Da. Si eu am o placa video proasta si am lag pe jocuri de 1 gb
. Eu iti recomand sa iei o placa video buna, de vreo 800 ron. Dar mai bine ai strange 2500 ron si ti-ai face propria unitate. Asa are un prieten de-al meu: a dat 2400 ron si are: 8 gb, placa video pentru jocuri gen COD Black Ops, Procesor Intel Core i 7 etc.
Am avut si eu problema asta... Daca zici ca are necesitati asa de mari, iti trebuie mai multa putere in PC-ul tau. Pentru ca mai sunt aplicatii in back-ground care iti pot consuma jumate din ram. Nu e de la net sau de la procesor.
Pot fi doar 3 variante: ram-ul, se incalzeste procesorul (ti-as recomanda un cooler sau ventilator) sau placa video, chiar daca este de calitate sa se fi supraincarcat si sa nu mai mearga cum trebuie. Crede-ma, am avut si eu problema asta si stiu cum e. Ti-as recomda sa-ti pui 4gb ram, placa video noua si eventual ventilator pentru evitarea supraincalzirii.
Mai multi prieteni de-ai mei si-au luat componente de pe http://www.pcgarage.ro/. Aici au mai multe modele si preturi.
Daca mai gasesc ceva o sa-ti raspund aici.
In ultimul timp l-ai mai curatat de praf? Calculatorul are ventilatoare si sunt in libertate (adica sa nu fie ventilatoarele lipite de perete sau mobila)? Calculatorul a fost cumparat demult sau de 1-2 ani?
Cred ca are 1 an.1 an jumatate! dar ai dreptate in legatura cu praful ..nu l`am prea curatat. dar oare poate fi si de la placa video?
Da. Si eu am o placa video proasta si am lag pe jocuri de 1 gb
. Eu iti recomand sa iei o placa video buna, de vreo 800 ron. Dar mai bine ai strange 2500 ron si ti-ai face propria unitate. Asa are un prieten de-al meu: a dat 2400 ron si are: 8 gb, placa video pentru jocuri gen COD Black Ops, Procesor Intel Core i 7 etc.