| skism13 a întrebat:

Buna TPU am o problema cu cs-u cand vreau sa il deschid nu imi intra in el
ps : am windows 8.1

help happy dau funda happy

Răspuns Câştigător
| mickeyMT a răspuns:

Da ARE 8.1(Preview). A aparaut de curand, si omu' si-a pus 8.1 Preview.
Incearca asa:
1. Click dreapta pe icoana
2. Click pe "Compatibility mode"
3. Bifeaza "Run this program in compatibility mode"
4. Selecteaza ori Windows 7 ori Windows XP sp2
PS: CS-ul NU ESTE OPTIMIZAT pentru 8, si cu atat MAI PUTIN pentru 8.1, si vei avea muuulte probleme cand vei incerca sa intrii in el, si posibil altele prin gameplay. Ti-o spun din propria experienta pentru ca si eu am avut windows 8 pro with media center, si aveam multe erori la jocuri doar pentru ca platforma e noua si jocurile nu sunt optimizate. Daca vrei sa te joci cat de cat decent, treci iar pe win 7, ok?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

8.1 nu 8?

| mickeyMT a răspuns (pentru anonim_4396):

Da ARE 8.1(Preview). A aparaut de curand, si omu' si-a pus 8.1 Preview.
Incearca asa:
1. Click dreapta pe icoana
2. Click pe "Compatibility mode"
3. Bifeaza "Run this program in compatibility mode"
4. Selecteaza ori Windows 7 ori Windows XP sp2
PS: CS-ul NU ESTE OPTIMIZAT pentru 8, si cu atat MAI PUTIN pentru 8.1, si vei avea muuulte probleme cand vei incerca sa intrii in el, si posibil altele prin gameplay. Ti-o spun din propria experienta pentru ca si eu am avut windows 8 pro with media center, si aveam multe erori la jocuri doar pentru ca platforma e noua si jocurile nu sunt optimizate. Daca vrei sa te joci cat de cat decent, treci iar pe win 7, ok?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am problema asta, se intampla din ce in ce mai des cu cat windows-ul este mai nou nu numai la 8.1 ci si la 8, si mie imi apare si pe 7. In momentul de fata eu folosesc 8 si 7 (pe pc diferite) si programele si jocurile vechi imi fac si mie probleme mai ales cs.
Dar la unele cs-uri merge acest truc deschizi half-life si cand esti in meniu dai Change Game si din Half-Life intri in Cs.Acu problema ar fi daca nu ti se deschide hl.