| ItsJustAName a întrebat:

În urmă cu câteva ore mi-am reinstalat windowsul (xp) pe un desktop. Problema mea e aceea că acum aplicația PokerStars și alte câteva joculețe mici ca și resurse utilizate nu mai funcționează și nu înțeleg de ce... Pentru că până să instalez windowsul mergeau. Acum în momentul în care accesez, se încarcă și după își dă restart calculatorul fără să dea vreo eroare. Am fost atent la instalarea driverelor dar nu a avut nici un efect. N-am idee de ce se întâmplă asta. Ceva păreri?

Răspuns Câştigător
| YoChriss a răspuns:

Salut! Mai mult ca sigur este de vina Windows-ul. Pune-ti neaparat un Windows 7 sau 8, pentru ca XP-ul numai are suport de aproape 1 an, asta insemnand ca unele jocuri si programenumai merg pe el si ca ia foarte usor virusi. Un antivirus pus acum pe XP este egal cu 0. Sa nu te sperii ca nu au cum sa fie piesele de vina, cum a mai spus cineva. Daca ai un PC mai vechi iti recomand un Windows 7 Home Premium pe 32 bit. Este foarte bun si consuma aproape la fel de multe resurse ca XP-ul. Primesc Funda?

2 răspunsuri:
| DtHiro a răspuns:

Ori ai vreun bad pe hdd, ori ai avut virus si nu ai formatat toate partitiile ori in cel mai rau caz, procesorul e pe duca sau pasta de pe el s.a uscat

| ItsJustAName explică:

E totuși ciudat pentru că până să-l reinstalez toate mergeau cum trebuie. Până la urmă am rezolvat problema. Am dat câteva programe să ruleze sub windows și acum totul e ok. Voi avea totuși în calcul sugestia ta de a instala windows 7. Cu toate astea sunt puțin sceptic și nu cred că va merge deoarece nu cred că voi găsi drivere compatibile. Cu PC-ul de la serviciu am pățit chestia asta când am vrut să-mi pun windows 7.