| Ghemot a întrebat:

Am laptopul asta: https://www.emag.ro/......GW16MBBM/. De câteva zile mi-am instalat jocul Need for Speed Payback. Jocul merge relativ ok, însă laptopul se mișcă cam greu chiar și când nu joc nimic. Am intrat pe site-ul systemrequirementslab și acolo îmi spune că laptopul nu poate rula acest joc pentru că are placa video doar Intel HD Graphics 4600, deși eu am și o placa dedicată GeForce GTX 950M. Întrebarea mea este de ce nu mi-a recunoscut acest site și placa dedicată, probabil nici jocul din cât că rulează cam greu (mai am instalate și alte jocuri care merg foarte bine)? Și de ce se mișcă laptopul greu de când mi-am instalat acest joc, chiar și când nu mă joc(de exemplu când stau pe net)? Pentru cât mai multe lămuriri dau funda!

2 răspunsuri:
| iar99Teo a răspuns:

1. Ai instalat driverul placii GeForce GTX 950M?
https://www.geforce.com/drivers
2. Incearca sa vezi in setarile jocului daca nu poti selecta la setarile grafice tipul de accelerare folosit.
Ideea este sa faci sistemul sa foloseasca accelerarea placii dedicate si nu pe cea onboard.
Nu pot sa-ti spun sigur daca ai vreo optiune in driverul placii tale sa faci asta pot doar sa-ti spun ca m-am intalnit cu o situatie similara si am reusit in final sa setez ca placa primara - placa dedicata.

| iar99Teo a răspuns (pentru iar99Teo):

Uite un link poate te ajuta - urmeaza pas cu pas ceea ce spune pe pagina: https://www.techadvisor.co.uk/......d-3612668/