb 300gb hd
Stie cineva daca jocului Sims 3 Generations ii trebuie jocul original Sims 3? Il iau acum de pe net:D Si nu vreau sa am surprize:D Mersi anticipat
Sallut TPU caut oameni care sa faca impreuna cu mine un joc online s-au unul care nu e online...Add ionutz.ionutz60
Pentru cele care joaca RoiWorld. Cum pot sa obtin tokens fara sa platesc cu bani reali? Imi mai da din cand in cand la cate o misiune dar sunt putini. Exista vreun cod sau ceva. Va rog sa ma ajutati! Dau...? (mai mult)
Imi va merge pes 2012 cu procesor intel celeron (R), placa video nvidia geforce fx 5500 de 256 mb, si ram 1, 3gb? pes 2010 mi-a mers, dar la pes 2011 imi intra in joc, apoi imi iesea.astept raspuns
SAll TPU stiti jocuri gen mafia sau mafia 2 in afara de gta (la toate gta ma refer) dau funda pentru cele mai lute exemple
Am loat slot pe un server de deathrun si ca sa activez slotul in trebuie o parola "setinfo_dr 'parola' ". Si eu n-am idee unde gasesc acesta parola cine ma ajuta funda si vot!
Dati-mi si mie un WWF n omercy 2011 (LINKUL) sa se ia repede si sa aiba pluiginurile dau funda + vot si prieteni mei vor da funda si vot pentru cel mai bun wwf no merci cu tot cu pluiginuri sa mearga 2010...? (mai mult)
Dati-mi si mie sitr-uri cu jocuri gen onlytheone sau onlyzombie va rog funda :x
Am instalat World Racing 2 iar cand intru in el nu imi merge nici un control :(! Ce sa fac?
Am si eu o intrebare despre sorority life ( facebook) Am dat sa imi fac un nou caracter din greseala si nu stiu cum sa ma joc din nou pe caracterul vechi. acolo scrie ca e salvat dar unde dau? (mai mult)
Cumpar cont metin2 ro de preferat pegasus lasati detalii despre cont si un id de mess
Ziceti-mi va rog si mie un joc de gen swat 4 dar sa aiba cerinte de sistem un pic mai mici?
Buna TPU Am o intrebare ♥ Asa. Decii cum imi pot recupera contul de imvu :(( O sysa a zis ca imi face cu hack nu stiu cate credite :((( si mi-a schimbat passu si emailu :((( Se mai poate face ceva?...? (mai mult)
Am o problema atunci cand intru pe google imagini, mai precis dau click pe pagina 2(sau oricare alta)la imagini, pagina se schimba, dar imaginile raman aceleasi. Ce poate sa aiba si ce ce sa fac...? (mai mult)
Sall, Mai exista alte site-uri ca www.challengeyou.com? mersi cine zice cel mai bun site ia funda!
Pentru a putea instala jocuri android pe telefon de pe site-ul https://market.android.com/ iti trebuie neaparat wireless?
URGENT! unei prietene i s-a blocat accesu pe ourworld ( cei drept a pacalit niste oameni ca sa ii dea cadouri) dar am auzit ca poti sa il deblochezi in termen de o saptamana daca nu pierzi contul. stiti...? (mai mult)
Dau cont de metin2 ro draco lev 46 pe cont metin 2 ro pegasus 30 + add ciort_ionut_best@yahoo.com pentru detalii. si dua si cont de farmerama. acelasi id contul are lev 65 :P :DBafta
Cine stie un mt2.ro,server privat in care sa se faca usor lvl, ca m-am tot plictisit de mt2.Ro...
Dati-mi va rog linkurile unor pagini unde pot sa joc jocuri de gen lui snail bob 1 sau 2, salveaza merele si portocalele, sau salveaza oile, sau mingea de foc. nu stiu oricum va rog cel care imi da cel...? (mai mult)
Buna TPU cine imi da si mie un link cu server de zombie mod sa mi-l descarc in calculator la mine va rog
Deci mai incerc pentru ultima oara ca poate de data asta o fi cu noroc.Deci dati-mi si mie cs source la fel ca in filmu asta http://www.youtube.com/watch?v=FsPsvuQ13vo
Ce jocuri imi recomandati nu foarte performante dar nici deloc sa fie online sa fie max de 1, 5gb :-D
Salut.Pentru Doritori de jocul Minecraft va rog sa intrati pe serverul craftersland.zapto.org. Serverul este non-stop 24/24 Staff de treaba si playerii la fel, Va asteptam!
Salut tuturor! Ce inseamna un-boxing? la Xbox 360? Fundaa!
Pe imvu mi-a blocat odata cineva contul.:)Si l-am deblochat cand am intrat pe imvu. com parca trebuia sa pun numai capcha si se debloca cum fac si eu sa blochez?:o3 la fata cela blochat
De unde pot downloada si eu plants vs zombie 2 dau funda
Salut am copiat jocul wsc 2009 real, am verifical la cerinte si imi merge perfect, asa, l-am instalat, si cand sa intru in joc imi eroarea aia: has encountered a problem and needs to close. we are...? (mai mult)
Cum pot sa vorbesc la microfon la cs?
Ce jocuri tari de fete stiti?
Am si eu o intrebare pentru voi : Care din voi joaca farmerama sa imi spuna ca il adaug ca vecin!
Am Firefox 3 si am setat la deschiderea browser-ului sa imi apara yahoo.com.Ulterior, apasand pe acel "+ " din dreapta tab-ului pentru a mi se deschide un nou tab, acesta nu apare gol (blank)...? (mai mult)
Ce jocuri open world va plac?
Ajutorr! joc imvu... si nu se mai pot face cr` prin metoda aia... si multi spun ca este o metoda noua :-? eu nu o stiu plisz care o ste sa mi-a zica metoda buna va primi funda + vot!
De unde pot sa downloadez GTA-SA va rog mult spuneti'mi.Nu gasesc
Dati-mi niste linkuri de unde pot lua desene in romana(billy si mandy, curaj cainele cel fricos, sunt nevastuica, vaca si puiul)da sa fie toate sezoanele. FUNDA+VOT
ce jocuri mai stiti ca gen metin2 sau 4story?
Ce carti de competenta merg pentru Ninja (lama) in Metin2?
Am cautat in orasul meu si nu am gasit. Am incercat pe Google.ro, am gasit ceva dar nu am avut succes. Caut un cablu S-Video 7 la un SCART 21 pini, de vreo 4 metri, dar fara cap de aur. Am gasit numai...? (mai mult)
Sal TPU :)Ce metinuri noi aparute acum stiti si ce sv de metin pvp stiti:)Funda
Cum pot modifica Tirurile din Hard Truck Simulator? funda :)
Stie Cineva Jocuri Pt Pc Cu Skate? dau fuditza P. S. Nu Tony Hawk American Wasteland sau alt tony hawk ca le am:D
Am gta san an andreas si am pus parola ROCKETMAN si nu stiu cum sa zbor :))dau funda cui ma ajuta...
Salutate tuturor mi-am facut un sv de cs e nou si duce lipsa de playeri am nevoie de voturi ca sa il populez. puteti sa imi dati si mie un vot aici? http://servere-cs.freakz.ro/cs_server-Ambiance.Zapto.Org-18991.html. Sv...? (mai mult)
am postat un videoclip pe youtube si mi s-a dat un link si de fiecare data cand il accesez pot vedea clipul pe care l-am postat dar eu nu vreau asta eu vreau sa scriu numele clipului pe youtube...? (mai mult)
Cum fac si eu sa-mi mearga la jocuri volanul si pedalele cum ar fi : GTA san andreas, Gta 3, Gta IV, Gta vice city La astea imi merge doar volanul dar pedalele NEMA va rog sa ma ajutati...? (mai mult)
Are careva un cont de League of Legends pe care nu se mai joaca. contactati-ma pe email davidbuliga@yahoo.com
Vreau cont pe pandanda membru cu level mai mic de 4. trimiteti raspunsuri pe petro_daria@yahoo.com
Coduri farmerama:):):):):):)dau Vot
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Misteriosul333 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
MarilenaMari90 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!