|

Da de ce am doar 150 fps pe fortnite cu tot anti aliasing high, view distance high in rest tot pe low/off, cu gtx 1060, i5 7400,16 gb ram, windows 10? Ce dracu sa fac?P.S:Nu ziceti sa mi bag windows 7, fortnite are mai mult suport pentru windows 10.Componentele nu sunt incalzite tare in timp ce ma joc.Nu inteleg de ce am doar 150 fps.

De ce asa putine fps?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ba da cate fps "vrei" sa ai? Crezi ca platesti ceva si spui "Vreau 300 fps", nimic mai putin? Incearca diverse drivere, da-i pe high performance, du-te pe setari, optimizeaza jocul, windows-ul, opreste anumite servicii, ia un ssd sa te-ajute, vezi la rami profilul xmp, in ultimul rand da-i un overclock si vezi sa ai un monitor ok pe hdmi 1.4 cel putin sau freesync sa ti se vada si bine (nu-ti creste fps dar imbunatateste performanta vizuala). Altfel, nu prea ai ce sa-i faci.

| a răspuns:

Cred ca te caci pe tine, ca miroase pana aici.
150fps e mai mult decat ok.
Daca vrei nava spatiala, zii mamei ta sa-ti dea ceva 7000 euro sa iti iei pc sa duca mai mult.
150 e mai mult decat ok.

| a răspuns:

Vsync on?

| a răspuns:

150 is puține FPS-uri? Tu ești conștient că probabil monitorul tău mai mult de 60 nu poate procesa/arata. Daca ai un monitor 122hz sau 144hz da mai zic da la unul de 60(cel mai comun) nu ai de ce să te plângi. Și 150 nu e putin, nu știu cine ți-a băgat prostii de genul in cap. Și da, gtx 1060 nu e nimic uau, in special daca e varianta 3gb.

| a răspuns:

Câți GB are placa video? Dacă are 3 GB nici, sa nu te aștepți la mai multe dar ai putea sa faci jocu pe aspect rațio 4:3 asta o sa îți aducă ceva fps mai multe