Deci: Du-te la iconita din bara de activitati de sunet dai click dreapta pe ea si dai pe Recording devices, O sa iti apara acolo 2 de alea de sunete daca ai laptop si nu ma insel. Acum, du-te pe ala la care nu arata cercul acela verde. Si dai pe el Set Default, dupa te duci pe alalalt si dai pe properties>properties> disable> nu inchizi fereastra! Dupa pui ala de la microfon in iesirea de casti, aia care zici ca e, te duci la playback devices si daca n-o aparut nimic, te duci la recording devices si daca nici acolo nu o aparut nimic atunci dai pur si simplu able la ala la care alea la care ai dat disable. Cu microfonul inauntru. Daca nu merge ce ti-am spus cumpara-ti un laptop nou.
La alte raspunsuri de sus, nu pot inregistra cu ala incorporat fiindca ne-am luat microfon studio ambiental pentru inregistrari in departare pentru filme) Insa ce mi-ai zis acuma( KoolKays ) am facut tot nul gaseste microfonul, nu e leptopul ca am 2 ce boala din 2 nu merge nici unu la fel nu gaseste microfonul nu stiu in alt mod cum sa fac are doar aia de casti si nici sal omori nul gaseste nici nu zice nimic cand il bag ca si cum ar fi normal fara sa-i fac ceva cand bag microfonul. Orisicum multumesc la toti! de ceva lasati mesaj salut si bafta!
voxef28789 întreabă: