| Madalovenar a întrebat:

Cine imi spune si mie cum se joaca Naruto-Arena. M-am inregistrat pe site si l-am jucat dar tot numi pot sa seama ce trebuie sa fac.Pe oponenti mei ii atac cu cate puteri dar n-are nici un rost.Varooooog mult. Ajutati-ma!

3 răspunsuri:
| ionutVUVUZELA a răspuns:

Pai nu mai jucati ma butilor ca ma doar burta de ras.ai inceput debea acu n-a eu nu am deblocate decat ultima pagina cu caractere in rest le am pe toate.doamne da but esti frate.nu juca ca te faci de ras.iti faci un streak de -11111111111111

| Wildie a răspuns:

Sczz...nu stiu cum se joaca.Dar oricum o sa te prinzi tu cu timpul

| Kanpeki a răspuns:

Trebuie sa astepti sa iti vina randul si dupa aceea dai pe o miscare de la unul de-ai tai si dai clic pe cel care vrei sa il ataci. Trebuie sa ai si destula chakra. Eu am level 23 si daca ai nevoie de echipe bune iti spun eu cateva : kiba; gaara rehab; tayuya.( nu stiu ce level ai si cate caractere ai ); naruto; sasuke; sakura ( echipa asta nu da gres niciodata :)) ) sau hinata; kiba; shino. Nici eu nu stiam cum sa atac la inceput dar pe parcurs am invatat :d Uita-te si in manualul jocului ca iti da detalii. Intra intr-un clan ca primesti mai multa experienta :)
P.S. : Cand un oponent e invulnerabil nu il poti ataca. Cand un oponent are 50% damage reduction inseamna ca tu dai jumate din atac. Exista si atacuri care blocheaza anumite miscari pentru un anumit timp. In joc ma numesc mihaitzanaruto. Aici e profilul meu : http://naruto-arena.com/profile/mihaitzanaruto/ Trimite-mi mesaje cu intrebari daca nu intelegi ceva. Poate jucam un meci la private game si astfel te mai antrenezi :) Bafta.

Întrebări similare