Deci eu in locul tau decat sa dai bani pe atat ubgrade si atat cumparat iteme strangi bani si faci iteme eu am fms+9 mortala+9 multe iteme +9 sparge metine si primesti carti si pietre care le vinzi sau stai toata ziua sa pescuiesti
Buna.Stiu eu cum sa rezolvi problema cu Fierarul te inteleg si au am fost foarte stresat ca te.ace sa ma las de metin insa am gasit o solutie care mi.a ajutat foarte mult si sper sa te ajute si pe tine! Deci:1.Intrati pe un ch mai liber.
2.Va duceti la batrana si luati vraja karma
3.Mergeti la fierar
4. Dativa toate itemele jos de pe voi (nu le aruncati ) )
5. Puneti itemul si dati de 3-4 ori cancel apoi dati itemul +.
In acea zi dati itemul pana la +5 max apoi continuati cu 1 + pe zi!
Si app cel mai bine e sa ai doua caractere de ex ai o sabie +0 o faci +2 apoi mergi cu ambele caractere la batrana si dai Deprecierea depindelor acolo iti va spune daca ai noroc sau nu! Daca zice ca ai noroc ti-am zis dai cu ambele caractere pe deprecierea depindelor apoi mergi la fierar si de ex ai sabia+0 pe un cont o faci pana la +2 si apoi eu dai celuilalt cont si o faci +4! Pana la +5! de la +5 incolo o faci in fiecare zii si faci tot ce ti.am spus! Sper sa te ajute!
Fundita?
Si inca ceva mai stiu o rezolvare : Deci pui Intemu la Upgrade si dai de 5 ori pe "anulare" si a saptea oara dai "da" si pot asa faci intr-o zi pana la +5 si apoi in fiecare zii cate +1! ex: azi +5, maine:+6, poimaine+7 si tot asa bafta![]()
Fundita?
Ala care ziceai ca esti GM pe ro daca imi dai mie contul cu GM iti dau cont pe privat lvl 101 Sura Bm armura epica+7, arma runica+6 pietre+8 iteme super daca vrei lasa mesaj xD
@Daciana12:
1)Daca stesezi butonele pana se rupe mouse nu te ajuta la nimic!
2)Deapricerea deprinderilor nu e cu vraja karma ci cu shimbarea magiilor!
@luci00
Na-i cum! XD! Depinde de noroc ![]()
Pe ro nu exista faze sa esueze sau sa reuseasca! Totul depinde de noroc (nu cel prezis de batrana)Intr-o zi am avut ghinion si ce sa crezi am bagat fms cu paguba medie 30% P+3 la+9, eram convins 100% ca esuaza dar surpriza a reusit deci totul depinde de noroc! Si tin sa spun ca in aceeasi zi am prins 25pesti, i-am desfacut si mi-a dat 1 singura skoica, din aceea scoica mi-a picat perla rosie! deci nu e nimic anormal totul este sa ai noroc!
Pai sunt diferite ''buguri'' pe care le poti folosi de ex dupa ce ai imbuntatatit o data dai o tura de mapa, sau imbunatatesti doar cand fierarul e cu mana la frunte, sau dupa ce ai imbunatatit odata ocolesti fierarulde 5-10 ori si mai imbunatatesti odata.Acum sa nu faci abuz ca iti esueaza.Si ce mai e important e ca nu trebuie sa fie orasul aglomerat ca face lag si esueaza mai repede! bafta.
Mia mi-a reusit fms la + 8 pe ch4 cu nimeni pe el cu chestia cu mainile foarte tar mrsi mult!
Ma depinde ce zi ai la femeia aia batrana poti sa vezi daca e noroc si ghinion ghinion o sa esueze noroc o sa mearga cat de cat nu stiu sansa exacta dar la mare noroc reusesti orice in acea zi si nu numai la fierar si carti drop si altelemare noroc e cel mai bun mortala am avut-o pv 100 plus 0 plus 7 reusita un upgrade dupa altu bafta zi e bun raspunsu
Pai faci asa te duci si dai la orice fierar vrei uh si cand iti apare acolo daca vrei sa nu sa plusezi itemul dai da si dupa aceea iti apare casuta si zice dca vrei sa plusez si dai nu si dupa aia dai da iar nu si tot asa apoi inchizi iei armura iarasi dai da apoi da si va merge asa mi-am facut eu toate itm si le-am +9 pe toate...
:d:d:
D
Pai daca se organizeaza concursuri ox si iei cufere clar de luna poti sa gasesti.
eu am participat la ox si am luat 20 de cufere.
am primit bless si 2 pergamente de imbunatatire si sigilii cum ar fi cand mor nu imi scade exp si altele. dar mai ies si monstri d 70 si ceva. dat tie iti trebuie bless sau pergamente.
Am facut fms de la +6 la +9 de 2 ori map1 ch1, si rib de la +8 la +9 la fierar simplu, totul depinde de noroc, dar un sfat pretios, baga la (+) atunci cand nu mai e nimeni ce ar putea baga ceva la fierar in mom respectiv, si fa p ch1
Din proprie experienta![]()
Bft si funda
Eu zic ca tot tine de norcoc intr-o zi eu am facut de la fms +0 fms +9 nu mi-a pasat am spus asta-i viata daca esuiaza
Auziti...cu toti sunteti varza![]()
exista
eu stiu cod care da inca 30% rata la fierar! la +1 e /ski 1
+2 e /ski 12
+3 e /ski 123
+4 e /ski 1234
si tot asa! Funda?
Am facut si eu chestia cu mainile...dar tot mi-a spart un fms totul depinde doar de noroc
Io am aflat o smecherie pe RO mi-a mers. Du-te in fata la fierar map2 ch 4 faci doua inimioare in fat ala fierar faci max pan ala +6 intr-o zi
anonim_4396 întreabă: