| VldB a întrebat:

Heei jucatori de lol big grin Ce campioni credeti ca lucreaza cel mai bine impreuna... Dati-mi un model de echipa de 5 foarte,, periculoasa" si cu combouri (gen malphite ult+yasuo ult)

Astept parerile voastre, dau fundita big grin

Răspuns Câştigător
| RocKzZ a răspuns:

Iti recomand cam asa :
Top - Jax
Jungler - Amumu
Mid - Preferabil un AP Squishy gen : Katarina/Akali/Yasuo *daca e Yasuo nu aveti AP si aveti sanse mari sa pierdeti*
Bot - Support - Braum/Morgana *daca luati Yasuo Mid atunci preferabil Morgana*
- ADC - Caitlyn

Acum sa iti explic ce fac fiecare :
Amumu se face full tank, sare in ei cu bandajul adica Q si dupa isi da ulti si le da stun la toti. Pe urma sare Jax cu E si mai da stun la 2-3. In acest timp cat adversarii sunt pe stun ADC-ul sta mai in spate si da in ei. Dupa ce ies toti din stun si incep sa fuga Braum isi da ulti si ii prindeti pe cei care n-au murit.

Daca joci cu Yasuo si Morgana :
Amumu sare in ei la fel cu bandajul si le da ulti. Yasuo isi stacheaza Q pentru ultimata. Dupa ce se termina stunul lui Amumu isi da si Morgana ultimata si dupa si-a stackat si Yasuo vartejul. Yasuo isi da ultimata si face penta. Jax si Caitlyn dau in toti in acest timp. Eu astea le consider combo-uri tari.

Iti mai spun cateva :
Cum ai spus si tu Malphite + Yasuo.
Jarvan + Lux.
Wukong + Yasuo.
Braum + Yasuo.
Braum + Lux.
Amumu + Malphite.
Amumu + Wukong.
Nu mai stau sa enumar acum, uita-te si tu la combo-uri puternice. Cei care au combo-uri si dau stun/silence/fear etc. se numesc campioni cu CC. Nu stiu ce sa iti mai explic, nu stiu ce level esti. Funda? ^_^

2 răspunsuri:
| TechGuyTpu a răspuns:

Yasuo,amumu,jarvan,lux,wukong
Jarvan ult, ai strange, lux ult, amumu ult si wukog+yasuo ult.GG WP

| IonutH98 a răspuns:

Garen si un suport (de prefetrat unul care da HP sau apareare si atac) pe garen il faci doar in aparare! atacul il face facand lv dar aparare nu... daca mai ai un suport lang tine esti deja invincibil si daca echipa ta nu face feed big grin Bafta! happy