| ArchWord a întrebat:

Ajutor! So... mi-am inceput un cont de xbox.com pentru a juca dirt 3 ca altfel nu se poate si cand dau pe log in mai am ceva de finisat, adica faaza in care imi aleg nationalitatea si daca dau i accept sunt de acord cu privilegiile lor ETC... sau daca vreau sa primesc informatii despre jocul meu sau sa se ia informatii de la mine despre jocuri, in fine dupa ce dau i accept PAGINA DE GOOGLE zice : Prea multe redirectuuri sau ceva de genu : Too many redirects... asa imi face si pe pc si pe tableta si pe telefon... sincer pana imi creez unu o sa ia 7 ani? am sters cook-iurile am dat voie la third part etc si tot nu merge, ceva de facut? este ultima parte pentru creearea unui cont xbox. va rog, ajutati-ma sau macar sa imi dati o solutie privind salvarea in dirt 3, ca nici macar pe offline mode nu salveaza...

2 răspunsuri:
| Helper69 a răspuns:

Salut,

E din cauza ca site-ul Microsoft face un loop(); de redirecturi la ultima pagina. Poate sa fie din cauza browserului (rar) si mai des e problema server-sided.
Iti recomand sa-ti schimbi browserul, de exemplu incearca cu Firefox, Comodo, Maxthon, Opera, etc. Spor si astept un raspuns daca ti-a mers.

O zi buna,
-Helper69.

| ArchWord explică (pentru Helper69):

Cu Firefox face la fel, revin cu detalii pentru. celelalte