| MineaIonutDaniel a întrebat:

Ce trebuie sa fac daca la jocul eiro truck simulator imi spune mod demo terminat

Răspuns Câştigător
| DopefLsh a răspuns:

Adică ai downloadat jocul Demo (jocul, dar doar un fragment din el, iar ca să-l joci pe tot trebuie să îl cumperi, presupun că e vorba de 2, primul l-a jucat un prieten tot.Joacă-te altceva sau cumpară-l.Altceva nu ai ce face, toate chestiile cu serial key's şi toate căcaturile internetului, nu te încrede in ele. Baftă

4 răspunsuri:
| mirciu1234 a răspuns:

Sall eu nu cred ca sti ce inseamna demo.Il stergi si pe urma uite aici http://www.youtube.com/watch?v=RZMT0Fe4_OE

| mirciu1234 a răspuns (pentru DopefLsh):

Bai daca nu sti te rog taci copilul asta vrea sa invete si nici tu nu sti mai multe crede-ma.

| DopefLsh a răspuns (pentru mirciu1234):

Nici nu meriţi o replică, am încercat download-uri de pe YT şi alte site-uri de jocuri piratate şi tot nu merg pentru că îţi trebuie key-gen-ul ăla de activare.Am văzut multe site-uri cu premii în care era implicat şi ET Simulator 2 (key-gen-ul de activare)Citeşte atent ce am scris înainte pentru că m-am referit la Euro Truck Simulator 2, nu la 1. La 1 întradevăr nu trebuie nimic pentru activare, dar la 2 da.Deci se pare că tu nu şti happy Apropo, dacă eşti aşa inteligent cum de iei jocuri de pe YT? Alea sunt numai viruşiwinking. Uită-te la comcmenturi dacă stii engleza şi uită-te ce zic ăia pe-acolo.Nu te m-ai deranja să-mi dai replică, n-are rost.

| mirciu1234 a răspuns (pentru DopefLsh):

Bai inteligentule i-am pus saitul ala acolo deoarece daca as fi pus linkul de unde sa-l descarce puteam sa fiu dat in judecata pentru drepturile de autor.