Da ARE 8.1(Preview). A aparaut de curand, si omu' si-a pus 8.1 Preview.
Incearca asa:
1. Click dreapta pe icoana
2. Click pe "Compatibility mode"
3. Bifeaza "Run this program in compatibility mode"
4. Selecteaza ori Windows 7 ori Windows XP sp2
PS: CS-ul NU ESTE OPTIMIZAT pentru 8, si cu atat MAI PUTIN pentru 8.1, si vei avea muuulte probleme cand vei incerca sa intrii in el, si posibil altele prin gameplay. Ti-o spun din propria experienta pentru ca si eu am avut windows 8 pro with media center, si aveam multe erori la jocuri doar pentru ca platforma e noua si jocurile nu sunt optimizate. Daca vrei sa te joci cat de cat decent, treci iar pe win 7, ok?
Da ARE 8.1(Preview). A aparaut de curand, si omu' si-a pus 8.1 Preview.
Incearca asa:
1. Click dreapta pe icoana
2. Click pe "Compatibility mode"
3. Bifeaza "Run this program in compatibility mode"
4. Selecteaza ori Windows 7 ori Windows XP sp2
PS: CS-ul NU ESTE OPTIMIZAT pentru 8, si cu atat MAI PUTIN pentru 8.1, si vei avea muuulte probleme cand vei incerca sa intrii in el, si posibil altele prin gameplay. Ti-o spun din propria experienta pentru ca si eu am avut windows 8 pro with media center, si aveam multe erori la jocuri doar pentru ca platforma e noua si jocurile nu sunt optimizate. Daca vrei sa te joci cat de cat decent, treci iar pe win 7, ok?
Si eu am problema asta, se intampla din ce in ce mai des cu cat windows-ul este mai nou nu numai la 8.1 ci si la 8, si mie imi apare si pe 7. In momentul de fata eu folosesc 8 si 7 (pe pc diferite) si programele si jocurile vechi imi fac si mie probleme mai ales cs.
Dar la unele cs-uri merge acest truc deschizi half-life si cand esti in meniu dai Change Game si din Half-Life intri in Cs.Acu problema ar fi daca nu ti se deschide hl.
Liviu_Gheorghe_1997 întreabă: