| Soleron a întrebat:

Alutare! Am si eu o problema cu monitorul deoarece nu se seteaza pe rezolutia nativa.o sa pun o imagine sa vedeti si voi "http://uploadimage.ro/images/63332655439643206038.jpg".
Ieri am schimbat windows-ul pentru ca era se inchidea din senin (eu zic ca era ramul prea mic 2 gb si el era pe 64 biti)...si am instalat pe 32 biti...am instalat toate driverele tot la el, dar ecranul nu puteam sa-l setez.am downlodat ultima versiune de driver pentru placa video insa nici un rezultat..care ar putea fi problema? sa bag iar pe 64 de biti sau ce sa fac ca sa vad ecranul pe rezolutia nativa..Multumesc!
Poi configuratia e cam asa : INtel celeron G530 @ 2, 40 ghz, 2gb ram, 160gb hard disk, placa video nVIDIA gt 430, monitor LG W1934 19"

3 răspunsuri:
| Soleron explică:

"Devel"Poi la rezolutia asta nu ma joc nici solitare, nu merge nimic man

| devel a răspuns:

Sall, daca e ca se vede icoanele prea mare, de asemenea si bara se rezolva din setari
1)dai clic dreapta pe ecran si te duci la view, acolo dai smal iconssau cv de genu
2)dai clic dreapta pe bara si te duci la properties, de asemenea aici bifesi samll icones etc.
Si ar trebui sa se vada mi bine
mult noroc

| devel a răspuns:

Frate sory da nu am fost atent, rezolutzia optima pentru monitor(din cea ce am citit pe internet ) este de 1440 x 900, cea ce ar trebui sa se vada bine.
Acum nu stiu, tiai facur update-ul la windows?
daca nu mere frate iti dau cel mai bun sfat, treci inapoi pe windows xp
asta il folosesc si eu