| Catalin_Robert_1990 a întrebat:

Am inceput sa joc Nfs hot pursuit 2.am procesor I7, 8 Gb ram. placa video de 2 Gb.Cand joc are perioade cand merge perfect si are perioade cand merge blocat,. Cine ma ajuta primeste funda.Va rog imi place jocu sad

Răspuns Câştigător
| Violente a răspuns:

Cauzele pot fi cu zecile.
Dacă la inceput iti merge bine si dupa ceva timp incepe sa sacadeze, atunci ne putem gandi la temperatura placii video sau a procesorului. Le poți monitoriza prin "EVEREST" sau "AIDA", intri in joc te joci ceva timp si cand incepe sa sacadeze intri in program (să il ai deschis in bară).

Nu ai fost deloc concret, cum se manifestă, ce ai deschis atunci cand iti sacadeaza, la ce detalii îl joci, ce placa video ai mai ales, nu ma intereseaza ca e de 10 GB, am nevoie de PRODUCATOR, de MODEL si de BUS-ul memoriei (256, 192 bit. etc).

| Catalin_Robert_1990 explică (pentru Violente):

Joc detalii minime.joc doar cu winapul deschis
Video Adapter Properties
Device Description Mobile Intel(R) HD Graphics
Adapter String Intel(R) HD Graphics 3000
BIOS String Intel Video BIOS
Chip Type Intel(R) HD Graphics Family

Te rog.da-mi add la motanelul_iubitel_18 mersi

| Violente a răspuns (pentru Catalin_Robert_1990):

Pai uita-te putin ce placă video ai, este un NO-NAME, nici nu stiu cum ți se deschid jocurile, ai un sistem EXTREM DE DEZECHILIBRAT, i7 + 8GB si să ai o asemenea placa video nu este in regula.

Nu ai ce sa ii faci, HD Graphics 3000 am avut acum 10 ani prima data cand am luat calculator si mi l-a dat gata făcut de la DOMO.

Ceea ce ai tu se numește bottleneck, un procesor de ultimă generație, 8 GB ram si o placa video no-name, ceva sub nivelul normal, un low-end de pe timpul windowsului xp sp1.

Am inteles.Si atunci de ce mai are 2 gb daca e varza.Ii urasc pe cei care fac pc astea proaste.mersi mult

Memoria plăcii video este ultimul lucru la care trebuie sa te uiti! BUS-ul este cel mai important (biții). Baftă si sper ca ti-am fost de ajutor!

6 răspunsuri: