La tv am dar tri mufe dar doua sunt in spatele televisorului si una in fata si nu pat pune caplurile de la tv ce fac?
Vrei sa faci harti de couner strike dar nu stii cum, sau pur si simplu te-ai plictisit sa le faci pe toate singur. Studioul online UGS Evolution iti ofera solutia! Alatura-te pe http://www.gamebanana.com/studios/33606...? (mai mult)
Care ma Creste si pe mine pe virgo am lvl 10 vreau 20 funda +vot bagati id de mess cristic1309
Cine stie jocuri gen ca : The Chicken Invaders 2. Adica varianta multiplayer dar sa nu fie fix cu impuscaturi sa fie oricum eu ma refer doar la varianta asta in 2 player sa fie cu orice cu masini si atentie...? (mai mult)
Cum pot sa imi sterg contul de Facebook?
Unde drepuie sa puna caplurile de la ps3 la tv?
De ce cand vr sa intru in fifa 08 in aparea un chenar cu urmatoarea eroare:A required security module connot be activated. This program cannon be executed(6000). Si imi apare sa dau Ok. Va rog ajutati-ma!...? (mai mult)
Deci tocmai ma jucam deus ex human revolutio, s-a luat curentul si cand am vrut sa ma joc din nou nu mai citea nivelele salvate.De unde as putea lua coduri sau fisiere sa le pun in locul celor sterse...? (mai mult)
Cunoasteti site noi in afara de www.waptrick.com www.cucurigu.com www.bobowap.com? Astept raspuns!
Va rog imi trimiteti si mie un link de unde pot decarca neighbourd from hell 2 mi- am descarcat dr avea numai 2 nivele si l-am sters deci as vrea tote nivelele funsitza!
Cum fac si eu un gen de "Robotzi"2? Cum sunt acestia http://www.youtube.com/watch?v=40NCnY2TdaM Spuneti ce pasii trebuie sa fac, raspunsul corect 100%si cel mai rapid funda
Vand Cont Shaiya Underworld pentru mai multe detalii da-ti add la : vasa_shaiya skype sau messenger
Cum descarc si eu gta bucuresti sau gta san andreas dar as prefera bucuresti plz ziceti-mi
Buna TPU. veau si eu un cont pe metin2 ro de peste lvl 10. ca am avut 5 conturi si mi sau banat. funda+vot
Am si eu nevoie de ajutor. Dati-mi un site ca sa-mi downloadez cs1.6. Multumesc foarte mult!
Cine joaca NFS world?
Ps3 merge la televizorul philips vechi?
Imi poate spune cineva niste jocuri pentru acesta configuratie:procesor intel 2.ghz placa video 128.0 mb?
Am si eu o problema! Stiti cum se numeste un joc cu o broasca care trebuia sa salveze alte broaste colorate? Il jucam cand eram mic dar nu mai stiu cum se numeste! Detali:Primul nivel era cu o masina...? (mai mult)
Dati-mi un site cu processoare intel core eftine pentru laptop sau AMD athlon
Stiti vreun joc multiplayer online dar nu tagoria, travian thewest. dau fundita.
Ce tip de fifa jucati
Vreau si eu sa stiu ceva despre IMVU cum sa mai fac credite eu stiu o metoda iti faci cont si iti intra cineva pe cont si iti da 1500 cr. dar mie nu mai imi merge metoda asta... spuneti-mi? (mai mult)
Studioul UGS Evolution cauta mapperi, modderi, modeleri, pentru diferite jocuri (preponderent CS 1.6; CS Source) pentru a se alatura studioului online si a forma o echipa romaneasca de calitate si prestigiu!...? (mai mult)
Cine stie un joc gen sims?
Buna cand vreau sa scriu suna ca sa trimit bani de pe my year book pe imvu se sterge automat ce fac? funda
Salut vreau sims 3 dar sa nu fie pe playstation sau asa sa fie normal va rog daca puteti sa imi dati un link please
Va rog intrati pe site-ul ista http://www.amazon.com/Dell-GX620-Interlaced-Intregrated-Professional/dp/B003KJ04TA/ref=sr_1_9? s=electronics& ie=UTF8& qid=1315147241& sr=1-9 si spunetin cerintele lui exemplu...? (mai mult)
Care aveti Sims 2 si daca mi-l puteti trimite sa-mi spuneti:). (Am Windows 7 si am tot incercat sa-l instalez dar nu am reusit.)
Ce jocuri frumoase online sau downloads stiti de gen lady popular stardool miss bimbo primul raspuns bun fundita+vot
Buna cum aflu ca sotia este insarcinata in sims2?
Imi spune si mie cineva conturi pe metin 2 ro
cine imi poate spune de unde sa iau cs 1.5? dar sa fie bun ca l-am luat de 100 de ori si nu merge. dau funda
Deci. Am nevoie de un baiat:)) (suna aiurea). Vreau sa joc cs pe net in retea. Daaa. Nu ma pricep. Va rog cine ma poate ajuta. Sa lase id intr-un msj. Sau sa`mi spuns si il las eu.multumec!:*
Buna As dori si eu un Site de unde sa pot descarca un cod pentru Cs 1, 6 cu speed da nu ca chat engine ca ala merge cu viteza, se opreste, merge, se opreste Intelegeti la ce ma refer? LAsatimi link...? (mai mult)
Cum trimit credite de pe imvu pe my year book? fundita
Ziceti-mi si mie un server de Metin2 Privat, cu rate mari (intre 400 si 5000) si care sa mearga din prima sa-ti faci cont, fara hamachi.
Cum lucrezi la club penguin am casca aia da nu stiu trebuie sa apas pe ceva sau sa fiu membru va rog ajutati-ma si daca puteti sa-mi dati coduri tot pentru club penguin nu pentru carti coduri de jucarii...? (mai mult)
Va rog sa-mi spuneti ce jocuri de aventura(care nu sunt online)pot downloada? daca imi dati si un link de unde l-as putea lua ar fi super!
Sal TPU! Cum pot sa iau cal pe metin2fun? Plss help! Funda+Vot primul care ma ajuta :)
Frate ajutati-ma si pe mine, cauta de o gramada de timp si nu gasesc raspunsul la aceasta intrebare.Deci, am un router D-Link si vreau sa tin un server de counter-strike, chestia este ca ceilalti playeri...? (mai mult)
Stie cineva un server de Counter Strike cu zombii care sa indeplineasca urmatoarele conditii? 1. Sa fie server cu "ammo" (bani). 2. Acest "ammo" sa nu se procure foarte greu. 3. Sa poti cumpara Jet Pack...? (mai mult)
Jucatori de wow pe aici? lasa-ti-mi id de mess
Servus! Am cumparat nfs most wanted (20lei) si am incercat sa il instalez si inainte sa mi se incatce instalarea imi apare asta: Instalation cannot continue because this game requires DirectX 9.0c or higher...? (mai mult)
Buna eu ma joc CSS(Counter Strike Source) dar nu stiu ce are ca numa cu botii pot sa ma joc pe server nu am scris pe net servere pentru CSS si la fel nu merge se incarca 2 linii si gata nu se conecteaza...? (mai mult)
Dati-mi va rog daca puteti coduri de jucarii club penguin de pe generatoare de coduri din astea prin mesaj pe TPU. Ca nu pot sa ma fac membru. Va rog, cine vrea sa-mi dea?
Stiti de unde pot sa iau Shift 2: Unleashed? fundite
Cn stie un joc in care characterul tau sa nu fie mic de de abia il vezi, sa fie mare sa ai armuri misto si arme si sa ai magi misto, dar sa fie mai popular ca sa nu fiu singurul care joaca....? (mai mult)
Am o problema, la facebook, la profile pictures. Cum pot sa fac sa imi schimb imaginea, vreau sa fie una mai veche poza de profil, tot din profile pictures si nu stiu cum, am incercat sa le mut, dar...? (mai mult)
Salut ziceti-mi si mie parole pentru tony hawks pro street 4 Funda :X
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Frank51 întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
BogdanIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pizza
Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)