| luci00 a întrebat:

Cum fac la Metin2 RO sa nu imi mai distruga itemele fierarul? Intr-o zi mia distrus 15 scuturi de lupta +3,+4 va rog sa imi spuna cineva care stie sa nu mi le mai distruga.happy

82 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Nu poti.

| shadovv a răspuns:

Dezinstaleazati jocul si apucate de wow/evewinking

| ~ вα∂ вσу ~ a răspuns:

Pai aia e...ca nu ai cum. nu mai baga itemele la upgrade cand este aglomerat serverul...mutate pe alt ch (1, 2, 3, 4) happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti daca sti faze ai putine sanse da nu prea

| luci00 explică:

Pai eu intru pe ch4 dimineata si pe la 4-6 dupa amaza si mi le distruge mereu dar mersi.:d

| luci00 explică:

Apropo eu sunt pe serverul gemini LucyLord00 sper sa ma gasiti :d.

| cosmin2221 a răspuns:

Iti dau eu un cont de GM da-mi un mesaj privat sa iti pot pune regulile jocului.

| informatul a răspuns:

Deci sfatul meu e sa te duci la batranica si sa pui pe "Am auzit ca sunteti clarvazatoare" si iti v-a zice daca ai noroc sau ghinion, iar daca ai noroc fa cu curaj sau cumperi bless cu 4, 2 kk si se rezolva. cu 50%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai plusa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma ati vazut ca fieraru da din maini cand faceti iteme dac do 1 data ie sanse 70% sa nu esueze dac ai si noroc in ziua aia 90^% nu esueaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

intra pe ch 3 si mergi la fierarul de breasla alea iti cere mai multi bani mie mia eusuat fsm la +5 si i-am dat si 500k

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti fierarii sunt la fel, nu este nicio diferenta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E exact asa cum a spus si baiatul care zice ca e GM cu chestia cand da din maini

sa incerci asa ca sigur merge! va rog sa imi faca cineva rost de un pfn +5-6-7 va roog id meu robert. whitetiger@ymail.com bagatil ca si adresa email

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la batrana si intrebi daca ai ghinion sau nu daca ai ei de la budist cati da ea ceva apoi ast pe lvl ai lvl 25 faci la lvl 26 +5 27+7 asa fac eu laughing

| Alin_6231 a răspuns:

Tot eu sunt ma frate faceti cum vam zis eu ca aia ie singura smecherie la fierar sau luati blesuri sau ducetiva in DT de la lv 42 la fierar si riscati cu sanse 50% sa esueze 50% sa reuesasca

| Alin_6231 a răspuns:

Ba caremi da un cont pe metin privat GX ca numi pot face cont aresa de mes este alin_smecheritu09 contactati-ma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai stiu eu o faza:scoti armura si tragi cu pumnu in gol

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica daca da din maini? Daca se sterge la fata odata de 2 ori sau de 3? Sau daca isi ridica mana?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mia esuat fms+6 la+7 pe leonis incercati sa nu bagati itemele odata la 2 zile bagatiale la 3 4 zile si intrati pe un ch neaglomerat si luati un obiect mai intai de lv1 si bagati pana esueaza dupa ce esueaza bagati itemu ca isi revine sansa iar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai nu pre ai cum asta este

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca este cum a zis baiatul cu maienile!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci mergi la negustori si iti cumperi cel mai ieftin item apoi mergi la batranica si daca ai ghinion iei karma apoi dat tot jos de pe tine bagi itemu care l-ai cumparat pana esueaza, apoi bagi itemul pe care vrei sa-l plusezi si va merge 60%.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Luci pai du-te la batranica map1 si daca ai ghinion, ati va da o amuleta ce alunga ghinionul. Iao cu yang, desigur, daca ati da vraja Karma1/2 o poti folosi.Nu ati esueaza un intem pana la+7 pentru vraja Karma1 cu 2 poti sa al imbunatatesti pana la+9.Noroc!

| MiRceA0980 a răspuns:

Eu stiu cum fac am un rib +9 care are paguba medie38 si comp 6. Mie mi-a cazut la arhani si am auzit ca, cand vrei sa plusezi la +1 trebuie sa vinzi un item la negustoare nu conteaza care ceva ce nu-ti trebeuie si asa si cand dai+2 si la fel la +3 pana cand ajungi la +9 acolo trebuie sa avinzi tot ce ai in inventar sau sa le pui pe alt cont sau sa le pui in depozit sui sa ramai decat cu papuci pe tine!
eu asa am facut si mi-a reusit si ribu si sangeroasa pana la+9 acum poate depinde si de noroc eu ma joc pe pegasus al lvl 55 si a cheama ToXiC

| valy333 a răspuns:

Pentru a nu iti esua itemele trebuie sa vezi daca e zi norocoasa sau ghinionista. adica iei un item care nu iti trebuie si il faci pana la +4 daca itiesueaza de doua ori consecutiv (doua iteme) e zi ghinionista si nu mai faci nimic ziua aia. dar daca il faci pana la +3 si a patra oara iti esueaza apoi a 5cea oara nu inseamna ca e zi norocoasa. in zioa norocoasa faci itemul +3 dupa care la +4 bagi alt item care nu iti trebuie pentru ca va esua si tot asa(daca nu esueaza la plus patru nu are nimic bagi itemul initial )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah aici totul este de nrok tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti, totul depinde de norocwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da merge numai cu hack

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Importantt e sa te multi pe ch unde nu e nimeni ceoarece unde sunt multi ati dau lag si ati esueaza.EU AM FCAUT PE CH4 FMS PANA LA PLUS 9

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faza aia cu mainile e super tare mi-a reusit batalia la +7