Cauta tutoriale cu Roblox Studio pe Youtube, nu o sa gasesti pe nimeni programator pe TPU. Si nu te lasa de programare, chiar daca Roblox e un "joculet de copilasi". E bine sa incepi de mic si sa ai timp sa evoluezi, Roblox e un inceput bun! Ai grija si nu te lasa de ce iti place. Nu asculta pe cei care nu te sustin! Calculatorul si programarea sunt viitorul, nu gunoaiele de materii care ti le indeasa pe gat in scoala. Nu te da batut, invata programare!
Cauta pe cineva printre prietenii si colegii tai cu care sa comunici, fiindca programatorii adevarati nu-si pierd timpul cu jocurile inventate de copilasii de 12-13 ani.
Eu sunt un programator, dar pe roblox platforma pe care fac unele joculețe, nu merg script urile pe care le știu eu, pentru a face anumite chesti!
Mai copilas, tu esti prea mic sa fii programator, iti inteleg entuziasmul dar la anisorii astia este importanta scoala si educatia ta, nu programarea.
Iesi afara in timpul liber si fa sport, ca sa te ajute sa te dezvolti sanatos si armonios, intalneste-ti prietenii, fa un fotbal, orice, cat esti copil, ca vremea trece.
Haha , eu dacă ma apuc de acum de script-uri etc. O sa ajung ceva in viata
) asta este viitorul, si sa știi ca sunt educat
La 13 anisori, toti sunt ca tine, ca apucatul ala este al naibiid e usor, doar ca un sfert din aia care va apucati sa faceti ceva in viata, realizati sa faceti. Tu pune mana si invatat, da-ti examenuld e caapcitate la anul si intra la un liceu de It daca esti pasionat, ca sa fie o trambulina pe o facultate adecvata.
dar, dupa cum spuneam, mai sunt multi-multi ani pana vei ajunge programator, deocamdata vise frumose de copil.
aditzuca întreabă: