| ubhgyfytddtfhfgdf a întrebat:

Versoara mea nu se mai poate conecta la Facebook. E-mailul sau nu mai exista in baza de date (si am incercat sa fac la fel cu acelasi nume, si a mers) si numarul sau de telefon nu mai exista, si-a pierdut cartela. alte posibilitati exista? toate astea din cauza copiilor ei care au distrus informatiile fara sa vrea. sau. habar nu am ce s-a intamplat cu e-mailul sau.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Datele și informațiile de conectare nu se pierd atât de rapid, și nici nu cred ca este posibil astfel de lucru. Cel mai probabil este vorba de o alta adresa de e-mail sau un număr de telefon mai vechi. Dacă profilul de Facebook încă este public și accesibil de către alți utilizatori, atunci clar ca nu este vorba de o suspendare a contului.

Cât despre faptul ca persoana respectiva nu mai are acces la profilul ei, e mult mai complicat decât crezi. Șansele ca echipa Facebook sa-i restituie contul sunt foarte mici. Apelează la Facebook Inbox și transmite-le ca dorești sa-ți recuperezi contul. Te vor ghida ei de acolo.

Funda?; x

| ubhgyfytddtfhfgdf explică (pentru anonim_4396):

Orice trebuie sa fac este sa-i contactez pe cei de Facebook? Da-mi link ul. Mulțumesc.

1 răspuns: