Pai aia e...ca nu ai cum. nu mai baga itemele la upgrade cand este aglomerat serverul...mutate pe alt ch (1, 2, 3, 4)
Pai eu intru pe ch4 dimineata si pe la 4-6 dupa amaza si mi le distruge mereu dar mersi.:d
Iti dau eu un cont de GM da-mi un mesaj privat sa iti pot pune regulile jocului.
Deci sfatul meu e sa te duci la batranica si sa pui pe "Am auzit ca sunteti clarvazatoare" si iti v-a zice daca ai noroc sau ghinion, iar daca ai noroc fa cu curaj sau cumperi bless cu 4, 2 kk si se rezolva. cu 50%
Tot eu sunt ma frate faceti cum vam zis eu ca aia ie singura smecherie la fierar sau luati blesuri sau ducetiva in DT de la lv 42 la fierar si riscati cu sanse 50% sa esueze 50% sa reuesasca
Ba caremi da un cont pe metin privat GX ca numi pot face cont aresa de mes este alin_smecheritu09 contactati-ma
Eu stiu cum fac am un rib +9 care are paguba medie38 si comp 6. Mie mi-a cazut la arhani si am auzit ca, cand vrei sa plusezi la +1 trebuie sa vinzi un item la negustoare nu conteaza care ceva ce nu-ti trebeuie si asa si cand dai+2 si la fel la +3 pana cand ajungi la +9 acolo trebuie sa avinzi tot ce ai in inventar sau sa le pui pe alt cont sau sa le pui in depozit sui sa ramai decat cu papuci pe tine!
eu asa am facut si mi-a reusit si ribu si sangeroasa pana la+9 acum poate depinde si de noroc eu ma joc pe pegasus al lvl 55 si a cheama ToXiC
Pentru a nu iti esua itemele trebuie sa vezi daca e zi norocoasa sau ghinionista. adica iei un item care nu iti trebuie si il faci pana la +4 daca itiesueaza de doua ori consecutiv (doua iteme) e zi ghinionista si nu mai faci nimic ziua aia. dar daca il faci pana la +3 si a patra oara iti esueaza apoi a 5cea oara nu inseamna ca e zi norocoasa. in zioa norocoasa faci itemul +3 dupa care la +4 bagi alt item care nu iti trebuie pentru ca va esua si tot asa(daca nu esueaza la plus patru nu are nimic bagi itemul initial )
anonim_4396 întreabă:
RATONASU79 întreabă: