| luci00 a întrebat:

Cum fac la Metin2 RO sa nu imi mai distruga itemele fierarul? Intr-o zi mia distrus 15 scuturi de lupta +3,+4 va rog sa imi spuna cineva care stie sa nu mi le mai distruga.happy

82 răspunsuri:
| Cosminutzz22 a răspuns:

Stiu eu ascultama cu atentie da dai fundita ok?
bine uite te pui pe ch4 unde nu estee aglomerat in ch4 in map2 ca cand este aglomerat atunci iti esueaza deci te pui pe ch4 mergi la fierarul din map2 pui arma pe fierarul din map2 dai de 5ori NU si al 6lea oara dai DA crede-ma mie mi-a reusit
am facut un un FMS de la +7 la +9 fara a esua deloc!
nu uita pe ch4 in map2 pentru ca sa nu fie aglomerat ca esueaza mult de aia in ch4 si in map2 pentru ca este mai bun fierarul din map2 si desigur cum ti-am zis sa faci ca sa nu-ti esueze asa nu-ti esueaza mai ales in map2 pe ch4.s,per ca ti-am fost de folos\
Funda? va rog

| ponoranian a răspuns (pentru Derye):

Pai uite cum faci este in magazin de obiecte magic mental, pergament binecuvantat. Cu astea faci iteme daca esueaza ti-l da anapoi de la plusul initial

| Martin_Samuel_1990 a răspuns:

Exista 2 modalitati : eu mi-am luat hack cu 3 euro si este valabil 2 luni si vei putea face la fierar orce cu 0 yang eu asa mi-am facut posa +9 si otravita la fel si a 2 modalitate este : lupti an padure rosie ca acolo se face cel mai bine bani, eu fac antro zi acolo cam 8kkk si ati poti cumpara bless si faci cu el costa 1kkk. In caz ca esueaza daca de exemplu ai un item +7 daca va esua va scadea la +6 si ca sal poti face +7 +8 +9 vei avea nevoie de upgrade.

| BodyFleci a răspuns:

Ba voi habar nu aveti metin si veniti aici sa vorbiti... In primul rand amuleta aia KARMA de care ziceti voi e buna doar la percuit desteptilor laughing Mai invatati metin si dupa vb! Si sa stii ca nu exista nimic care sa fac itemele sa nu esueze. Sansa 90-80-70-60-50-50 pana la +6 Dupa 45%, 35%, 25% Asa sunt sansele de reusita pe ro.

| Tzaran_Bijulica_1980 a răspuns:

Iti zic doar daca imi reincarci 10 euro pe numarul meu 0732030668 iti zic cum sa nu esueze delooooccc iti merge sa faci chiar pana la +9

| iatantibi a răspuns:

Ba baieti sa va spun eu ceva! Eu la metin2 am crezut ca aia cu clarvazatoarea e pacaleala si sa va zic eu cv, am avut dreptat prima data mi-a spus ca am ghinion, apoi ca sunt cat de cat norocos, apoi mi-a spus ca sunt foarte norocos astazi apoi mi-a spus din nou ca am ghinion, viata voastra din joc sau de oriunde n-are cum sa o stie un clarvazator care e programat sa spuna mereu alt ceva ca sa ii faca fericiti si nervosi pe juacatori! da? Sunt pacaleli sa va cheltuiti banii aiurea! Si sa va zic ceva daca vreti sa plusati cv in prima zi facetil +3 si o sa mearga apoi +5 apoi peste 2 zile +6 apoi peste 3 zile +7 apoi peste 5 zile +8 si apoi peste 9 zile +9. Asta este adevaru.

| alezandra a răspuns:

Ia-ti pergamentul fierarului dar este complicat

| Sekiizz a răspuns:

Cine stie cum sa faci ca sa nu mai descarci metin2tim de fiecare data cand inchizi autopacher-ul sa se descarce in 2-3 minute... ziceti-mi va rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma sunt n iste coduri dar sa nu te duci in ch1 cel mai bine in ch 4

ca daca te vede gm iti da ban din prima

deci codul este /ski 125 o scrii pe chat

dar poti numai pana la +6 si nu merge la un itm +6 dupa aia alt itm +6 dupa ce ai facut un itm+6 astepti 24 h si dupa aia iar

sami dai fundita

| MTLOVE a răspuns:

Lui Vara.mea Ii zic fu.n.di.ta Deci nu mai ziceti de prosti si nu e de ce zice baba masi ca la mine a zis ca am ghinion si am facut +6 armura si +6 Arma

| grecuionuț1 a răspuns:

Bagi codurile sa nu esueze:
,, ski 01"daca e+1
,,ski 12"daca e la+2
si tot asa cu ski:123, 1234,12345, 123456,1234567, 12345678,123456789
dar inainte de cifre pune ski, dar nu lipit, cu spatiu intre ski si numar
atentie, nu pui,, daca e+1"

| grecuionuț1 a răspuns:

Bagi hack sau cautu coduri, dar ai grija la GM

| grecuionuț1 a răspuns (pentru Derye):

Ba da, cu coduri

| grecuionuț1 a răspuns:

Nu se poate decat cu hack-uri sau coduri, iar daca vr sa fi cinstit, baga bani in joc si cumpara metal magic sau pergament binecuvantat

| Marius47 a răspuns:

Ba, pana la +6 itemele esueaza foarte greu deci eu fac femeseuri +6 fara probleme sau alte iteme...
Nu e nevoie de coduri pentru +6 sau hackuri...
Va spun eu ca eu joc de 4 ani si am facut la itme +6 de mi sea luat de la +6 in colo esueaza mai mult dar in rest nu.
De exemplu eu faceam iteme de lvl 1 +9 ca nu esueaza asa mult...
Daca va tine si bani sa le faci bafta...
Nu va mai luati dupa coduri lag etc sau inimioara aialaughing)
Stati linistiti faceti +6 dupa aveti grijawinking

| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns:

Pai uite cum.Cu metoda asta am facut toate itml +6.Da sa faci itemul cand nu e nimeni sa faca la fierar.

| Puscau_Emanuel_Antonio_1967 a răspuns:

Mop 1 vs Mop 2 da

| Craciun_Denis_1990 a răspuns:

Pai. ai vazut ca uneori fierarul se sterge la frunte! NU TREBUIE SA DAI CAND SE STERGE LA FRUNTE! astfel esuaza 100%, daca nu vei da atunci, sunt sanse mai amri sa reuseasca! mie o singura data mi-a esuat!
Inca ceva : Sa nu stai pe ch 1 cand bagi itm. eventual te muti pe alt ch si ar fi si mai bine daca le-ai + in map 2.
Sper ca te-am ajutat!

| RaZvaNNuTzzz a răspuns:

Nu ai cumrolling on the floor)))))

| EcstasyW a răspuns:

Daca ai bless sau metal intri pe ch4(sau un ch liber) te duci cat mai departe de oras playeri iti dai tot dp tine tot tot si incerci.SUnt mai putine sanse sa iti esueze sau te duci la fierar de brestle tot asa sunt mai putine sanse sa iti esueze dar costa mult