| TheBigFire a întrebat:

Am pus această întrebare pentru că nu am nici cea mai vagă ideea de ce MMORPG aș vrea să mă joc. Am auzit de jocurile actuale cum ar fi Tera Rising, Rift, Bless, Black Desert și tot așa, însă nu pot spune că mă atrag. Ele au, într-adevăr, grafică bună, dar nu îmi plac genurile de MMORPG cu lupte împotriva unor monștrii urâți, cu grafice ca în viața reală.
Ca să trec la subiect, eu caut genul de MMORPG-uri cu grafice anime-ish, fantasy, cât mai anormale, pline de mistere, care să te facă să te simți într-adevăr că ai intrat în această lume. Am două exemple de jocuri care au grafica și arată exact cum mi-aș dori eu : Wildstar are grafică super, totul arată exact cum vreau eu, quest-uri, tot e fain, însă e un fel de P2p cu plată lunară, deci nu mă prea atrage ( îmi doresc ceva cât se poate de F2p), iar al doilea este Civilization Online ( Grafica și totul arată exact cum vreau eu, de asemenea, dar este concentrat foarte mult pe construit și în același timp nu e tradus în engleză, doar în coreană, dacă nu mă înșel.

Așa că, aș dori un joc MMORPG cu grafică fantasy, anime-ish, quest-uri, lupte normale, levele, tot ce este caracteristic unui MMORPG.

Accept orice fel de propunere, dacă aveți vreo idee nu ezitați să o împărtășiți. Însă, nu vreau nici răspunsuri în bătaie de joc. Mulțumesc, ofer fundă la cel care îmi dă un MMORPG care să mă intereseze cât de cât, sau care, spre bucuria mea, să fie exact ca acelea două de sus, sau cât mai apropiat de descrierea mea cu putință. Arrigato!

1 răspuns:
| Ehe12 a răspuns:

Io zic sa incerci : Nostale, WoW, Mwo, Aion, Tera online