| catalin09023 a întrebat:

Am nevoie de putin ajutor, mi-am downloadat un joc, in fine, nu pot sa il deschid (nu am o aplicatie cu care sa il rulez) si ma trimite in app store sa imi bag o aplicatie cu care sa functioneze jocul respectiv. Ideea e ca nu stiu nici o aplicatie laughing imi puteti da voi? Cu cat mai multe cu atat mai bine, multumesc!

Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

Inseamna ca acel program nu este compatibil cu versiunea sistemului tau de operare.

7 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Hmm, FlashPlayer?

| catalin09023 explică (pentru LPCTSTR):

Am nevoie de o aplicatie care sa ruleze si programul asta, deci nu sad

Am incercat si WinRar dar am nevoie de ceva ca sa apara RUN, in schim nu mi-l deschide absolut de loc, doar ma trimite in app store (am windows 10)

| LPCTSTR a răspuns (pentru catalin09023):

Care este extensia fisierului?
.iso? Ai nevoie de un program care sa "monteze" un Disk Drive (un CD/DVD virtual) cu care pacaleste sistemul de operare ca pe acel disc virtual se afla jocul (cumparat de cele mai multe ori).
Poti monta discuri cu Daemon Tools Lite. Este cel mai bun daca nu ma insel.

Extensia e.exe, si nu e pe CD sad

Multumesc happy

| LPCTSTR a răspuns (pentru LPCTSTR):

* Ori executabilul este corupt sau necesita sa fie rulat in cadrul altui executabil oferit de producator (launcher) care sa fie capabil sa lucreze cu acesta.
Cum ar fi Minecraft, daca nu ai launcherul, nu ai ce face cu.jar-ul versiunii respective.

| LPCTSTR a răspuns (pentru catalin09023):

Inseamna ca acel program nu este compatibil cu versiunea sistemului tau de operare.