Asta e, daca pui fetele sa faca treaba de baieti. As vrea sa cred ca ai dat sa instalezi windowsu dupa ce ai dat restart si nu din setup dupa ce bagi cd-u cand esti in windows. Daca ai facut asta, atunci cauta pe cineva care sa iti arate cum se instaleaza un windows.
EnvyU daca sunt fata nu inseamna ca sunt si proasta de 10 ani imi instalez windows-ul singura. Daca nu-ti face placerea sa ma ajuti atunci nu-ti tocii degetele sa-mi spui mie ca fac treaba de baieti. Femeile s-ar vedea de cratitele lor daca voi ati fi instare de ceva. Ai inteles domnu EnvyU?
As vrea sa te ajut, dar daca esti asa rea, parca nu se merita. Daca ai un stick usb de cam 8 gb sau minim 4 incearca sa bagi windowsu pe ala si sa instalezi de pe stick (cauta pe google guide pentru cum sa instalezi windows pe stick), dai restart si apesi f8 sau f10 ca pana iti apare o fereastra cu optiuni de unde selectezi usb si de acolo e simplu, daca vrei sa instalezi windows 7 care e cel mai recomandabil. Nu stiu exact ce nu iti merge, dar eu cand am probleme cu windowsu si nu merge perfect ii dau un reinstall
nomatters întreabă: