| raresbmx a întrebat:

Am un laptop Acer 5742g cu procesor i3 dual core 2.4 ghz, 4gb ram, placa video nVIDIA gt540m de2 gb si windows 7 64 bit. Problema mea e lagul din battlefield bad company 2.Am lag si cu toate la low. am intrat si pe acel site "www.systemrequirementslab.com" si imi scrie "fast-recomanded" ceea ce inseamna ca ar trebui sa imi mearga foarte bine.Cand intru in joc, 5 minute am 40-50 fpsul apoi dupa 5 minute incepe sa imi mearga cu 15-17 fps. Poate fi problema de la widows, ca e pe 63 bit?

7 răspunsuri:
| stresat a răspuns:

Poate se incinge prea tare de la joc. Sau poate joci pe internet si nu ai conexiunea de internet rapida...

| raresbmx explică (pentru stresat):

Tipul care mi-a dat contul jocului mi-a zis ca i la mai dat cuiva.E posibil sa am lag daca joaca si el in timp ce joc si eu? nu stiu cui a dat contul si nu sunt sigur daca joaca atunci cand joc si eu. Acuma am dita mai lagu de 10 fps, nu inteleg.Am internet bun fiberlink 30-50 ping pe serverele de battlefield.

Am internet fiberlink.e posibil sa am lag daca joaca mai multi pe un cont? Cel care mi-a dat contul a zis ca joaca mai multi pe el. E posibil sa joace cativa acum in timp ce ma joc eu. Am fpsu si mai mic (10).

Ah am scris de doua ori pentru ca nu vedeam sa apara aici. probabil ti s-a trimis ca mesaj.

| stresat a răspuns (pentru raresbmx):

Da, e posibil sa fie o eroare de retea, pentru ca pe acelasi cont joaca din parti diferite mai multe persoane, chiar daca au jucatori diferiti.

| DragosHuuuu a răspuns:

Eu am tot la fel doar ca al meu este HP insa nu inteleg de ce nu imi merg unele jocuri am intrebat pe unii si spun k din cauza k e laptop sau depinde si de folderu in care e salvat jocul

| DragosHuuuu a răspuns:

Am aflat problema daca deja ai facut asta nu stiu dar jocul de pe anumite site-uri este neoriginal
Incearca de pe alte siteuri mai folosite