1.I-am dat 1kk la un jucator care mi-a dat bratara de argint +1 spunand ca nu esueaza niciodata 2. O zis unu ca ma creste si la sfarsit m-o ignorat TOTAL 3. Aveam o iubita si m-a rugat sa-i imprumut putin armura si cand colo "o fugit cu altul" 4.am facut lvl 65 si dupa unu o zis ca imi face frizuta pe cont si mi-o schimbat parola 5. O zis GM ca face OX si nu o facut
(tipic)
Am dat mortala +9 cu 1, 5k pv si graaba +7 cu 1.4kk
) Greseala.Am vrut sa pun 14kk
)))
Pai mie mi s-au intamplat doar doua lucruri.
1.Unu care s-a dat GM a zis ca imi pune iteme.Rezultat:Mi-a schimbat parola.
Mai tarziu:Am gasit parola, dar aveam doar vreo 40 de mii de yang din vreo 800 de mii.Restul era tot la normal, lipseau cateva itemele.
2.I-am dat la unu un item si a zis ca ma creste. Dupa a iesit.
Mai tarziu:Eu eram expert si stiam cand cineva dadea o teapa.
Un prieten face rost de un cont cu cineva cu level 32.Prima data a zis unu pe whisper
a-mi parola si useru tau ca sunt GM si te fac si pe tine (Similar cu teapa 1. )Eu am fost acolo si i-am scris pe chat ca sa ma lase in pace.(La prietenumeo pe laptop).I-am explicat ca astia vor sa fure conturi.
Urmatoarea zi:
Incerc sa intru pe cont, si ma tot deconecteaza.Ii zic la prietenu meu si el zice:I-am dat contul la unu ca a zis ca ma face GM.
Eu:Ba prostule asta vrea sa fure contul.
Eu tot ma conectam si il deconectam pe ala. Dupa el schimba parola.M-am enervat pe prietenu meu ca no, dupa ce i-am explicat ca astia fura conturi tot le da ca cica il face GM.
Sfatul discutiei de mai sus
aca ai un prieten care ii crede pe hotii de conturi, iti recomand sa schimbi parola contului dupa sa ii explici exact ce poate pati.
Mario2812 întreabă: