Adică ai downloadat jocul Demo (jocul, dar doar un fragment din el, iar ca să-l joci pe tot trebuie să îl cumperi, presupun că e vorba de 2, primul l-a jucat un prieten tot.Joacă-te altceva sau cumpară-l.Altceva nu ai ce face, toate chestiile cu serial key's şi toate căcaturile internetului, nu te încrede in ele. Baftă
Sall eu nu cred ca sti ce inseamna demo.Il stergi si pe urma uite aici http://www.youtube.com/watch?v=RZMT0Fe4_OE
Bai daca nu sti te rog taci copilul asta vrea sa invete si nici tu nu sti mai multe crede-ma.
Nici nu meriţi o replică, am încercat download-uri de pe YT şi alte site-uri de jocuri piratate şi tot nu merg pentru că îţi trebuie key-gen-ul ăla de activare.Am văzut multe site-uri cu premii în care era implicat şi ET Simulator 2 (key-gen-ul de activare)Citeşte atent ce am scris înainte pentru că m-am referit la Euro Truck Simulator 2, nu la 1. La 1 întradevăr nu trebuie nimic pentru activare, dar la 2 da.Deci se pare că tu nu şti Apropo, dacă eşti aşa inteligent cum de iei jocuri de pe YT? Alea sunt numai viruşi
. Uită-te la comcmenturi dacă stii engleza şi uită-te ce zic ăia pe-acolo.Nu te m-ai deranja să-mi dai replică, n-are rost.
Bai inteligentule i-am pus saitul ala acolo deoarece daca as fi pus linkul de unde sa-l descarce puteam sa fiu dat in judecata pentru drepturile de autor.
Ionutz1998 întreabă: