Man, intelegeti. nu mai ziceti "Da merge". CONTEAZA PROCESORUL / PLACA VIDEO / RAMU etc. poti sa ai si Mac, daca ai dat 10 mil (1000 lei pe pc/laptop)
1. Windows 8 si 7 cer resurse mai multe.
2. Gta IV nu este compatibil cu windows 7 si 8 merge doar pe xp si vista.
3. Pentru Xp iti treuie 1: Procesor 1, 6 Ghz
2: 2, 5 Gb ram
4. Vista iti cere procesor de 2, 4 Ghz si tot 2, 5 Gb ram
5. Gta IV nu cere atat de multe resurse dar nu este compatibil cu un windows nou.
6. Iti poti pune pe windows nou da ai lag foarte mare.
Sper ca te-am ajutat!
Gta san Andreas iti merge fiindca e mai vechi si cere mult mai putine resurse calculatorului
Daca vezi ca nu stii, mai bine taci
De ce să nu meargă? Există o șansă mică să nu fie compatibil, cu Windows 8, dar se poate rezolva. Și tu te gândești la jocuri „nașpa" gen GTA San Andreas pentru Windows 8?!
Dacă ai Windows 8 înseamnă că ai și un calculator/laptop suficient de puternic să ruleze jocuri ca lumea.
Încearcă GTA 4, Battlefield 3, Crysis 3, Asasin's Creed 3, NFS Most Wanted 2...
Există totuși și moduri de San Andreas mai reale, dat jocul tot rămâne depășit. După ce vei încerca jocurile actuale vei uita de cele vechi.
Da, merg ambele.
Gta san andreas sau gta iv merg (nu merge) pe windows 8? funda
Waw! Eu iti sugerez sa te gandesti la gta v, deoarece e totusi windows 8! Si da, iti merge 100% san andreas si 99% gta iv.Ce procesor ai, sau cata memorie RAM ai? De exemplu eu am 4 GB RAM si Intel core i3.Si imi merge perfect.Tie ar trebui sa iti mearga brici.
Depinde si ce procesor ai. Daca ai procesor slab nu o sa-ti mearga nici unul. Dar daca ai un procesor mai bun te poti juca linistit. Uite aici link-ul de la gta san andreas Http://www.downloadjocuripc.com/
Daca tot merge pe win8 ma ajutati si pe mine cu un link de unde sa il descarc? eu tot incerc si nu merge, daca tot imi dati link sa va asigurati ca merge ca mi-am umplut calcul astazi cu rahaturi si nici un joc gen gta nfs nu reusesc sa le instalez, imi tot da erori si cred ca din cauza de la win
MarianHrastasan întreabă: