Pai trebuie, altfel nu iti merge, ala trebuie montat si instalat sa iti recunosca windows-ul dvd-rw cand e instalat prospat de pe dvd-rw care il ai acum.
Salut!
Sunt diferite dvd-rom-uri, al tau ce citeste +,- sau de toate? daca nu ti l-a citit pe ala ce l-ai bagat, incearca altu si tot asa si daca pana la urma citeste un fel de cd/dvd, inseamna ca dvd-rom tau nu suporta orice cd-u.
Si daca nu citeste niciun dvd-u atunci da-ti un restart la pc, intra in bios si zi-mi daca iti vede dvd-rom-ul.
Nu mil vede biosul si e LG multi nustiucum am bagad si cd rom tot nu merge dar cand dau f1 sti tu cand deschizi tu pc im iapare hardul si dvd-rom si dc nu merge?
Iti dau funda daca ma ajuti
Sigur e bine bagat dvd-rom-ul? Daca da, mai trebuie doar sa faci un reset la bios, dar cu el bagat in pc, nu scos.
Daca nu stii cum se face resetuț, uite aici.
http://www.tpu.ro/......-cum-s-ar/
Ma mi lo vadut dar tot nul citeste
Dvd-rw-ul tau este exter sau intern?
Sau zi-mi ce scrie pe dvd-rw, ce model e?
LG GSA-H55L DVD+RW e alb super multi dvd multi recordercompact disk ce tiam scris eu multi... scrie pe dvd rw hai cati dau funda dar te rog ajuta-ma dupam ce ma ajuti titi dau funda
Bine atunci incearca sa bagi un cd/dvd cu windows si sa dai sa booteze de pe dvd-rw poate asa o sa iti mearga si daca merge, instalezi windows-u.
Nu vreau sami reinstalez windowsul
Ai dreptate mrs mult
Cu placere, si alta data!
Bafta!
Ma da mi-a citit doar un cd apoi o disparut si iar aceeasi problema
Ai instalat windows-ul?
Ai setat in bios sa iti vada dvd-rw poate il ai pe disable, dai la enable.
A mrs din nou
Pai merge sau nu merge, hotareste-te
)
Pai trebuie, altfel nu iti merge, ala trebuie montat si instalat sa iti recunosca windows-ul dvd-rw cand e instalat prospat de pe dvd-rw care il ai acum.