| CrystalMaiden a întrebat:

Buna TPU intrebarea aste e dedicata iubitorilor de jocuri deci sa incepem. Vreau sa fac un canal de yt despre gaming, as vrea ceva sfaturi utile ( nu vr sa aud chestii de genul "Nu se fac bani bla bla" gamingul e o pasiune nu un loc de stors bani sau asa ar trebui sa fie.Imi plac cam toate genurile de jocuri, deci ce parere aveti? gl hf or go home and sleep?

6 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

GL HF, daca esti pasionat si o sa faci treaba cum trebuie, o sa vina si banii dupa aia. De obicei din asta fac bani cei care o fac din pasiune, si nu pentru bani. In concluzie... multa bafta!
P.S. Sfat util - NU activa ads pe YT, ci focuseaza-te pe furnizarea de continut de calitate si apoi vei putea contracta direct reclama (in regim afiliat, sau vei primi hardware/jocuri de la producatori, etc.).

| userul7200 a răspuns:

Degeaba esti pasionat daca ai 5 views...

| HikariAi a răspuns:

E o idee buna! Eu zic sa faci si stream daca tot filmezi, si aici nu spun cu scopul sa te filmezi pe tine si chestii de genul, ci sa filmezi ce joci, insa in felul asta iti aduci mai multi vizitatori si la acei vizitatori daca le place ce joci, cum joci, cum te comporti etc se vor duce si pe canalul tau de youtube sa revada cum ai jucat, ce ai jucat etc vor spune si altor persoane si tot asa. Anyway, eu unul cand ma plictisesc ma uit la altii cum joaca pe twitch cum fac stream sau daca vreau sa stiu ceva despre un joc, tutoriale si chestii de genul ma uit pe youtube, asa ca parerea mea va fi intotdeauna 100% o idee buna. Si daca te vei apuca sa faci asta, cand te vei apuca daca vrei imi poti lasa in mesaj si link de la canalul tau de youtube. Good Luck!

| CrystalMaiden explică (pentru HikariAi):

Twitch fac deja am inceput recent http://www.twitch.tv/fluffykiss

| HikariAi a răspuns (pentru CrystalMaiden):

Okay. Multumesc! Am sa intru acum